Arkadaslar herkes acil baksin lütfen

Buyuk ihtimal hamilesiniz...

Ayrica bazi kistler pozitif cikartiyormuş kizlar. Ben doktoe kontrolune gittigimde kadinin birtanesi doktora 3 tane test yaptim pozitif cikti ama kanda hamilelik cikmadi dedi.

Doktorda ultrasndan bakip kistin var ondan pozitif cikmiş dedi.

Ama siz buyuk ihtimal hamilesiniz. Bende doktordan duymasam ihtimal vermem ve sacma bulurum. Kan tahlili yaptirin hayirli olsun

İşte benimde korktugum tam olarak soylediginiz sey. Evet duyunca mantıksız geliyor ama olabilen bir sey oldugu icin korkum. Yarin kan tahlili yaptiricam umarim kistlerden falan degildir.

İşte benimde korktugum tam olarak soylediginiz sey. Evet duyunca mantıksız geliyor ama olabilen bir sey oldugu icin korkum. Yarin kan tahlili yaptiricam umarim kistlerden falan degildir.

Dedigim gbi sanmiyorum siz hamilesiniz o kadinda neden pozitif cikmis test anlamis degilim. Demekki bazi kistler cikartabiliyormuş.. ama siizin basiniza ilk defa geliyor bence hamilesiniz :)

Bu testlerde pozitif ciktiginda yanilma payi yok denecek kadar az. ama icin rahatlasin diye bir tane daha test yap hatta en guzeli git bi kan testi yaptir canim. Artik tup bebek dusunmeye baslayinca aklin rahatladigi icin hamile kalmis olma ihtimalin cok yuksek.

Dedigim gbi sanmiyorum siz hamilesiniz o kadinda neden pozitif cikmis test anlamis degilim. Demekki bazi kistler cikartabiliyormuş.. ama siizin basiniza ilk defa geliyor bence hamilesiniz :)
Insallah oyledir insallah. Ne zamandir o kadar cok negatif gordum ki ilk kez pozitifi gordum bu da bos cikarsa bu sefer daha cok husran olucak. Cok korkuyorum suan. Yarin kan vericem sali belli olur. Sizde dua edin insallah buraya guzel bir sonuc yazabilirim.

Kan testi yaptiricam canim dedigin gibi. Cunku en kesin sonucu o verir. Bende olumlu düşünmek istiyorum ama iste hep once kötüsü aklima geliyor. Istisnai bir sey basima gelmis olmasin diye korkuyorum. Yarin kan vericem. Zaman resmen geçmiyor.
Evet tup bebek icin kendimi hazirlamistim. Yakinda gidecektik doktora. Ama o kadar gozumde buyuyordu ki onca işlem maddi manevi zorluklar. Allah oyle nasip edecekse oylr olacak yine ayni dusunuyorum. Ama icimden buna gerek kalmasa diye cok gecirmistim.

Cnm tup bebek gozunu korkutmasin bizim 4 senedir olmuyor 1 negatif asilamamiz var. Sonra tup bebege karar verdik erteledim durdum en son gittim. Doktor hicbir sorunun yok sadece rahminin seklini goreyim diye ikinci kez rahim filmi istedi. Cektirdim goturdum doktor bakti ve tuplerimin alinmasi gerektigini soyledi.. bence gunlerce dusundukten agladktan sonra kabul ettim.

Ameliyattan ciktigimda tuplerim alinmis sanarken aslinda alinmamiş endometriozis varmis onu temizlemiş :) her şerde bir hayir var yoksa doktorum hicbir sorunumn olmadigni soyluyordu neye niyet neye kismet.

Zaten olmuyorsa bir sorun var demektir o sorunu bende buldular cozduler ameliyattan sonra ilk denemem. Burda okuduklarimdan ziyade cok ilginçtir ki yumurtlama gunumden beri cinsel isteksizlik yasiyorum ve esimin bana dokunmasina izin vermiyorum resmen tiksiniyorum onu opmeye bile. Ilk defa basima geliyor... burda okuduklarimdan psikolojik etkilenip belirti yasiyor olabilirim. Ama bu benim sanirim test yapmam icin en buyuk belirti.. sende kan tahlini yaptir insallah allah nasip etmistir :) tup bebektende korkma en ayrintili tektikleri baslayinca yapiyorlar... tabi iyi bir doktor bulmalisin...

Tabii bence tup bebege gerek kalmayacak :) yarn kan tahlilinde hamile oldugunu ogreniceksin

Sende bir suru badire atlatmissin canim. Insallah emeklerin bosa çıkmasın. Dedigin gibi aslinda bnce sorun yok diyende sorunu bulamiyor diye dusunuyorum. Zaten o yuzden skldigim icin tup bebek dusunuyordum artik. Hic degilse daha ayrintili ele alınırım. Iyi bir yer var dusundugum eger olmamissa oraya gidecegim. Insallah ikimizde hamileyizdir.

Insallah Allah soyletiyordur. Guzel haberler vermeyi diliyorum. Gecsin su 2 gun:)

2 idrar bir kan tahlili yaptirdim.. belirtilerime dayanarak koca bir negatiff :)

Belirtilerin hepsi boşmuş halbuki bu halsizlik bu uyku hali bu agrilar cinsel isteksizlik üsüme ayaklarimi isitamama aglama krizleri hepsi benim beynimin kurdugu bir oyunmuş... 4 senedir her mart ayinda oldugu gbi mart ayı ölsün istiyorum zamaninda bebegimi almişti benden her sene allah yuzumu guldurecek diye mart ayinda husrana ugruyorum...

Canim kaybina cok uzuldum inan ki. Allah sabir versin sana. Insallah uzuntunu sana unutturucak mujdeli haberi cok beklemeden alirsin. Allah isteyen herkese nasip etsin kucaklarimizi bos birakmasin. Yasayan biliyor bu duyguyu. Gerçekten cok zor. Umidini kaybetme insallah cok yakinda olacak. Umarim buraya bizde hamileyiz diye yazicaz.

Inşallah canim tek tesellim ameliyat olmamdi ve bu aydı. Insallah sen guzel haberler verirsin. Evet cok zor aslinda cevremde ilk geceden hamile kalanlari yanlislikla hamile kalanlari duydukca işim daha da zorlasiyor. Ve umutsuzluga dusuyorum.

Evet canim kesinlikle cok kolay hamile kalanları gorunce insan bu kadar zor olmak zorunda mi diyor. Insan gercekten uzuluyor. Kafaya takma diyende cok oluyor ama yasayan bilir bunlari.
Bende bugun kan verdim aksam uzeri yada yarin belli olucak. Cikmicak diye korkuyorum. Cumartesiden beri zaman gecmiyor. Yani cikmicaksa adette olmadim. Iyice umutlanmaya basladim. Allah sesimizi duysun insallah.

Cnm sakin ol insallah guzel haberler alicaksin :)

Ben günü gününe dakikasi dakikasina adet olurken 4 senedir kalamadim. Eltim hicbir zaman adet tarihini bilmez hep gecikir 3 ay olmadigi zamanlar olur. Ilk ayinda hamile kaldi. Kk da benimle ayni durumu yasayan insanlari gordukce yanliz olmadigimi hissediyorum. Yoksa kafayi yerdim. Haber ver kan tahlilin cikinca mutlaka

Canim sonucumu aldim hamileyimmm. Pozitif sonuccum cok şükür Allah insallah tamamina erdirir sanada isteyen herkesede nasip eder insallah. Kesinlikle yalniz degilsin soyledigin gibi benimde adetlerim genelde cok duzenlidir. Ama 1bucuk.senedir olmamisti. Bence vakti geldimi oluyor. ALlah herkese.nasip etsin INSALLAH

Hayırlı olsun hamilelik değer kaç çıktı kaç gün gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…