Kistin olsa hamilelik testinde pozitifi görmezsin.. testi yüklermisin..Merhaba ben yaklasik 1 bucuk yildir hamile kalmaya calisiyorum. Kac tane hamilelik testi yaptim sayisini bilmiyorum. Hep tek cizgiyi gördüm. Adetim genelde duzenli olur. Bir defa 8gunluk gecikmem olmustu testler hep negatif cikti sonra da adet olmustum. Bu sefer tam 12 gunluk gecikmem var. Bugun test yaptim ikinci cizgi hemen cikti. Sizce hamilemiyim? Kist sorunuda yasiyordum gene kist olmus ve o pozitif cikartmis olabilirmi. Birisinin basina gelmis cunku. Siz ne diyorsunuz bos yere umitlenmek istemiyorumda. Ne duruyorsun kan tahlili yaptir diyeceksiniz. Ama sifiri gormekten o kadar yoruldum ki. Kesin kist olmustur diye adet olmayi bekliyordum. Sizce kist mi hamilelikmi?
Testi yüklemeye çalıştım ancak hata veriyor yükleyemedim bir turlu fakat baya belirgin cikti. Bende hamile olduguma inanmak istiyorum ama husrana ugramak istemiyorum. Forumda birisinin kist varken pozitif cikmis cunku testi. Banada ilgisiz geldi ama. Hem sevinmek istiyorum hemde kendimi kaptirmamak.Kistin olsa hamilelik testinde pozitifi görmezsin.. testi yüklermisin..
Icin rahat etmiosa bitane test daha yap ama ikinci cizgin varsa hamilesin :)
Canim o zaman kesin hamilesin hayırlı olsun.kist hamilelik testini pozitif gostermez boyle birsey hic duymadim da gormedim de.onu sana diyen sallamış galiba biraz.hadi gozun aydın:)Testi yüklemeye çalıştım ancak hata veriyor yükleyemedim bir turlu fakat baya belirgin cikti. Bende hamile olduguma inanmak istiyorum ama husrana ugramak istemiyorum. Forumda birisinin kist varken pozitif cikmis cunku testi. Banada ilgisiz geldi ama. Hem sevinmek istiyorum hemde kendimi kaptirmamak.
Bence hemen git bitanede erken gebelik testi al yada normal test al tekrarla ve o ikinci cizgiyi görmeye basladiginda sevinmeye basla :) Rabbim kucagina almayi nasip etsin bizlerede dua etTesti yüklemeye çalıştım ancak hata veriyor yükleyemedim bir turlu fakat baya belirgin cikti. Bende hamile olduguma inanmak istiyorum ama husrana ugramak istemiyorum. Forumda birisinin kist varken pozitif cikmis cunku testi. Banada ilgisiz geldi ama. Hem sevinmek istiyorum hemde kendimi kaptirmamak.
Ve testi kirp öyle koy büyük geldigi zaman yüklenmiyorTesti yüklemeye çalıştım ancak hata veriyor yükleyemedim bir turlu fakat baya belirgin cikti. Bende hamile olduguma inanmak istiyorum ama husrana ugramak istemiyorum. Forumda birisinin kist varken pozitif cikmis cunku testi. Banada ilgisiz geldi ama. Hem sevinmek istiyorum hemde kendimi kaptirmamak.
Insallah Allah nasip etmistir insallah. Guzel haberi kesin alayım buradaki herkes icin dua edicem. Allah herkese nasip etsin insallah cok aratmadan. Biraz daha bekleyip direk kan testi yaptirmayi dusunuyorum.Bence hemen git bitanede erken gebelik testi al yada normal test al tekrarla ve o ikinci cizgiyi görmeye basladiginda sevinmeye basla :) Rabbim kucagina almayi nasip etsin bizlerede dua et
Ayy insallah oyleyimdir. Eger oyleyse gercekten sasiricam. Cunku artik tup bebek dusunmeye baslamistik hatta gidecektik yakinda onunla ilgili bilgi almaya. Kan testi yaptiricam yakinda umarim orada da pozitifi gorurum ve burada paylasirim.Kesinlikle hamilesin git kan testini yaptır mutlu haberler alıcaksın kendini strese sokma
hayırlı olsun
Banada hic mantikli gelmiyor zaten dusununce. Ama kac kez negatif gordum o yuzden inanamiyorum sanirim. Insallah kan da da pozitifi gorurum cok teskkurler.Canim o zaman kesin hamilesin hayırlı olsun.kist hamilelik testini pozitif gostermez boyle birsey hic duymadim da gormedim de.onu sana diyen sallamış galiba biraz.hadi gozun aydın:)
Süper bir pozitif tebrik ederimmmmmKizlar testide yükledim.
Ayy tesekkur ederim insallah. Umarim kanda pozitifi gorurum hatali diye korkuyorum.Süper bir pozitif tebrik ederimmmmm
Canım hatalı değildir ya çok net genelde hatalı olan testler silik oluyo bitane daha alıp yapsana eczaneler kapanmadan :)Ayy tesekkur ederim insallah. Umarim kanda pozitifi gorurum hatali diye korkuyorum.
Yaparim yapmasina da ondada çıksa bile kanda gormeden ben gene inanamiycam. Kanda cikana kadar bana rahat yok.Canım hatalı değildir ya çok net genelde hatalı olan testler silik oluyo bitane daha alıp yapsana eczaneler kapanmadan :)
Canım git kan ver o zaman beklememek gerek yok bence bu kırmızılılar 800 falan çıkar heralde HCGYaparim yapmasina da ondada çıksa bile kanda gormeden ben gene inanamiycam. Kanda cikana kadar bana rahat yok.
Aynen canim dogruysa kanda da kesin cikacaktir. Bende sabirsizlaniyorum ama bugun gitme imkanim yok maalesef pazartesiyi zor beklicem. Gecmez artik su 2 gun.Canım git kan ver o zaman beklememek gerek yok bence bu kırmızılılar 800 falan çıkar heralde HCG
Hadi bakalım biraz sabır o zaman ama mutlu bir sabır :)Aynen canim dogruysa kanda da kesin cikacaktir. Bende sabirsizlaniyorum ama bugun gitme imkanim yok maalesef pazartesiyi zor beklicem. Gecmez artik su 2 gun.
Aynen canim saolasin. Seninde bebegin hayirki ugurlu olsun. Allah saglikla kucagina almayı nasip etsin.Hadi bakalım biraz sabır o zaman ama mutlu bir sabır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?