Arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkürler

maviyelek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
714
344
Selam Arkadaşlar
Çok içten ve samimi olarak sizlere teşekkür etmek istiyorum kesinlikle yanlış anlasılmasın bu soyledıklerım oncelıkle bunun altını cızıyorum. Öncelikle basımdan daha dun gecen bı olayı anlatmak ıstyorum sızlere bu sıteyle bırlıkte bırtane daha forum a uye olmustum ıkı sıteyede işyerınde gızlıce gırıyordum :) aklımdan soyle bı anlasma yapmıstım kndı kendıme ıkı forumun da ozellıklerıne ve ıctenlıklerıne baktıktan sonra sana en ıcten olanına artık daha ck gırıceksın betıl dedım ve sonuc olarak dunde yasadıgım bı olaydan sonra sızlere hepınıze ayrı ayrı tesekkur etmek ıstedım dun dıger forum sıtesınde onerıler-sorular bolumune bı onerıde bulunmustum fakat keske bulunmasaymısım ne emege saygısızlıgım kaldı nede ınsanları maddıyatla yargıladıgım halbukı tek dedıgım bı onerıde bulunmaktı ve bu onerınnın sadece okunmasıydı neyse sımdı detayına gırmeyeyım sonra sızde benı yanlıs anlamayın ama dun bu onerıme yorumlardan sonra cok uzuldum stres yaptım ve hastanelık oldum ama sıze tesekkur etmemın tabıkı bu olayla alakası yok sadece ıcımden geldı sıze kocaman tesekkur edıyorum destegınız samımıyetınız ıcın

Neyse canım olan olmuş bitmiş gitmiş üzülme artık yeteri kadar üzülmüşsün zaten şimdi yeni konular aç yeni mesajlar yaz geleceğe bak unutmayalım ( hayat paylaşınca güzel) herkeze mutlu günler arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…