• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar Hamileyken tam anlamıyla regl olan varmı burada paylaşabilir misiniz

NursedaCan

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
238
95
18
32
hamiş olan bayanlar bu durumu yaşayanlar ya da başka birilerinden duyanlar paylaşabilir mi adetim 7 gün gecikti ondan öncesinde mide bulantısı baş dönmesi göğüslerde ağrı ve ilişkiden bir hafta sonra kahverengi leke bel ağrısı kasık ağrısı hepsi vardı ve ben bugun adet oldum ama bi değişiklik var rengi normalin göre açık ve daha sıvı ve ben adet olurken resmen ağlardım şimdi tık yok sadece bel ağrım var şüphe içinde yım lütfen bilgisi olanlar paylaşır mı

Demek ki en son 2013 te olmuş
Kanaman coksa ve suan gebeysen zaten derhal doktora gitmen gerekiyor. Ama bende gebeyken cok az kan geldigi halde doktor hemen cagirmisti dusuk tehlikesine karsi progestoran baslatmisti. icinde suphe varsa eczaneden al idrar testi yap evde.

Kanaman coksa ve suan gebeysen zaten derhal doktora gitmen gerekiyor. Ama bende gebeyken cok az kan geldigi halde doktor hemen cagirmisti dusuk tehlikesine karsi progestoran baslatmisti. icinde suphe varsa eczaneden al idrar testi yap evde.
canım benim baş donmem midem bulantım var baya ve hergün hastalığım bir hafta gecikti ve normal de çok ağrılı geçirirm bu defa hiç ağrı olmadı ve kan rengi önce ki gibi değil bende baktım araştırdım lekelenmë değilde baya üstüne regl olan varmış bende acaba dedim çünkü farklılık lar var normal de gebelik beklemiyor dum ben ve göğüslerm sis birde damarlar çok belli şüphe ettim çarşamba randevu aldım hastaneye gidicem

Back