• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARKADASLAR HAMILEYKEN SACINI BOYAYAN VAR MI bilgisi olan arkadaslar yardim edin

aranizda hamileyken sacini boyayan var mi?
bunun bebege bir zarari olur mu acaba
saclarim cok kotu duruyo sari ama dip boyasi cikmis

bende 4 aylık hamileyim 3.cü ayımda doktoruma sordum asla 4 ayına kadar boyama yok bebegin gelişimi ilk 4 ay çok önemli ve boyarsan bebegi çok etkiler dedi. Peki organik boyalar var onlarla boyasam olmazmı dedim organik boya diye birşeyin olmadıgını detaylı olarak anlattı bunun üzerine birsey diyemedim tabi bebegimin saglıgı için 4 ayın bitmesini bekliyorum ama çok çirkin görünüyor saçlarımm:)

benim de saçlarım sarı ve bende boyatıcam sadece ilk 3 ay belki nolur nolmaz diye boyamam
ama internette de okuduğum birçok doktor görüşü boya yapmanın kanıtlanmış bir zararının olmadığı yönünde
evet boyada kimyasallar var ancak boyadan ziyade yediklerimiz içtiklerimiz daha çok etkiliyor
mesela duyuyorum ki saç boyamak zararlı boyatmam ama doktorum günde 2-3 siigaraaya izin verio diye
asıl sigara daha zararlı
izin veren doktora da hayret ediyorum açıkçası bu ne saçmalık:47:

selam. hiç dert etme. normal boya çocağa zarar veriyor diyorlar. Fakat her kuaför de özel boyalar bulunuyor, doğal boyalar. Fiyatı biraz pahalı oluyor ama onu kesinlikle öneririm ben.

ben doktoruma sordum kendiside hamileyken iki kez boyattıığını ama tavsiye etmediğini söyledi.. bitkisel boya tavsiye ederim ben de boyatmadım henüz 13 haftalık hamileyim ama çok ihtiyaç duyarsam boyatırım diye düşünüyorum..

Back