• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARKADASLAR HAMILEYKEN SACINI BOYAYAN VAR MI bilgisi olan arkadaslar yardim edin

Safa8merva

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
447
2
118
İstanbul
aranizda hamileyken sacini boyayan var mi?
bunun bebege bir zarari olur mu acaba
saclarim cok kotu duruyo sari ama dip boyasi cikmis

Bitkisel boyalarla boyanabiliyor diye biliyorum. Belki daha pahalı olur ama daha az zararı olur

ben yurt disinda yasiyorum dil bilmedigim icin alamiyorum kuaforde erkek kadin ayni kuafore gidiyo evde yapabiliyorum
siz kacinci ayda boyadiniz saclarinizi

gebelikde sac boyamak zararli olabilir diye okudum cünki Boyadaki kimyasal maddeler SAC derisi altindan kana karisip kan yoluylada bebege kadar ulasabilirmis.bende hamileyim saclarim sari boyaliydi hamile oldugundan beri boyatmadim yarim yamalak oldum:) o riske girmek istemedim tabi herkes kendisi bilir kizlar :)

bu ayida atlatayim vurucam vallahi yardimlariniz icin saolun ya bakalim tabi kararim degismezse
ama saclarim cok kotu duruyo saclarima bakinca daha beter hasta oluyorum
10-15 cme yakin siyah digeri acik sari cok kotu duruyo yaaa

gebelikde sac boyamak zararli olabilir diye okudum cünki Boyadaki kimyasal maddeler SAC derisi altindan kana karisip kan yoluylada bebege kadar ulasabilirmis.bende hamileyim saclarim sari boyaliydi hamile oldugundan beri boyatmadim yarim yamalak oldum:) o riske girmek istemedim tabi herkes kendisi bilir kizlar :)

aynı ben :D ben de riske atamadım ve yarım yamalak geziyorum, biraz daha dursa zaten komple kendi saç rengim olucak, boyalı kısmı ucundan kesçem atçam tamamdır :52:

canım ben dr.uma danıstıgımda bana ilk 4 ay beklememı soyledı bende ilk 4 ay bekledım sonra sacımı boyadım ama 2 ay aralıkla boyattım yınede her ay boyatmak ıstemedım
zaten 3. boyatısımdan sonra bebegımı karsılamaya hazırlanıyordum. somdı bebegım 15 gunluk oldu saclarımda beyazlarım coktan cıktı biraz daha beklerım 1 ay daha yenı yıla gırerken tekrar boyatırım artık :)
ama organık boya kullandık ayrıca kuaforum bu konuda cok ıyı sacımda olabıldıgınce az bekletme taraftarıydı
allaha sukur bir sorun yasamadık canım

aynı ben :D ben de riske atamadım ve yarım yamalak geziyorum, biraz daha dursa zaten komple kendi saç rengim olucak, boyalı kısmı ucundan kesçem atçam tamamdır :52:

benim oyle olsa bas goz ustune daha ne isterim ki kendi dogal sacima kavusurum ama benim saclarim gogusun alt kismi hizasinda uzun sayilir
bakicam bu topige yazan hamile arkadaslarin yazilarina yapip zararini olmadigini dusunen arkadaslara sonra boyuyucam
ben 4 ayligim acaba erken mi zarari olur mu

Son düzenleme:
canım ben dr.uma danıstıgımda bana ilk 4 ay beklememı soyledı bende ilk 4 ay bekledım sonra sacımı boyadım ama 2 ay aralıkla boyattım yınede her ay boyatmak ıstemedım
zaten 3. boyatısımdan sonra bebegımı karsılamaya hazırlanıyordum. somdı bebegım 15 gunluk oldu saclarımda beyazlarım coktan cıktı biraz daha beklerım 1 ay daha yenı yıla gırerken tekrar boyatırım artık :)
ama organık boya kullandık ayrıca kuaforum bu konuda cok ıyı sacımda olabıldıgınce az bekletme taraftarıydı
allaha sukur bir sorun yasamadık canım

ben organik boya nerden bulacam ki markatte satilan boyalarda olur mu
buralarda zor bulurum

Miranda 😄 ilahi guldurdun valla beni :)) ayni Bende oyleyim yariya kadar nerdeyse siyah asalar sari igrenc gorunuyor ama Napalim herkes baska Bise soyluyor en iyisi beklemek Off ya daha 6 ay var:)

markette en ıyı markaların organık boyaları ıyı merak etme dene
zaten sende cok sık boyamazsan sorun olmayacagını dusunuyorum
bende oyle yaptım sonuc olarak ....

cnm ben boayttım organik boya ile bi sıkıntısı yok yapabilirsin
marketleri bilmem ama benim kuaförüm yapıyodu orda boyattım

ben üç ayın sonunda ve 6 aylıkken bitkisel boyayla boyattım. taşındığımız için vs çok doktor değiştirmek zorunda kaldım. 3 aydan sonra boyatabilirsin bitkisel boyayla dedi hepsi...

Back