Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar hamıleyken dardanel ton yemek zararlı mı
meraba arkadaslar 11 haftalık hamileyim sizce hamıleyken ton balıgı su hazır konservedekıler zararlı mı hanı bazıları civa nedenıyle zararlı oldugunu soluyolar bazılarıda olmadıgını karar veremedım ne yapmalıyım yardım edin :)
Ben baliktan çok anlamam ve sevmem ama dip balıkları hamilelere zararlı diye biliyorum. Cıva oranı fazla oluyormuş. Oda bebeğin down Sendromlu olma riskini artırıyormuş
meraba arkadaslar 11 haftalık hamileyim sizce hamıleyken ton balıgı su hazır konservedekıler zararlı mı hanı bazıları civa nedenıyle zararlı oldugunu soluyolar bazılarıda olmadıgını karar veremedım ne yapmalıyım yardım edin :)