Arkadaslar Hamileyim....!!!

BebisKoM88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
4.214
0
Selam canlarim. Bugün sabah test yaptim ve hamileyim. Hemen randevu aldim yarin icin doktorumdan bakalim hayirlisi. Bu ilk denememizdi cok saskinim ayrica cok mutluyum. Darisi bebis isteyen herkese insallah.

canım hayırlı ugurlu olsun inşallah çok çok tebrik ederimŞenizAllah tamamına erdirsin kucagınada almayı nasip etsin sag salim:nazar: :nazar: :nazar:.

Ben de bu sabah hamile olduğumu öğrendim,çok heyecanlandım,daha kimseye söylemedim,ilk eşimle paylaşmak istiyorum,size de hayırlı olsun,bana da ,çok heyecanlıyımmm

Tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün..
Adaceren sana da tebrikler..
Allah kucağınazada almayı nasip etsin darısı bizlere inşallahhh

tebrik ederim canım rabbim isteyen herkese sağlıkla versin(banada inşallah en kısa zamanda ) adaceren bu arada senide tebrik ederim canım yerimseniben

tebrikler canım =) Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inş.

:nazar::nazar::nazar:

gözün aydin canim

CtNO-1yQ-1.gif

:nazar::nazar::nazar:

Tebrik ederim kardeşim. Allah tamamına erdirsin inş..Sizin adınızaçok sevindim. Hayırlı kul olan hayırlı evlat olsun inş.opuyorumnanaktan

Bozo kardeşim senle kader arkadaşıyız. :))) Bende 2010 haziran annesi olcaktım ama düşk yapıyordum kürtaj olmak zorunda kaldım. biyokimyasal gebelik geişse bile sakt olma ihtimali çok yüksekmiş. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.

Bi haftası ağlayarak geçen sadece 2 hafta sevinebildim. Ama üzülme inş. bunu nasib eden Rabbim yine daha güzelini nasib eder inş.

Sevgiyle kal, üzülme :)

X