Arkadaşlar hamileyim ve cinsel problemlerim var yardım!!

Revsen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
35
11
3
33
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 2 aylık hamileyim eşimle ne zaman cinsel birlikteliğimiz olsa kaşıntım ve yanmam oluyor. Artık cinsel olarak birliktelik bana sadece acı ve ağrı veriyor hem o esnada hem de sonrasında. İstek olmadığı için utanarak söylüyorum ama çok kuru oluyor. Ben hiç böyle bir şey yaşamamıştım kendimde sorun arıyorum ve korkuyorum. Doktorum hamilelik sırasında normaldir bu esnada mantar olabilir diyerek ftil veriyor. Doğru düzgün ilgilenen de yok. Başına gelenler yada duyanlar lütfen yardımcı olun bana ne yapmalıyım? Bunlar normal mi ?

Gexmis olsun canim oncelikle
Internetten sirke kurunu bir arastir derim
Hamilelikte fitil heleki ilk 3 ay dr lar onermiyor diye biliyorum bana kalirsa baska bir uzmana gorun...

Öyle mi ? Zaten doktorumdan hiç memnun değilim çok teşekkür ederim canım başka doktorlara da randevu aldım elbet ama bu ağrılar canımı çok yakıyor Eşimle de sorunlara yol açıyor ona açıklayamıyorum bile.

Bn riskli gebelikler geçirdiğim,için hiç kimseye ilk 3 ay ilişki onermiyorum. Ne kadar sorun yok densede zararlı olabiliyor.

Enfeksiyon olabilir. .
Doktorunuza danışın. .
Doktorunuzu değiştirin. .

bu bebeğiniZ için gerekli. Kasıtlı yapmıyorsunuz ki. Eşinizin anlayışlı olması gerek bu konuda

Haklısınız. Böyle şeyler gebelikte normal midir onu da bilmiyorum. İlişki olmadığında ağrım olmuyor kaşıntım olmuyor ama ilişki olduğunda ve sonrasında günlerce de geçmiyor

Ama esinin de anlayisli olmasi gerekiyor bu durumda sonucta bir can tasiyorsun
Illa ki cinsi birlikltelik sart degil ki sogukluk olmamasi icin sadece yakinlasin yanlis bilmiyorsan dinen de sakincasi yok

Haklısınız. Böyle şeyler gebelikte normal midir onu da bilmiyorum. İlişki olmadığında ağrım olmuyor kaşıntım olmuyor ama ilişki olduğunda ve sonrasında günlerce de geçmiyor
bnce kesinlikle ilişkiyle alakalı.. Benimde şuankinden onceki gebeliğimde olmuştu. Tecrubesizdim bilmiodum. İlişki sonrası çok ağrım oluyodu. Zaten kaybettim bebeğimi ama tabiki sebebi ilişki değil.. Ama o da riski tetikliyor.

Ama esinin de anlayisli olmasi gerekiyor bu durumda sonucta bir can tasiyorsun
Illa ki cinsi birlikltelik sart degil ki sogukluk olmamasi icin sadece yakinlasin yanlis bilmiyorsan dinen de sakincasi yok

Yeni evliyiz ve hemen bebeğimiz oldu hal böyle olunca da eşim isteksizliğimin benimle alakalı olduğunu düşünüyor bu beni çok üzüyor. Normal değil midir böyle şeyler bir tek bende mi oluyor benim elimde değil ki ister miyim böyle olsun

Evet ama bu seferde eşimle aramıza soğukluk giriyor bu durum beni çok üzüyor
Canım tabi son karar sizin ama genelde ilk üç ay ilişki önerilmiyor sonrasında ise risk olursa tamamen bile yasaklanabiliyor bebeğin için dikkat etmek zorundasınız bence de doktorunu değiştir ayrıca eşinle ilişkiye girmeden de yakınlaşabilirsin kendini zorlama bence

Çok üzüldüm allah sabır versin bebeğim her şeyden önemli benim için çok haklısınız eşimle konuşmayı deneyeceğim

İlk öğrendiğimizde bebek var diye psikolojik olarak etkileniyordu cinsel bir talebi olmuyordu beni de suçlamıyordu bu konuda o zaman farkında değildim. Şimdi bu korkuyu aştı bu sefer benim problemlerim ortaya çıktı sürekli bir kızarıklık var o bölgemde kaşıntı ağrı. Çok çaresizim

bebeğe birşey olacak psikolojisi yüzünden yaşıyor olabilirsiniz kuruluğu. eğer progestan jel kullanıyorsanızda kuruluk yapabiliyor.. kuru olduğunuz için kaşıntı hissediyorsunuz. hamile olduğunuz içinde ilişki sonrası ağrınız olması normal. doktorunuza danışınarak su bazlı kayganlaştırıcılardan kullanabilirsiniz. ultrasonda kullanılan jeller gibi bir öneride bulunabilir.

Canım senin annelik içgüdüsüyle isteksiz olman normal e isteksiz olunca canın yanar bu durumda eşinin seni zorlamaması lazım Allâh korusun kasılma falan olur bi sıkıntı çıkar vicdan azabının altından kalkamazsınız korkması lazım zaten ben ilk bebeğimi 18inci haftada kaybettim el kadar oğlumu toprağa verdim inan çok zor yaşamanı istemem orta yolu bulmanız lazım

Kiyamam boyle dusunme gebelikten dolayi da buyutuyorsun sanirim biraz
Yeni evli ve hamile olman birbirinizi sevmenize engel degil ki. Opusup sarilir bi sekilde halledersin kafani takma bebisini kucagina aldiginizda bunlara degdigini goreceksiniz. Bukadar buyutulecek uzulecek bir konu degil bu hamilelikten kaynakli. En guzel gunlerin kafani boyle seylerle doldurup mutlu olman gereken gunlerini heba etme

Çok haklısınız gebelik yüzündendir belki korkuyorum ona zarar vermeye çok inatçı gerçi ona hamile olduğumu bilmediğim zamanlarda çok ağır kaldırdım ne temizlikler yaptım yine de sapasağlam maşallahı var bebişimin :)

Allah kimseye o acıyı yaşatmasın kendi evladıma olmuş gibi üzüldüm çok duygusalım böyle şeyler olunca hemen gözlerim doluyor. Kendime iyi bir doktor bulabilirsem inşallah çok iyi olacak bulunduğum ildeki özel doktorlar hiç iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…