E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
arkadaslar hamileyim fakatmide bulantım falan geçti hiç yok..normalmi????
2 ay 23 günlük hamileyim.ilk baslarda çok mide bulanmam kusmam oldu.ama su anda hiç yok..normalmiidir??bu kadar erken geçermi mide bulantıları..eskiden çok kötüdüm kimsele konusmak istemiodum ,sadece uyumak yatmak yorgunluk halsizlik vardı..simdide var ,,uyumak yatmak yorgunluk halsizlik ama eskisi gibi değil eskisine göre daha dinamiğim...benim gibi yasayanlar varsa yazarlarsa içim çok rahatlar ve sevinirim
saygılarımla..
:1hug:
tesekkür ederim hepinize.ya acaba bisimi var die kendimi yiyomusum.bugün bel ağrım var kasıklarım karnım acıo..ya acaba düsükmü olcakçok korkuom yarın sabahtan bi doktora gidicem..düsük belirtileri neler bilen varmı??
düşüğün en önemli belirtisi kanama eğer kanamam yoksa ağrılar için üzülme bebek yerleşirken ağrı yapabilir çok normal
tesekkür ederim hepinize.ya acaba bisimi var die kendimi yiyomusum.bugün bel ağrım var kasıklarım karnım acıo..ya acaba düsükmü olcakçok korkuom yarın sabahtan bi doktora gidicem..düsük belirtileri neler bilen varmı??
tatalım nerdeyse 3. ayını tamalıyosunzaten 13. haftadan itibaren vücüt kendini toparlamaya başlıyo bulantılar azalıyoarkadaslar hamileyim fakatmide bulantım falan geçti hiç yok..normalmi????
2 ay 23 günlük hamileyim.ilk baslarda çok mide bulanmam kusmam oldu.ama su anda hiç yok..normalmiidir??bu kadar erken geçermi mide bulantıları..eskiden çok kötüdüm kimsele konusmak istemiodum ,sadece uyumak yatmak yorgunluk halsizlik vardı..simdide var ,,uyumak yatmak yorgunluk halsizlik ama eskisi gibi değil eskisine göre daha dinamiğim...benim gibi yasayanlar varsa yazarlarsa içim çok rahatlar ve sevinirim
saygılarımla..
:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?