Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim pazarda çalıştığı için fırsat bulamiyo malesefAyy pazartesi beklenir mi ya![]()
Hım eczane yokmu yakınlarda smdi şartlarınız nasıl bilmediğim için ama ben öğrendiğimde 1 dk bekleyemedim acile gittim değerim 1190 cıktı baya yüksekti ertesi gün gidip labaratuvar da usg cektirdim Keseyi görecem diye nokta kdr bsy göründü rahatladım tabi bunlar hem zaman hem para istiyor malesef ben cok sabırsız ve takıntılıyımEşim pazarda çalıştığı için fırsat bulamiyo malesef![]()
Bende ki takıntı da çok fazla ama geçen sefer ki hamileligimde de testte cift çizgi gördüğüm halde kaynanam hastaneye gitmeme izin vermiyodu 20 geçsin de sonra gideriz diyodu inanmiyodu yani zaten sonrasında kalbi durdu kalbi durduğunu daha bilmiyoduk bana sen bitane doğurana kadar ben 5 tane doğururum demiştiHım eczane yokmu yakınlarda smdi şartlarınız nasıl bilmediğim için ama ben öğrendiğimde 1 dk bekleyemedim acile gittim değerim 1190 cıktı baya yüksekti ertesi gün gidip labaratuvar da usg cektirdim Keseyi görecem diye nokta kdr bsy göründü rahatladım tabi bunlar hem zaman hem para istiyor malesef ben cok sabırsız ve takıntılıyım![]()
Ayy allahım sabırlar versin nasıl kaynanalar var ya allahım büyük konusmayımda bana böle bsy dicek yolarım o kadını ben anneme bile tahammül edemiyorum yeri geliyo off o nasıl cümleler öle dogursun o zmn utanmıyosa terbiyesiz kusura bakma ama cok sinirlendim smdiBende ki takıntı da çok fazla ama geçen sefer ki hamileligimde de testte cift çizgi gördüğüm halde kaynanam hastaneye gitmeme izin vermiyodu 20 geçsin de sonra gideriz diyodu inanmiyodu yani zaten sonrasında kalbi durdu kalbi durduğunu daha bilmiyoduk bana sen bitane doğurana kadar ben 5 tane doğururum demişti
Terbiyesiz az kalir onun yanında kürtaj olali 10 gün olmuştu gelip kavga etti benimle oğlum seni bosicak kapının önüne atcak diye zaten o gün kovdum onu altli üstlü oturuyoz 1 buçuk aydır birbirmizin yüzünü görmüyoruz çektiklerimı anlatsam pskolijinz bozulur 5 aylık evliyim ve daha yeni 22 yaşına girdim çok zor yaniAyy allahım sabırlar versin nasıl kaynanalar var ya allahım büyük konusmayımda bana böle bsy dicek yolarım o kadını ben anneme bile tahammül edemiyorum yeri geliyo off o nasıl cümleler öle dogursun o zmn utanmıyosa terbiyesiz kusura bakma ama cok sinirlendim smdi![]()
İlk gebelik de stresten dolayı kaybetmişsin bellimi yasın cok küçük o yuzden ezebilme hakkını görüyor kendnde neyse sen eşine odaklan yaşın ilerledikçe azalacak bu tarz seyler küçük evlenince böle seylere hazır olmak ve guclü durman gerecek inş hamilesindir ama kaybetmek istemiyorsan biraz uzak dur yoksa zaten gebelik baskı basına stres bide kaynana faktörü düşünemiyorum Allaha havale ediyorumTerbiyesiz az kalir onun yanında kürtaj olali 10 gün olmuştu gelip kavga etti benimle oğlum seni bosicak kapının önüne atcak diye zaten o gün kovdum onu altli üstlü oturuyoz 1 buçuk aydır birbirmizin yüzünü görmüyoruz çektiklerimı anlatsam pskolijinz bozulur 5 aylık evliyim ve daha yeni 22 yaşına girdim çok zor yani
Evet haklısınız bende allaha havale ettim allah buyuk inşallah hamileyimdir çok istiyorumİlk gebelik de stresten dolayı kaybetmişsin bellimi yasın cok küçük o yuzden ezebilme hakkını görüyor kendnde neyse sen eşine odaklan yaşın ilerledikçe azalacak bu tarz seyler küçük evlenince böle seylere hazır olmak ve guclü durman gerecek inş hamilesindir ama kaybetmek istemiyorsan biraz uzak dur yoksa zaten gebelik baskı basına stres bide kaynana faktörü düşünemiyorum Allaha havale ediyorum
Haber verin pazartesi bizedeEvet haklısınız bende allaha havale ettim allah buyuk inşallah hamileyimdir çok istiyorum
Öenmli olan şüpheli ilişkiden ne kadar zaman geçtiği. Yani ilişkiden 11 12 gün sonra silikte olsa çıkar diye düşünüyorum. Ama 1 haftalık sa falan çıkması mümkün değilAdetime 10 gün var bu kadar erken belli olur mu ki
Biz sürekli ilişki de bulunduk geçen sefer ki hamileligimde de öyleydi adetim bitti ve direk başladıkÖenmli olan şüpheli ilişkiden ne kadar zaman geçtiği. Yani ilişkiden 11 12 gün sonra silikte olsa çıkar diye düşünüyorum. Ama 1 haftalık sa falan çıkması mümkün değil
Vericem inşallahHaber verin pazartesi bizede![]()
Yani tahmini yumurtlama gününüzü bilirseniz daha net olur.hayırlısı olsun inşallah istediğiniz gibi olurBiz sürekli ilişki de bulunduk geçen sefer ki hamileligimde de öyleydi adetim bitti ve direk başladık
Ogrendiginiz de kac gun gecikmeniz olmustuHım eczane yokmu yakınlarda smdi şartlarınız nasıl bilmediğim için ama ben öğrendiğimde 1 dk bekleyemedim acile gittim değerim 1190 cıktı baya yüksekti ertesi gün gidip labaratuvar da usg cektirdim Keseyi görecem diye nokta kdr bsy göründü rahatladım tabi bunlar hem zaman hem para istiyor malesef ben cok sabırsız ve takıntılıyım![]()
Blmyorumki pkoyum düzensizdi benm sat 31 aralıktı büyük ihirmalle yumurtlama zamanında olmus 4 subatta cıkan deger 1190 olduguna göreOgrendiginiz de kac gun gecikmeniz olmustu
Anladim hayirla kucaginiza alin insallahBlmyorumki pkoyum düzensizdi benm sat 31 aralıktı büyük ihirmalle yumurtlama zamanında olmus 4 subatta cıkan deger 1190 olduguna göre