Ya gerçekten mi yaptığım ikinci test bu kadar net cikmadi ama orda da ikinci çizgi hayal göründüTebrikler
Hayirli olsun
gayet netYa gerçekten mi yaptığım ikinci test bu kadar net cikmadi ama orda da ikinci çizgi hayal göründü
Adetime 10 gün var bu kadar erken belli olur mu kiGozun aydin olsun darısı bizlere tebriklerr
İnşallah vardırgayet net
darısı basimizaİnşallah vardır
Erken yumurtlamışsan olabilir canım hayırlı olsun diğer testinin de fotoğrafı varsa atabilir misinDün bir test yaptım vevde hafif bir çizgi oluştu gibi gün içinde baktım ama ayniydi sonra bi köşeye koydum ve sabah uyandigimda baktığımda cizgi belirmis ama adetime 10 gün falan var sonra ikinci testi de yaptım orda da hafif bi çizgi göründü gibi hamilemiyim lütfen yardım edin
10 gün kala böyle net çıkmaz gibi geldi birde albi testi buda burda okuduğum kadar yanılıyomuş bu test ümdinizi kırmak istemem kan testiyle net olurDün bir test yaptım vevde hafif bir çizgi oluştu gibi gün içinde baktım ama ayniydi sonra bi köşeye koydum ve sabah uyandigimda baktığımda cizgi belirmis ama adetime 10 gün falan var sonra ikinci testi de yaptım orda da hafif bi çizgi göründü gibi hamilemiyim lütfen yardım edin
İnşallah Rabbim olmayan herkese nasip etsin ben 19 aralıkta kürtaj olmuştum suan çok istiyorum hamile olmayıdarısı basimiza
Geçen sefer ki Testim de albi ydi orda da yine erken yaptığım için silik cikiyodu inşallah hamileyimdir10 gün kala böyle net çıkmaz gibi geldi birde albi testi buda burda okuduğum kadar yanılıyomuş bu test ümdinizi kırmak istemem kan testiyle net olur
Insallah vardır canim ama al bi teste iyi degil diye yorumlar okumustum ve 10 gün varmis daha bence umutlanma fazla canim farkli bi markaylada dene ondan sonra karar verDün bir test yaptım vevde hafif bir çizgi oluştu gibi gün içinde baktım ama ayniydi sonra bi köşeye koydum ve sabah uyandigimda baktığımda cizgi belirmis ama adetime 10 gün falan var sonra ikinci testi de yaptım orda da hafif bi çizgi göründü gibi hamilemiyim lütfen yardım edin
Bnce acile gidip kan verinAdetime 10 gün var bu kadar erken belli olur mu ki
Fotoğrafta belli olmuyo ama ben goruyorumErken yumurtlamışsan olabilir canım hayırlı olsun diğer testinin de fotoğrafı varsa atabilir misin
Pazartesi bi test daha yapıp sonra kan vericemBnce acile gidip kan verin
Anladım canım hayırlısı olsun o zamanFotoğrafta belli olmuyo ama ben goruyorum
Diğer hamilelegimde de al bi kullanmıştım hep silik cikiyoduInsallah vardır canim ama al bi teste iyi degil diye yorumlar okumustum ve 10 gün varmis daha bence umutlanma fazla canim farkli bi markaylada dene ondan sonra karar ver
Insallah vardırr bebişPazartesi bi test daha yapıp sonra kan vericem
Insallah vardırr bebiş
[/QUOTEİnşallahInsallah vardırr bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?