• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Arkadaslar hamilemiyimmmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Letsev90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2020
29
17
3
27
Dün bir test yaptım vevde hafif bir çizgi oluştu gibi gün içinde baktım ama ayniydi sonra bi köşeye koydum ve sabah uyandigimda baktığımda cizgi belirmis ama adetime 10 gün falan var sonra ikinci testi de yaptım orda da hafif bi çizgi göründü gibi hamilemiyim lütfen yardım edin

Eklentiler

• IMG-20200214-WA0002.jpeg
    IMG-20200214-WA0002.jpeg
    84,7 KB · Görüntüleme: 173
Dün bir test yaptım vevde hafif bir çizgi oluştu gibi gün içinde baktım ama ayniydi sonra bi köşeye koydum ve sabah uyandigimda baktığımda cizgi belirmis ama adetime 10 gün falan var sonra ikinci testi de yaptım orda da hafif bi çizgi göründü gibi hamilemiyim lütfen yardım edin
Erken yumurtlamışsan olabilir canım hayırlı olsun diğer testinin de fotoğrafı varsa atabilir misin

10 gün kala böyle net çıkmaz gibi geldi birde albi testi buda burda okuduğum kadar yanılıyomuş bu test ümdinizi kırmak istemem kan testiyle net olur😊

10 gün kala böyle net çıkmaz gibi geldi birde albi testi buda burda okuduğum kadar yanılıyomuş bu test ümdinizi kırmak istemem kan testiyle net olur😊
Geçen sefer ki Testim de albi ydi orda da yine erken yaptığım için silik cikiyodu inşallah hamileyimdir

Insallah vardır canim ama al bi teste iyi degil diye yorumlar okumustum ve 10 gün varmis daha bence umutlanma fazla canim farkli bi markaylada dene ondan sonra karar ver

Insallah vardır canim ama al bi teste iyi degil diye yorumlar okumustum ve 10 gün varmis daha bence umutlanma fazla canim farkli bi markaylada dene ondan sonra karar ver
Diğer hamilelegimde de al bi kullanmıştım hep silik cikiyodu

Back