Arkadaşlar Hamile Olup Kan Değil Kahve Rengi Bir şey Gelen Varmi

arkadaşım anladım sen tüp bebek yaptırdın şimdi hamilesin senin heyecanlarını ve korkularını burdaki arkadaşlar yani hepimiz elimizden geldiğince paylaşmaya çalışıyoruz ama güzel kardeşim neden her kafana takılan soru için bir konu açıyorsun böyle daha mı çok rahatlıyorsun bence tek bir konu aç ordan devam et ya da tüp bebek için açılan hatta adı üstünde tüp bebek dertleşme köşesi diye başlayan bir sürü forum açmayalım diyen konu başlığı altında paylaşırsan fikirlerini hem daha çok arkadaş sesini duyar hemde forumu bu kadar konuyla meşgul etmesin,yanlış anlama sakın ama hepimiz her gün 4-5 konu açsak herhalde kimse kimsenin derdini okuyamadan sayfaları takip edemez a.s.

Okudum Ve Gerekli şeyleri Yazdim çok Uzatmisiniz Bence Alti üstü 2 Veya 3 Sayfa Geri Gideceksiniz Bu Kadar Gerek Yoktu Söylenmeye

Canım kan gelmemesi iyi.Kahverengi lekelenme tarzında akıntıların gelicek.Hatta bazen pembe ve saydam renktede olabilir.bunlar beklenen akıntılar.Ne zaman endişelenmelisin kırmızı bir akıntın geldiğinde!!!

arkadaş haklı bence bakıyorumda bir sürü konu açmışsın.kızılacak bişi yok bunda.her kafana takılanı ayrı bi başlıkta sormuşsun...

sorularınada böyle cevaplar alırsın. demekki biçok insan rahatsız bu durumdan...

ddm sen laftan anlamıyorsun herhalde bana öyle geliyor yada insan halınden anlamıyorsun konuyu kapat millet gaza verme

Kızma arkadaşım ama arkadaşlara karşı biraz sert tepki vermiyormusun ???
tamam hepimiz zor bebek sahibi oluyoruz yada Zor bebek sahibi olabildiniz olacağız..
ama her derdimizi de burdan yeni konu ile açmak saçmalık olur mesela ben 2aşılama geçirdim tutmadı çok üzüldüm her yeni acımda her yeni üzüntümde yeni bi konumu açmalıydım .. Saçma....

ddm sen laftan anlamıyorsun herhalde bana öyle geliyor yada insan halınden anlamıyorsun konuyu kapat millet gaza verme

KENDİNE GEL HADDİNİ AŞMA BENCE.KONUYU SEN KAPAT AÇTIĞIN GİBİ.BEN NİYE KAPATAYIM Kİ.SANA YORUM YAZMAK HATA BENCE...

bencede hata doğru cevabı bulldun işte herkesden çok cenen var be kapat konuyu diyorum insan gibi anlamıyorsun adamı hasta etme zaten sinirlerim bozuk anla insan halinden canım ben haddimi aşmıyorum ama sen ooooo

Kızma arkadaşım ama arkadaşlara karşı biraz sert tepki vermiyormusun ???
tamam hepimiz zor bebek sahibi oluyoruz yada Zor bebek sahibi olabildiniz olacağız..
ama her derdimizi de burdan yeni konu ile açmak saçmalık olur mesela ben 2aşılama geçirdim tutmadı çok üzüldüm her yeni acımda her yeni üzüntümde yeni bi konumu açmalıydım .. Saçma....

ya ben sert tepki vermiyorum konun kapanmasını istiyorum ama uzatınca sinirleniyorum

Sana Müdahale Eden Olur Inşallah Merak Etme....bu şekilde Yazmaya Devam Et...hadi Byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Arkadasim kahverengi leke gelebilir, onemli olan kirmizi canli renkte bir kandir,, hatta hamileligin ilerleyen aylarinda esinle iliskiye girersen bazen kahverengi leke gelebilir bu endiselenecek bir sey degilmis- bana doktorum soylemisti-- ama sen surekli doktorunla iletisim icinde ol.

Arkadasim kahverengi leke gelebilir, onemli olan kirmizi canli renkte bir kandir,, hatta hamileligin ilerleyen aylarinda esinle iliskiye girersen bazen kahverengi leke gelebilir bu endiselenecek bir sey degilmis- bana doktorum soylemisti-- ama sen surekli doktorunla iletisim icinde ol.

canım ben bir şey sormak istiyorum cinsel ilişki yasak dedi bana ama adetimden önce kahverengi leke gelirya öyle bir leke olduğu için korkuyorum

doktoruna ac bir telefon soruver, insallah degildir.unutmamak gerek hamile olsanda kahverengi leke gelebilir hatta kisa sureli adette olabilirsin hamile oldugun halde.

X