Kan testi verip hamileliğinizi kesinleştirmenşz gerekiyor beta hcg yüksek çıkarsa hamilesiniz demektir ondan sonra zaten doktor sizi yönlendirir reglşniz kaç gün geciktiTest yaptım çift çizgi çıktı ne yapacağım hakinda bir bilgim yok doktorra mi gideceğim Hamilelik sürecinden biraz bahseder misiniz?
Sağlık ocağına gidip kan testi verin
Şuan başka şehirdeyim sağlık ocağı misafir olarak bakar mı acabaSağlık ocağına gidip kan testi verin
3 gün geciktiKan testi verip hamileliğinizi kesinleştirmenşz gerekiyor beta hcg yüksek çıkarsa hamilesiniz demektir ondan sonra zaten doktor sizi yönlendirir reglşniz kaç gün gecikti
Bende evde test yapmıştım pozitif çıktı hastaneye randevu alıp kan verebilirsiniz uzak yerdesiniz sağlık ocağı misafir olarak bakmaz sanmıyorum3 gün gecikti
Anladım özel hastaneye giderim çok merak etimBende evde test yapmıştım pozitif çıktı hastaneye randevu alıp kan verebilirsiniz uzak yerdesiniz sağlık ocağı misafir olarak bakmaz sanmıyorum
Bulunduğunuz yerin sağlık ocağına gidebilirsiniz randevu bulabilirseniz hastaneye gidip kan tahlili verin orda netleşir3 gün gecikti
Tamamdır teşekkür ederimBulunduğunuz yerin sağlık ocağına gidebilirsiniz randevu bulabilirseniz hastaneye gidip kan tahlili verin orda netleşir
Bulunduğunuz şehirde ki yakın olan devlet veya özel hastane gidip gebelik için kan vermek istiyorum diyorsunuz kanınızı alıp e nabızdan sonuçlarını takip edebilirsiniz gebelik varsa kaç haftalık onu öğrenirsiniz ona göre kadın doğum bölümünden randevu alıp gidersiniz folit asit filan başlamanız lazım gebelik varsaTest yaptım çift çizgi çıktı ne yapacağım hakinda bir bilgim yok doktorra mi gideceğim Hamilelik sürecinden biraz bahseder misiniz?
Ay çok teşekkür ederim bu benim işime çok yarayacakBulunduğunuz şehirde ki yakın olan devlet veya özel hastane gidip gebelik için kan vermek istiyorum diyorsunuz kanınızı alıp e nabızdan sonuçlarını takip edebilirsiniz gebelik varsa kaç haftalık onu öğrenirsiniz ona göre kadın doğum bölümünden randevu alıp gidersiniz folit asit filan başlamanız lazım gebelik varsa
sonucu buna göre değerlendirebilirsiniz
- 3 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 10-50 mlU/ml
- 4 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 5-426 mlU/ml
- 5 haftalık gebelikte Beta HCG değeri 18-7340 mlU/ml
- 6 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 1080-56500 mlU/ml
- 7/8 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 7650-229 000 mlU/ml
- 9/12 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 25700-288 000 mlU/ml
- 13/16 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 13 300-254 000 mlU/ml
- 17/24 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 4060-165 400 mlU/ml
- 25/40 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 3640-117 000 mlU/ml
Canım ben hastaneye gitmedim bugün gidecektim Ama bugün çok az pembe kan geldi regl sandım ama değil yerleşme kanaması olabilir mi yaBulunduğunuz şehirde ki yakın olan devlet veya özel hastane gidip gebelik için kan vermek istiyorum diyorsunuz kanınızı alıp e nabızdan sonuçlarını takip edebilirsiniz gebelik varsa kaç haftalık onu öğrenirsiniz ona göre kadın doğum bölümünden randevu alıp gidersiniz folit asit filan başlamanız lazım gebelik varsa
sonucu buna göre değerlendirebilirsiniz
- 3 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 10-50 mlU/ml
- 4 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 5-426 mlU/ml
- 5 haftalık gebelikte Beta HCG değeri 18-7340 mlU/ml
- 6 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 1080-56500 mlU/ml
- 7/8 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 7650-229 000 mlU/ml
- 9/12 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 25700-288 000 mlU/ml
- 13/16 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 13 300-254 000 mlU/ml
- 17/24 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 4060-165 400 mlU/ml
- 25/40 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 3640-117 000 mlU/ml
ola da bilir olmaya da bilir Kan vermeden bilemeyiz ki kan verip netleştirmen lazım e devletine düşüyor zaten hemen sonuçların eğer gebelik varsa folit asit başlaman lazım kan değerlerine bakılması gerekli filanCanım ben hastaneye gitmedim bugün gidecektim Ama bugün çok az pembe kan geldi regl sandım ama değil yerleşme kanaması olabilir mi ya
Eşim dedi pazartesi gidelim geç olur mu gebelik vvarsa gebeliğe zarar verir mi geç ogrenmemizola da bilir olmaya da bilir Kan vermeden bilemeyiz ki kan verip netleştirmen lazım e devletine düşüyor zaten hemen sonuçların eğer gebelik varsa folit asit başlaman lazım kan değerlerine bakılması gerekli filan
durabilecekseniz o kadar :) hayır sorun olmaz hem biraz daha büyümüş olur kese filan görünür :)Eşim dedi pazartesi gidelim geç olur mu gebelik vvarsa gebeliğe zarar verir mi geç ogrenmemiz
Tamamdır teşekkür ederimdurabilecekseniz o kadar :) hayır sorun olmaz hem biraz daha büyümüş olur kese filan görünür :)
Kimyasal gebelikmis:)durabilecekseniz o kadar :) hayır sorun olmaz hem biraz daha büyümüş olur kese filan görünür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?