ARKADAŞLAR GÖZ KAPAĞI AMELIYATI İÇIN DOKTOR ÖNERILERINIZ VE TECRÜBELERINIZI BEKLİYORUM.

HercaiDeniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2021
20
4
1
50
Aızmirde göz kapağı ameliyatı olmuş,yada arastırma yapmış arkadaşların görüşleri ve önerileri karar vermemde etken olacak,ltf tecrübelerinizi ve fikirlerinizi benle paylaşırmisıniz?Doktor önerilerinizde bekliyorum.

Merhaba istanbulda yaşıyorum uzun araştırmalarım sonucu fatih atmaca ya dün göz kapağı operasyonu yaptırdım. Yorum yaoabilmem için çok erken şimdilik doktor ve ekibi çok pozitif ve ilgililer. Gelişmeleri paylaşırım

Merhaba. Nasil memnunmusunuz ? Fiyatlar nasil ? Bende gorusmeyi dusunuyorum

Cok pahali bu nedir yahu. İnsanlar 16-18 bine burun ameliyati oluyor. Hic gorusmeyeyim ben. Tesekkurler bilgi icin. Bosuna muayene ucreti odemekten kurtardiniz beni
Isinde ne kadar iyi olursa olsun ( buarada deneyimleyen kimseyi tanimiyorum) ticarete doken doktorlari etik bulmuyorum. Bir de %40 indirimli fiyati nakit fiyati 25bin imis… Yani indirim olmada 41bin tl

Isinde ne kadar iyi olursa olsun ( buarada deneyimleyen kimseyi tanimiyorum) ticarete doken doktorlari etik bulmuyorum. Bir de %40 indirimli fiyati nakit fiyati 25bin imis… Yani indirim olmada 41bin tl
Bir doktor kampanya yapmaz bana gore. Yani kampanya indirim vs bunlar reklam kokuyor. Yani ne dusunuyoruz, demekki gercek karsiligi buymus. Digeri fazlaymis vb.

Ben asiri pahali buldum, o yuzden bu dr u tercih etmeyecegim.
Bugün bir goz cerrahi ile gorusmem vardi, gozalti sikintim icin. Operasyonu karar verirsem ayni gun yapacagi sekilde ayarlandi. Ve tataaaam yapildi bugün toplam prosedur 1 saati gecmedi. Detay merak ederseniz veririm.

Bugün bir goz cerrahi ile gorusmem vardi, gozalti sikintim icin. Operasyonu karar verirsem ayni gun yapacagi sekilde ayarlandi. Ve tataaaam yapildi bugün toplam prosedur 1 saati gecmedi. Detay merak ederseniz veririm.
Kesinlikle estetik cerrahi de yaptırın bence ben daha önce üst göz kapağından göz doktorunda oldum göz kapağında bir sürü potluk bıraktı ve eşit yapmadı 3 gün önce alt ve üstten revizyon oldum tekrar şu anda sonuç için çok erken ama ağrım olmadı hiç ve ucuz yer diye yaptırmayın doktor çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…