aysirada 1000 den başlıo 10000 e kadar gelinlik var. vakko pronovias da 3000 euro den başlıoo 15000 euroya kadar gelinlik var. dikim yaptırayım diosan oda 1000 den başlıo taşına modeline duak ına göre 5000 e kadar çıkabilio canım.umarım faydalı olmuşumdur. kaydirigubbakcemile5
benım kı de saka gıbı bır fiyattı..
cok model baktım ama ılk gırdıgım gelınlıkcıden ,ilk giydiğim gelınlıgı aldım cıktım kaydirigubbakcemile2
cuk oturmustu,sankı uzerıme dıkılmiş gibiydi..
herkeste cok begenmıstı :)
duvak ,taç,cicek,el çiçeği,eldiven,kuşak ,para takılan kusak,hatta sac yapışacakken tkılacak taşlı firketeleri bile verdiler..
ve sadece 650 tl idi ..1 yıl önce idi ..
Çok iyi almışsın canım fiyat olarak.benım kı de saka gıbı bır fiyattı..
cok model baktım ama ılk gırdıgım gelınlıkcıden ,ilk giydiğim gelınlıgı aldım cıktım kaydirigubbakcemile2
duvak ,taç,cicek,el çiçeği,eldiven,kuşak ,para takılan kusak,hatta sac yapışacakken tkılacak taşlı firketeleri bile verdiler..
evet cnım satın aldım :)
benım nette begendıgım cok mdel vardı ama tamamen farklı bır model oldu..
çok içime sınmıstı yoksa almazdım zaten :)
yalnız yarıdmcı olan bır bayan vardı ,vucut tıpıne gore modelı bır bakısta anlıyordu ,ben begendıgım modellerı anlattım gıymeden once o da neden o modellerın bana yakısmayacagını anlattı ,kı mantıklı nedenler de verdı :))
o cok yardımcı olmustur belkı ama ılk gıydıgım gelınlık olusu cok guzel oldu :)
Dün yalan olmasın ama 25-30 adet gelinlik denemiş,pazarlık yapmış,moda evlerinin burnundan getirmiş biri olarak şunları söylemek istiyorum.
Yaz gelini bile olsanız kesinlikle ve kesinlikle gelinliği kışın alın %40 vyea %50 oranında indirim sağlıyor.
-Fiyatlar ;
-tamamen kalitesizler 200-250tl,
-orta kalite fakat özensiz dikiş,kalitesiz kumaş ancak görüntü güzel 250-600tl
-600-1200 arası ortaüstü kalite kumaş kısmen güzel,taşlar vs işe katılabiliyor,gelinliğin ağzı-yüzü bir tarafa gitmiyor,içinize sinebilir türde.
-1200 ve üzeri kaliteli taş,güpür,ekstralar eklenmiş,duvak vs hoş,iddialı modelleri dikebiliyorlar bu fiyata..
Bunlar yaz fiyatları,kışın büyük indirimler var bir de nakit öderseniz sizden kıymetlisi yok.
Ben aşık olduğum,giydiğimde gözlerimin dolduğu modele Allah izin verirse 800 ödeyeceğim.benim için inanılmaz bir rakam ben 2000'e kadar gözden çıkartmıştım.yine gönlüme göre bir duvak,çiçek,tac dahil..
Ölümüne pazarlık yapın,her ayrıntıyı tek tek konuşun,size değer vermeyen modaevinde bir saniye bile durmayın.Aklınızda kalan her modeli deneyin,Allah herkese gönlüne göre versin inşallah..
merhaba herkese,
ben 30 ocak 2010 insallah dugun. dun and carsısını gezdim (ankara) 750 ve ustu dediler gelinlik fiyatları icin. benim istedigim gelinligi dikmek icin de 2 yer 1200 gibi bi rakam verdi. onumuzdeki hafta tunalıyı gezecegim. ben bu moda dedikleri kabarık gelinlikleri, bol tullu ve gupurlu seyleri sevmiyorum. bulamazsam istedigim gibi bir sey diktirecegim. topladıgım bilgileri sizinle de paylasırım. sizin de ankarada onerebileceginiz guzel bi terzi var mı? terziye guvenmek cok zor ya sonuc istedigim gibi olmazsa
Dün yalan olmasın ama 25-30 adet gelinlik denemiş,pazarlık yapmış,moda evlerinin burnundan getirmiş biri olarak şunları söylemek istiyorum.
Yaz gelini bile olsanız kesinlikle ve kesinlikle gelinliği kışın alın %40 vyea %50 oranında indirim sağlıyor.
-Fiyatlar ;
-tamamen kalitesizler 200-250tl,
-orta kalite fakat özensiz dikiş,kalitesiz kumaş ancak görüntü güzel 250-600tl
-600-1200 arası ortaüstü kalite kumaş kısmen güzel,taşlar vs işe katılabiliyor,gelinliğin ağzı-yüzü bir tarafa gitmiyor,içinize sinebilir türde.
-1200 ve üzeri kaliteli taş,güpür,ekstralar eklenmiş,duvak vs hoş,iddialı modelleri dikebiliyorlar bu fiyata..
Bunlar yaz fiyatları,kışın büyük indirimler var bir de nakit öderseniz sizden kıymetlisi yok.
Ben aşık olduğum,giydiğimde gözlerimin dolduğu modele Allah izin verirse 800 ödeyeceğim.benim için inanılmaz bir rakam ben 2000'e kadar gözden çıkartmıştım.yine gönlüme göre bir duvak,çiçek,tac dahil..
Ölümüne pazarlık yapın,her ayrıntıyı tek tek konuşun,size değer vermeyen modaevinde bir saniye bile durmayın.Aklınızda kalan her modeli deneyin,Allah herkese gönlüne göre versin inşallah..
sumak cım gerçekten uygun fiyata almışsın.Fotoğraf ekleyebilirsen gelinliğin modelini de görmek isteriz.sumak...benım kı de saka gıbı bır fiyattı..
cok model baktım ama ılk gırdıgım gelınlıkcıden ,ilk giydiğim gelınlıgı aldım cıktım
sevdiyar...kızlar süper haberim var şirinevler/ist. as gelinlikde hiç giyilmemiş gelinliklerde kampanya var 500-600 liradan başlıyor.Ayrıca kuaför bölümünde de gelin saçları %50 indirimli ve profösyonel makyaj dahil
bende istanbulda netten model gnderip bi fiyat arastırması yapmıstım ve en az 1.100 dediler benim gelinliğime ki cok sade işsiz bi gelinlikti ama ben mersinde 600 tl diktirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?