Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

kızlar kusura bakmayın geç dönüyorum size pc im bozuktu yeni yapıldı, evet canım ist dan aldım halam saolsun aracı oldu henüz provaya çağırmadı sorarım internet sitesi falan var mı? foto da eklerim

özlemm gelinliğin çok güzel çok beğendim. ben de özgüle bakıcam ama maks 1500tl ayırdık. o fiyata güzel bi şey bulabilir miyim sence

gelinliğimi fatihteki bir gelinlikçiden kiraladım
ilk girdiğim yerdi ve gözüme çarpmıştı
tabir-i caizse vuruldum :)
sonra çok gelinlikçi gezdik ama aklım hep oradaydı
1250 dediler bana tüm aksesuarlar içinde
eşim de çok beğendimi farkedince kiralıyoruz dedi
500 den 2000 e kadar çok gelinlik buldum ama hiçbirine içim ısınmadı
pahalı olmasının nedeni de üzerindeki fransız taşlarıydı
kızlar içinize sinmeyeni sakın almayın ya da kiralamayın
inanın bazı tanıdıklarımın içinde ukte kalmıştır

özlemm gelinliğin çok güzel çok beğendim. ben de özgüle bakıcam ama maks 1500tl ayırdık. o fiyata güzel bi şey bulabilir miyim sence

cnm çok geç kalma ve biraz ısrarla olur sanırım emin değilim gelinlikçiler filan fuarı bekliyolardı fuarda bitti sezon açılmak üzere fiyatları yüksele bilir geç kalma derim

yaa geçen gün özgülün yanında aysira var önünden geçiyodumki bu benim modelin çift omuzlusu vardı vitrininde şok oldum orayada bi bak istersen

hadi yaa:S ben cumartesi çıkıp bakacağım çok masraf yaptık maksimum 1500gibi düşünüyoruz umarım gönlüme göre olur yaa aslında ben de bitane çok beğendim ama bakim resim ekleyebilcem mi. sağol canım konusalım yine. ben bakıcam cumartesi özgül hep ii diye duyuyorum herkes memnun inş ben de hallederim bu arada adım tugba:)

bagdat caddesinde moe by beyaz butik var
indirim devam ediyormus
1500e cok güzel gelinlikler var dediler
ben daha gidemedim ama bir gidip bak istersen denemeye degebilir

evt yarın 2.gelınlık provam var 1.de sadece kalıp kesılmıstı yarn ust kısmı bıtıcek sadece etek ve pul ıslemelerı kalıcak dıe bılıyorum bakalım yarın nolucak fotograflarıda cuma gunu eklıcem ınsallah:)

kızlarr ıkıncı provayada gıttım ılk provamın fotosu en altta busefer gıttıgımde bustıyerın ıslemelerı iğnelenmıstı etegın nasıl toplanılacagına karar verıldı bu arada ayakkabımı grı sımlı çorabı görmezden gelın artık:) gelınlıgın uzerındekı ıslemelerın dahada belırgınlesmesı ıcın grı taslarla gecılıcek uzeınden o işlerden etek toplanınca etegede atılıcak 3.prova nısan sonunda.zaten ılk proovadan berı 2.5 kılo almısım adet dönemı öncesı gıttım bırde gelınlıkcım kılo almıssın bıdahakıne ver de gel dedı:)neyse heralde olucak ıstedıgım gıbı.gelınlık duvak taç kese çiçek 1100 tl idi.

Son düzenleme:
Kızlar bende yarın gelinlik bakmaya gidicem en azından fiyat araştırması yapıcam. İlk durağım kadıköydeki gelinlikcileri dolaşmak olacak, daha sonra gaziosmanpaşadaki bi gelinlikciye gidicem. Bakalım aldığım fiyatları buraya yazarımm yerimseniben

tsr ederım cnm dugun 22 myıs

merwecim gelinliğini şimdi çok daha iyi görmüş olduk tabi sen de ne olduğunu daha iyi anladın.Güzel görünüyor,tamamlanınca çok hoş olacak eminim.Ama bu 2.5 kg alman kötü olmuş kuzum,ben de veriyorum en son 77.5 oldum,bakalım 24 nisan'a kadar ne verirsem kar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…