Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

adaercim benim gelinliğim buydu
ama ben biraz tuzluya aldım
buradaki sayfaların çoğunu okudum
yazmaya utandım
fikir verisn diye modeli koyuyorum

sağol tatlım evet aradım ve kısmetse gideceğim inşallah,çok teşekkür ederim.Amin.

sevgili jtosik teşekkürler modeli ve fiyatı eklediğin için tatlım

sevgili nickolaberigele,gelinliğine bayıldım canım,eminim çok zarif bir gelin olmuşsundur içinde,darısı başıma inşallah

latilokum türbanın gelinliğinin modelini kapatmamış bazı türbanlar modeli bozabiliyor çünkü,sen iyi bir tercih yapmışsın canım.

1000-1500 arası değişir. ama tabi 2. 3. kullanımlar var daha ucuz.

arkadaşlar bende geçen yaz evlendim gelinliğimi kiralık diktirdim 850 tl ye içinde duvağı çiçeği kesesi vardı. bu sene fiyatlar 200- 500 arası artmışgaliba yazdıklarınızdan anladığım. ben fikir olsun diye söyleyeceğim. benim gelinliği sadebi gelinlikti fiyatı uygundu ama en önemlisi tam ölçülerime göre dikilmişti her kıvrımı özenliydi.öyle gelinlik dikenler var ki üzerine oturmuyor askılıysa askıları düşüyor. bu konuda dikkatli olun bence. birde gelinliğinizi tasarladığınız kadar gelin çiçeğinizi ve duvağınızı da tasarlayın ben o detayları atlmıştım. kolay gelsin hepinize

kızlar ben dün akaydan aldım gelinliğimi..ocak sonuna kadar indirim %30 indirim var..ben 3300den 2000 e aldım gelinliğimi.İçinize sinen bir gelinlik istiyorsanız tercihiniz akay olsun derim

kızlar ben de büyük bir hevesle gelinlik araştırmıştım geçen yıl...ben pronoviasın 2 modelinden tek model çıkarttım kendimce,tabi bir de onu türbanla giyilecek hale getirttirdim ve ankarada and çarşısında 1650tl ye diktirdim.2000tl demişlerdi ilk.işin kötü tarafı ise düğünüm ertelendiği için gelinliğimi halen giyebilmiş değilim.annemin yatakodasında duvarda asılı.walla kaç aydır görmüyorum.unuttum modelini:))) inşallah hepimize mutlulukla giymek nasip olur. sanırım ben foto yükleyemiyorum henüz..ama ileride fotosunu paylaşırım..

kızlar ben dün akaydan aldım gelinliğimi..ocak sonuna kadar indirim %30 indirim var..ben 3300den 2000 e aldım gelinliğimi.İçinize sinen bir gelinlik istiyorsanız tercihiniz akay olsun derim

gule gule giy tatlim 2000 tl cok iyi para bu devirde ve acikcasi ben bu kadar meblag ayiramam gelinlige isin kotu tarafi bu iste

yeni evlenmiş arkadaşlar buraya gelinliğinizin resmi+fiyatı+aldığınız yer gibi bilgileri eklerseniz çok sevinirim

2.500 dü 1800e indirim zamanı öyle aldık kadıköy özgülden modelde bu:lepi:

Eklentiler

• $18287492kli.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $big18287492wnc.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 47
ayşiraya da bakabilirsin gelinlik için. Görevlilerle konuşursan izmitten kendi mağazalarından kullanılmış gelinliği 1000tlye getiriyorlar. ama bana söylendiğine göre kullanılmış olduğu belli bile olmuyormuş.

kızlar ben de gelinliğimi 1200 tl ye analştım gelinbaşı ve bindallı da dahil henüz foto çekmedim provaya gittikçe eklerim

burcuslm tamam canım resmi eklerken hangi moda evi olduğunu semti falan da yaz olur mu,hayırlı olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…