Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

eger hazır bulamazsan da dıktırecegın yerdekı baska bı gelının provasını gözlemle bence cok ıyı olur.bakalım ıstenen yerde ıstenen duzeltmeyı yapıolarmı yoksa savsaklıolarmı cok önemlı.3 provada ısı bıtıren gelınlıkcıler vr:)) sac konusuna gelınce kendı sac rengımı kullanıcam koyukestane eger kendınız sarısınsanız sarı sac topuzu felan daha guzel gösterıyo ama kendınız sarısın deılsenız hıc degıstırmeyın bence

arkadaşlar ne güzel bir konu açmışım vallahi iyi oldu ya burası,hem kendime hem başkalarına faydalı olabilecek paylaşımlar oluyor burada.
Önce kilo demiş arkadaşlar ben de söyliiimmm hemen 78im ama verecem inşallah 5 kilo olsada vereceğim.
Saç rengine gelince çok fazla koyu olmamakla birlikte sarışın da değilim ama siyah ta değil saç rengim,genel de açık renkler kullanırdım gölge gibi.Ama ben de derinss arkadaşım gibi gelinlikte koyu saçın hoş durduğunu düşünüyorum.Cumartesi günü saçımı boyadım.Altın kakao rengine,bütün arkadaşlarım bayıldı bu renge.Düğünüme 4 buçuk ay kaldı ara ara boyayacağım bu renge

ben bu topiği yeni gördüm. bende 2010 mays da evlencem ve netten deli gibi gelinlik bakıyorum. adaercim aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım bende 76 kiloyum ve rejime başladım sabah akiam spor yapıorum ama bi türlü veremiyorum son çare artık akapunktur taktıracağım. gelinlik modellerine netten o kdr çok baktım ki artık çoğu model ezbere biliorum. bak gaziosmanpaşada aart modaevi varmış bende bakacağım oraya. nette üzerinize göre 350 tl ye dikim deniyo. ama ne kdr güvenilir, yada ne kalitede o kdr fiyata olur düşünmek lazım. bnm de elimde gelinlik resimleri var ama nsl resim eklendiğini bilmediğim için ekleyemiyorum

ben 585 TL ödedim benim oldu gelinliğim:asigim:gaziosmanpaşa-beşyüzevlerden almıştım...saten+fransız danteli straplez bi modeldi... sonradan teyzem duvağını beğenmedi yenisini hediye aldı sağolsun, çiçeği de canlı yaptırmıştık...herkes de çok beğenmişti gelinliğimi ben de gayet memnun kaldım

resim eklemek için 100 msj olması gerekiyomuş bnm 100 msjım olmadı hala resim ekleyemiyorum o yüzden mafoldumben

msj hakkım dolana kdr ben de msjla fikir vermeye çalışayım o zmn. mesela lady modaevi var googledan aratırsanız çıkıo hemen orda emira modelini çok beğendim ama kapalı olduğum için o model kapandığında nsl duru bilmiorum ayrıca başka çok gzl modeller var o moda evinde. bir de rose's moda evi var oranın modelleri de birbirinden harika. bnm arkadaşım lady modaevindeki emira modelini hakim yaka ve etek kısmını değiştirerek fatih de 1200 tl ye diktirmişti 1 ay önce

aysefiridin, roze,şebnem moda tasarım bunları google yazıp bı bakın derım gelınlık modellerı ıcın

bu arada ben suan hep oturarak calıstıgımdan spora vakıt ayıramıyrum sporu bırak ayaga bıle nadıren kalkıyorum:) spora baslaynca en az5 kılo rahatlıkla gıdıcek önemlı olan oturdugum yerde yenıden almamak:)

merwecik evet aysefridin bende duydum,orada dikilmiş modelleri birebir gidip görmek gerek diye düşünüyorum

m.m.m.m arkadaşın söylediği lady moda evinin modeli bu,aslında düşünülebilir bir modelmiş.Ama kapalı bir geline uygun hale getirilince model özelliğini yitirir mi diye tereddüt ettim senin için canım

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

ya bu model super bı model aslında kapalı hale gelıncede hoş olur dıedusunuyorum özellıgı ust kısmı oldugu ıcın kollar ve etek çok öenmlı deıl dıe dusunuyrm uygun bısıler yapılır bence.

arkadaşım bunu kapattırdı ve hakim yaka yaptırdı etek kısmınıda katkat fırfır şeklinde yaptırdı ama bu modelden eser kalmadı ben bu modeli çok beğendim hatta ilk gördüğümde bnm gelinliğim bu olcak dedim ama kapalı halini görünce gerçektn hayal kırıklığına uğradım şimdi bi başka model buldum ama resim ekleyemediğim için buraya koyamıyorum. mervecik_20 spor konusunda haklısın bende iş yerinde sabah 8 den akşam 6 ya kdr oturuyorum ztn işe girince kilo aldım.

osmanlı moda da kapalılara hitap edio ama fiyatlar uçuk her ikisindede bala modaevide osmanlı moda evide çok yüksek fiyatlar istio die duymuştum. en iyisi güvenliir ve uygun bi yere diktirmek. bende çok yüksek fiyatlar ödemeye kıyamıyorum bi günlük giyeceğim için ama sadece bi gün giyeceğim içinde çok özel ve güzel olsun istiyorum hem gzl hem uygun umarım herkes bulablir :bbo:

adaercim sen bugunlerde sıkkınmısın biraz fazla girmiosun galiba nete
didemin yani dasilvadidonun gelinligi etegi biraz hareketliydi yanlıs hatırlamıosam yana doğru toplanmıs gibiydi

Fıyat konusunda bı fıkrım yok ama fazla pahalıysa gereksız dıe dusunuyorum ama model secılıp uygun bıryere dıktırılebılır.

www . rosesmodaevi . com

bu sitede de çok gzl gelinlikler var rose's modaevinin gelinlikleri ben mankenin elinde kırmızı gül tuttuğu modele bayıldım. ztn birinci lady modaevinin emira modeliydi ikincide elinde kırmızı gül olan model ama maalesef ikiside bana uygun dğl kafamçokkarıştı
ben eminönünde çalışan arkadaşıma gelinliğin modelini çıktı alıp verdim o fiyat araştırcak bana söleyince bende burdan paylaşırım

aynen tatlım benim işimde bilgisayar başında oturmak tabi dezavantajları kilo ve göz bozukluğu... evimin hemen yanına spor salonu açılcak aylardır bekliyom bi açılmadı açılırsa oraya gitcem ben de... şimdilik sadece eve giderken dolmuştan erken inerek yürüyüş yapıyorum başka hiç bir spor aktivitem yok... eve gidince yine bilgisayar başına geçiyom çünkü tvden çok sıkılıyom... yatarken de yine kitap okuyorum yani oturuyorum :)

kızlar sabah akşam ac karnına 1 bardak lahana suyu için annem onunla cok zayıflamıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…