Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 te açıklandığını bilmiyodum eşim a.ö okuyo 10 dakikada bi arayıp acıklanmısmı diye soruyo hah arıyo söyleyim 5te acıklancakmıs diye bu ne yaw bende panik oldum :teytey:
kızla rkodlama hatası olanları düzeltiyolarmıs. bide şöyle düşünün o stres ve heyecanla bı kutuyu yanlış işaretlediğinizi bişeyı eksık bıraktığınızı.dikkatle incelemeyıp vermemeleri daha ıyı .
ben başladım valla...ama notlarımızı görüpte çalışmak başka oluyor en azından ağırlık verip vermiceğimiz dersleri bilerek hareket ediyoruz...
eğer cumaya kalırsa poff insanı çatlattılar ya...
kızlar hemen başlayın derslere , bende başladım inşallah sıkı tutup bitiricem ALLAHIN izniyle , yetişmeyecek yoksa .. bunların açıklayacağı falan yok ..
Anlamadım zaten ben bu işi..Finaller geldi hala sonuçlar açıklanmadı heralde finallerin sonuçlarıyla birlikte açıklamayı düşünüyorlar alsanaalsanasmile çalışmaya başladım ben,bence sizde beklemeyin açıklanması zaman kaybediyorsunuz :1no2:
kızlar açıklanmış ya şimdi baktım notlarıma süperimmmm
ikna ve konuşma 100
halk iliş uyg ve örn olaylar 60
halkla ilişkiler 80
türk dili 65
ink tarihi 77
halk iliş uy ve teknikleri 77
kurumsal iletşm 73
halkla ilişkiler yazarlığı 90
kaydirigubbakcemile2