- 8 Mart 2019
- 20
- 7
- 6
- 27
- Konu Sahibi Kanatsizmelekkk
-
Kan testi verseniz aslında hazır bir gün varkenBugün akşam üzeri yaptım adetime bir gün var sizce pozitif mi? Gebelik testi böyle çıkan var mı acaba yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
Aslında bi kaç gün geçsin istiyorum çok fazla heveslenmek de istemedim. Bir iki gün geçerse gidicem inşallah. Yorumunuz için çok teşekkürlerKan testi verseniz aslında hazır bir gün varken
Çizgiden çok dağılma gibi gördüm ben ama emin olamadım. Daha net çekemez misinizAslında bi kaç gün geçsin istiyorum çok fazla heveslenmek de istemedim. Bir iki gün geçerse gidicem inşallah. Yorumunuz için çok teşekkürler
Çizgi goremedim benBugün akşam üzeri yaptım adetime bir gün var sizce pozitif mi? Gebelik testi böyle çıkan var mı acaba yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
Silik de olsa ikinci çizgiyi göremedim inşallah erken yaptığınızdandır idrar testini adet günü geçtikten sonra yapılması tavsiye edilir birkaç gün sonra tekrarlayın olmadıBugün akşam üzeri yaptım adetime bir gün var sizce pozitif mi? Gebelik testi böyle çıkan var mı acaba yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
Inslh çok bekledik korkudan eşime söyleyemedim bile..heray hüsrana ooluyordu.allahim herkese versin...fakat neden birbirine çok yakın hala kafam karışık.Olma mı
Testiniz varsa bi tane daha yapın ya da yarın ilk iş kan verin emin olup eşinizle paylaşın inşallah beklediğiniz gibidirInslh çok bekledik korkudan eşime söyleyemedim bile..heray hüsrana ooluyordu.allahim herkese versin...fakat neden birbirine çok yakın hala kafam karışık.
Yarın ilk idrarla yapacağım.. orada yine aynı olursa kan vereceğim.. kan sonucu alınca eşime söylicem..net olsun.size tskr ederimTestiniz varsa bi tane daha yapın ya da yarın ilk iş kan verin emin olup eşinizle paylaşın inşallah beklediğiniz gibidir
İlk çizgiye çok yakın 2. Çizgi. Dağılmış gibiduruyor. Bence tekrarlamalısınArkadaşlar adet 1 gün geçti sizce varmı.
Bence sabahı beklemeden yap çünkü varsa zaten çok koyu çıkmış attigin testteYarın ilk idrarla yapacağım.. orada yine aynı olursa kan vereceğim.. kan sonucu alınca eşime söylicem..net olsun.size tskr ederim
Çizginin t de çıkması lazım. Çok yakın birbirine bencede şüpheli sabah tekrarlayin. Dagilmis olabilir.Arkadaşlar adet 1 gün geçti sizce varmı.
Sabah yapıcağım ilk idrarla benimde kafam karisikİlk çizgiye çok yakın 2. Çizgi. Dağılmış gibiduruyor. Bence tekrarlamalısın
Hep ilk idrar diyorlar ya. 4 saat bekletmek lazım diye..sabah olsun hayır olsun bence..Bence sabahı beklemeden yap çünkü varsa zaten çok koyu çıkmış attigin testte
test bozuk gb cızzgı orda olmaz yarın baska bı testle deneyın:)Arkadaşlar adet 1 gün geçti sizce varmı.
Evet sabah tekralicamÇizginin t de çıkması lazım. Çok yakın birbirine bencede şüpheli sabah tekrarlayin. Dagilmis olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?