- 30 Kasım 2017
- 7.978
- 3.944
Herkes çok emin konuşuyor Hayırlı olsun. Gülüm sağlıkla ilerlesinHamileyim kuruma çizgisi değil beta HCG 27 çıkmıştı saolun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes çok emin konuşuyor Hayırlı olsun. Gülüm sağlıkla ilerlesinHamileyim kuruma çizgisi değil beta HCG 27 çıkmıştı saolun
Evet hamile degilsn bence falan diyenlere lütfen kulak aşmayın içinizden ne geliyorsa onu yapın ben mesela buraya uysaydm hamile olduğumi.bilmicektmHerkes çok emin konuşuyor Hayırlı olsun. Gülüm sağlıkla ilerlesin
Evet hamişim o gün test verdiğmde 9,41 di ertesi gün 27 çıktı cuma günü 86 pazar günü de 285 çıktı yarın tekrar vericem kan tahlili
Valla benim 4. Gün silik çıktı orda da paylaştm zaten en son
Allah razı olsun akşam kan vermiştim 743 çıkti doktorum haftaya salı muayene verdi inşallah her şey yolunda gider
Adette kaç gün kala erken gebelik testi yaptınız silik çıktı adetime 12 gün var da yapsam doğru sonuç çıkmaz dimiBenim ilk transferimdi zaten bnde ilk günden sonra hep kasik ve bel ağrısı vardı transferden 4. Gün erken gebelik testi yaptım silik çıktı akşamında gittik kan verdiik 9,41 çıkmıştı ertesi akşam tekrar verdik 27,40 2 gün arayla tekrar verdim 86,07 pazar günü 285 dün akşam da 743 çıktı Allah'ım dualarımı kabul etti Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tüp bebek tedavisi ile oldu o yüzden adetime daha vardı ama ben transferin 4. Gününden itibaren test yapmıştım hepside pozitifdi masallah inşallah sağ saglim kucağıma alırımAdette kaç gün kala erken gebelik testi yaptınız silik çıktı adetime 12 gün var da yapsam doğru sonuç çıkmaz dimi
Baya erken öğrenmişsiniz çok sevindim çpk , sağlıcakla kucağına al inşallah :) maşallah diyelimTüp bebek tedavisi ile oldu o yüzden adetime daha vardı ama ben transferin 4. Gününden itibaren test yapmıştım hepside pozitifdi masallah inşallah sağ saglim kucağıma alırım
Teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsinBaya erken öğrenmişsiniz çok sevindim çpk , sağlıcakla kucağına al inşallah :) maşallah diyelim
Merhaba benim de catlatma ignesi 12. günüm bugün. Sizce gebelik mi iğne etkisi miYaaaaa gerçekten miiiii nasıl sevindiğimi anlatamam sağlıkla gelsin miniğim. 50 altı olduğu için demekki bu şekilde kuruma çizgisi gibi olmuş çoook dikkatli olun artık 3 aya kadar
Canım iğne 7-10 gün içinde etkisini kaybediyor genel olarak fakat bir anda bunu yorumlamak doğru olmaz. Daha önce yaptın mı test ile takip ettin mi çizgi hangi gün kayboldu? Umarım hamilesindir kötüyü düşünme çağırma aklında tutmaMerhaba benim de catlatma ignesi 12. günüm bugün. Sizce gebelik mi iğne etkisi mi
Pazar gün yapmıştım bunu ama bilmiyorumCanım iğne 7-10 gün içinde etkisini kaybediyor genel olarak fakat bir anda bunu yorumlamak doğru olmaz. Daha önce yaptın mı test ile takip ettin mi çizgi hangi gün kayboldu? Umarım hamilesindir kötüyü düşünme çağırma aklında tutma
Canım iğnenin negatife döndüğü gün önemli şuan dediğim gibi net birşey söylemek doğru olmaz ama umarım vardıııırPazar gün yapmıştım bunu ama bilmiyorum