- 19 Şubat 2021
- 4
- 10
- 1
- Konu Sahibi Sarahin annesi
Arkadaslar merhaba ben ayin 16sinda adet oluyordum bu ay olmadim 3 gun gecti gebelik testi yaptim ikisinde de silik acik pembe cikti sizce gebelik var mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa gözünüz aydınn Rabbim bizlerede hayırlısını versinKizlar sonuc pozitif hamileyim Allah razi olsun
Caniim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Çok mutlu oluyorum gebelik bekleyip sonucu pozitif olanları görünce allahim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin ve bizim gibi yeni gebeliği başlayan herkesede rabbim güç versinKizlar sonuc pozitif hamileyim Allah razi olsun
Hayırlı olsun canımKizlar cok cok tesekkur ederim guzel temennileriniz icin rabbim sizinde gonlunuze gore versin tez zamanda amin rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin amin
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah :)) ben de test yaptım ancak silik olduğu için anlayamadım.paylaşaçağım testi Sizce .????Kizlar sonuc pozitif hamileyim Allah razi olsun
evet varrKızlarrrr gebelik testimi paylaşıcammm sizce gebelik var mı??
Benimde testlerim böyle bende de hamilelik varmıdırKizlar sonuc pozitif hamileyim Allah razi olsun
Son adet tarihim 1 şubatMerhaba erken gebelik testi yaptım polikistik över hastayım adetlerim düzensiz bu ay ovulasyon ve hayıt macunu kullandım silik bir çizgi var sizce gebelik var mıdır ?35-40 günde adet olduğum da oluyor belli değil tarih ilaçsız da zor adet oluyorum yardımcı olursanız sevinirim çizgi 10dk da çıktı hemen ince görülmesi bile biraz zor
Kan verdinizmi, hamilemisiniz aceba?Son adet tarihim 1 şubat