- 12 Aralık 2013
- 117
- 56
- 73
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar benim adetim 16 gün geçti. 9. ve 15.günlerde iki defa idrar testi yaptım sonuç negatif.adetımde hala gelmedi.Adetlerim hiç bukadar gecikmezdi.Cuma gününe randevu aldim doktorumdan kafam karışık idrarda çıkmayıp kanda çikarmi
ben 2 yıl önce idrarımda 3 kez bakmama rağmen bellı olmayan gebelik yüzünden adet söktürücü ile düşük yaptım canım.18 günde düştü ancak ve 18 gün sonunda 33 cıktı betahcg'm ben hala ınanmak ıstemedım düştüğüne kııı tuvalette affedersınız hıssettım cıktıgını allahım yazarken bıle ağlamak geliyor ıcımden, doktora hala kıst patladı sanırım dıyodum kı dusuk yaptın sen dedı.Allım kimseye yasatmasın kan ver canım benım..
Ben ilk ay cok sabirsizlanmistim adet gunum gelmeden hemen kan testi yaptirdm hastanede calistigm icin doktora gitmeden arkadaslar lab.da baktilar ve 2 den kucuk yani negatifti sonuc. Adetime 3 gun varken idrar testi aldm ve yazildigi gibi sabah ilk
Idrarla testi uyguladm cizglrin biri netti baskada bisi yoktu zaten umidmde yoktu testi cope aticarken cok silk belli belirsz pembe bi cizgi cikti carla yok arasi hemen hastaneye gittigm gibi tektar kan aldrm ve sonuc 176 cikti yani 2 den buyuk cok mutlu oldm yani sonuclar zamana gore degisiyor insallah seninde vardir ama kan kesin idrarda cikmayabiliyormus yada benim gibi slk olupta farketmeden atilabilir
canim ben de henuz adetim gecmemisti hamile oldgmdan suphelenip idrar testi yaptrmistm eczaci adetinin 10gun gecmesi gerekiyo demsti idrar testnde belli olablmesi icin ama ben merakimdan yne de yapmstm negatf cikti snra 4 5haftalikken kan testinde ogrendm bebegm oldgnu bence de garanti olmasi icin kan testi yaptr
Canim insallah o bebis ordadir allah sonucunu merakla bekliyorum dualarim seninle hayirlisi olsun insallah
kız kardeşimin sürekli kanda çıkar. idrarda çıkmazMerhaba arkadaşlar benim adetim 16 gün geçti. 9. ve 15.günlerde iki defa idrar testi yaptım sonuç negatif.adetımde hala gelmedi.Adetlerim hiç bukadar gecikmezdi.Cuma gününe randevu aldim doktorumdan kafam karışık idrarda çıkmayıp kanda çikarmi
Merhaba arkadaşlar benim adetim 16 gün geçti. 9. ve 15.günlerde iki defa idrar testi yaptım sonuç negatif.adetımde hala gelmedi.Adetlerim hiç bukadar gecikmezdi.Cuma gününe randevu aldim doktorumdan kafam karışık idrarda çıkmayıp kanda çikarmi
benimde 12 sinde 1 ayım doldu 6 gün gecikti.. bende test yaptım dün negatif ama benim hastalıgım hiçbizaman 30 günde olmaz düzensizimdir.. 40 günden sona olur genelde .. acaba bende onumu göze alarak saymalıyım bu sefer çok hissetmiştim ama bel ve kasık agrım oluyo hasta olacak gibi ama gelen giden yok :) ben de 25 ini bekliycem doktor için bakalım hayırlısı
bende günlük test yapıyorum :) ama hep negatif adetime yarın 5 gün kalıyo ama ben yarın kan testi yaptıracam sizce cıkarmı
Bende 1gün gecikmemde erken gebelik idrar testi uygulanmıştım ve çok silik çıkmıştı 2. Çizgim ve sonra beta hcg yaptırınca 170 çıkmıştı ve şimdi 3 aylık Hamileyim yani kızlar idrara çok güvenmeyin
Ne kadar sonra kan testi yaptırmıştın? Benim bugün bir gün gecikti gelen giden yok ama testte pembe bile olsa göremedim ikinci çizgiyi
Ben adetim 1 gün gecikiniz kan testi yaptırdım bu arada yaptığım idrar testi de erken tespit eden tarzda bseydi onda bile silik çıkmıştı sıkma canını belki de hamilesindir :)
bende günlük test yapıyorum :) ama hep negatif adetime yarın 5 gün kalıyo ama ben yarın kan testi yaptıracam sizce cıkarmı