• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Arkadaslar fotograf ekleyemiyorum yardim eder misiniz

resum1453

EMİR KAYRAMMM
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
46
Yer
İstanbul
Arkadaslar bir kac gundur fotograf ekleyemiyorum yardim eder miainiz ???

konuya cvp ver dedıkten snra asagıda eklentı ekle var orayı tıklıyosun dosya sec ve bitiri tıosun canım

Dosya ekle diyorum dosya sec diyor fakat ona bastigimda secili dosya yok diyor kafayi yicem :37::37: ilgin icon sagol bu arada

Dosya ekle diyorum dosya sec diyor fakat ona bastigimda secili dosya yok diyor kafayi yicem :37::37: ilgin icon sagol bu arada

dosya ekleden sonra dosya seç çıkıyor ona da tıkladığında bilgisayarındaki dosyaların açılması lazım açılmıyor mu o kısım o en son açılan pencereden de fotoların bulunduğu dosyayı seçmen lazım

dosya ekleden sonra dosya seç çıkıyor ona da tıkladığında bilgisayarındaki dosyaların açılması lazım açılmıyor mu o kısım o en son açılan pencereden de fotoların bulunduğu dosyayı seçmen lazım[/QUOTE

Dosya sec diyorum ama baska bi pencere acilmiyo o yuzdenD
Foto ekleyemiyom cnm ya

dosya ekleden sonra dosya seç çıkıyor ona da tıkladığında bilgisayarındaki dosyaların açılması lazım açılmıyor mu o kısım o en son açılan pencereden de fotoların bulunduğu dosyayı seçmen lazım[/QUOTE

Dosya sec diyorum ama baska bi pencere acilmiyo o yuzdenD
Foto ekleyemiyom cnm ya

bilgisayara bi aç kapa yap belki düzelir

Back
X