Mutfak Dekorasyonu Arkadaşlar fikirlerinizi, önerilerinizi bekliyorum!!

arkadaşlar şu mutfagım hakkında bıraz daha fıkır ıstıyorum. dolaplarım krem rengı kahvede şeritlerı var. hangı renk perde olmalı hangı renk halın olmalı hangı renk duvar boyası olmalı. duvar boyasını bej dusunuyorum yada krem rengı.. stor perdemı almalıyım yoksa normal bı perdemı. delircem kızlar ya nabcam ben bu mutfakla.. off of lutfen fıkır verın nabmalıyımılla hersey krem kahvemı olmak zorunda,?

bence resim koymalısınız kesinlikle böylelikle dolapları da görür net bi fikir yazabilir herkes. bi de krem kahve dolaplara evet bej duvarlar gidebilir. onun yanında belki krem kahveyle kombinlenebilcek bi renk bulup o renk perde ve aksesuar da oluşturabilirsiniz. bordo olabilir belki. ama kahve de zaten kremle beraber var, nasıl olur bilmem diğer arkadaşlar ne der ama ben perde ve halıda bir üçüncü tamamlayıcı renk olabilir diye düşünüyorum. mutfağınızı göremediğimiz için de perde stor mu olabilir yoksa başka bişey mi açıkçası fikir veremiyyorum. ama bence bir üçüncü tamamlayıcı rengi düşünebilirsiniz.

bence resim koymalısınız kesinlikle böylelikle dolapları da görür net bi fikir yazabilir herkes. bi de krem kahve dolaplara evet bej duvarlar gidebilir. onun yanında belki krem kahveyle kombinlenebilcek bi renk bulup o renk perde ve aksesuar da oluşturabilirsiniz. bordo olabilir belki. ama kahve de zaten kremle beraber var, nasıl olur bilmem diğer arkadaşlar ne der ama ben perde ve halıda bir üçüncü tamamlayıcı renk olabilir diye düşünüyorum. mutfağınızı göremediğimiz için de perde stor mu olabilir yoksa başka bişey mi açıkçası fikir veremiyyorum. ama bence bir üçüncü tamamlayıcı rengi düşünebilirsiniz.

yarın resmını cekıp koyucam canım yoksa olmucak boyle . bana o zaman fıkır verırsenız sevınırım . cunku mutfagım benı cok mutsuz edıyor :( duvar rengı buyuk bır ıhtımal bej olur. dıger odalarımda bej zaten ya kum bejı yada sahra bejı oyle bıseydı. evet kesınlıkle ucuncu bır renk olmalıkı perde yahutta halıda mutfaı şık gostermelı. bı arkadaş turuncu renk zebra perde hoş olur demiş. acaba nasıl olur yarın mutlaka resım yukleyecegım tesekkur edıyorum

$Görüntü1640.webp$Görüntü1638.webp$Görüntü1639.webp

arkadaşlar işte resımler fıkırlerınızı beklıyorum ayrıca bugun boya aldım marşalın fildişi rengını. boyacı adam guzel olur dedı dlaplar kremse fidişi olur dedı bende aldım ama daha boyamadık

mutfaga fil dişi rengı aldım ama sarı durdu duvarda ben acuk krem gıbı beklerken sarı ngıbı durdu ınsallah döşenınce guzel durur. halı alınca ve perde yaptırınca. arkadaşkar bu sarı gorunumu hangı renk perde açar hareketlendırır nolur fıkır verın bıktım bu mutfakan artık

canım bunlar şimdi benim kirada olduğum evin dolaplarıyla aynı . evet dolapların biraz sıkıcı çünkü eski model. kendiminkilerden biliyorum. duvarının rengi uymuştur diyorum. ama bence kesinlikle tamamlayıcı bir üçüncü renk gerek . ben daha önce de bordo fikrini vermiştim. ama bunlara uyacak gibi daha çok sevdiğin, senin içini açacak bir renk bulup onu içeren bişeyler de düşünebilirsin. ben olsam bordoyu yakıştırır, bordo düşünürdüm. ama orası senin mutfağın belki sana bordo boğucu gelebilir. belki canlı başka bir renk olabilir ama kesinlikle o dolapların etkisini en aza indirecek canlı ve güçlü bir renk olmalı.(belki turkuaz belki koyu ceviz yeşili ve belki hatta fuşya gibi) aslında dolapların avantajı bence tüm canlı renkleri kaldırabilir. ben gözümün önünde canlandırıyorum hepsi yakışabilir. (en azından yakışmak zorunda kalıyor, ben mesela o dolaplara krem ve kahve omasına karşın herşeyimi pembe yaptım güzel de durdu. dolapları biraz yok sayarak masa örtümü perdelerimi falan kendi içinde kombinledim. mutfak halısı falan, resmen dolapları safdışı bıraktım yani :)) tabiri caizse) bi de galiba mutfak balkonun kapalı, pimapen gibi bişey var. ondan ötürü de kasvetli geliyor galiba sana. daha çok içini açacak cıvıl cıvıl örtüler aksesuarlar koyarsan sana mutfağın belki daha bi neşeli daha bi ferah, daha içinde durulası gelecektir. perdeyle halıda renk cümbüşü değil de sade tonlara git ama belki aksesuarlarla renklendirebilirsin. küçük biblolar, güzel bir saat belki hoş bir masa örtüsü falan eminim daha iyi olacaktır. perdeni de bence storlu tül düşünebilirsin üzerinde geometrik yuvarlak şekilli falan olabilir. ama çok büyük desenli değil de küçük daireleri olan. yine yuvarlak desenli güzel bir masa örtüsü ya da halı olabilir.. umarım yardımcı olabilmişimdir. resimlerde direkt benim şuanki dolapları görünce seni çok iyi anladım. arkadaş dolapları değiştir demiş. bence de ilk değişiklik onlardan başlamalı ama eğer onları yaptıracak durumum yok diyosan şimdilik, hatta kiracı isen zaten çok mantıksız olur da, öncelikle içini açacak şekilde perde ve aksesuarlar diyorum ben yine. çok uzun yazdım kusura bakma ama kendi sıkıntım gibi neler yapılabilir diye düşünürken bunlar çıktı. kolaylıklar diliyorum.

canım bunlar şimdi benim kirada olduğum evin dolaplarıyla aynı . evet dolapların biraz sıkıcı çünkü eski model. kendiminkilerden biliyorum. duvarının rengi uymuştur diyorum. ama bence kesinlikle tamamlayıcı bir üçüncü renk gerek . ben daha önce de bordo fikrini vermiştim. ama bunlara uyacak gibi daha çok sevdiğin, senin içini açacak bir renk bulup onu içeren bişeyler de düşünebilirsin. ben olsam bordoyu yakıştırır, bordo düşünürdüm. ama orası senin mutfağın belki sana bordo boğucu gelebilir. belki canlı başka bir renk olabilir ama kesinlikle o dolapların etkisini en aza indirecek canlı ve güçlü bir renk olmalı.(belki turkuaz belki koyu ceviz yeşili ve belki hatta fuşya gibi) aslında dolapların avantajı bence tüm canlı renkleri kaldırabilir. ben gözümün önünde canlandırıyorum hepsi yakışabilir. (en azından yakışmak zorunda kalıyor, ben mesela o dolaplara krem ve kahve omasına karşın herşeyimi pembe yaptım güzel de durdu. dolapları biraz yok sayarak masa örtümü perdelerimi falan kendi içinde kombinledim. mutfak halısı falan, resmen dolapları safdışı bıraktım yani :)) tabiri caizse) bi de galiba mutfak balkonun kapalı, pimapen gibi bişey var. ondan ötürü de kasvetli geliyor galiba sana. daha çok içini açacak cıvıl cıvıl örtüler aksesuarlar koyarsan sana mutfağın belki daha bi neşeli daha bi ferah, daha içinde durulası gelecektir. perdeyle halıda renk cümbüşü değil de sade tonlara git ama belki aksesuarlarla renklendirebilirsin. küçük biblolar, güzel bir saat belki hoş bir masa örtüsü falan eminim daha iyi olacaktır. perdeni de bence storlu tül düşünebilirsin üzerinde geometrik yuvarlak şekilli falan olabilir. ama çok büyük desenli değil de küçük daireleri olan. yine yuvarlak desenli güzel bir masa örtüsü ya da halı olabilir.. umarım yardımcı olabilmişimdir. resimlerde direkt benim şuanki dolapları görünce seni çok iyi anladım. arkadaş dolapları değiştir demiş. bence de ilk değişiklik onlardan başlamalı ama eğer onları yaptıracak durumum yok diyosan şimdilik, hatta kiracı isen zaten çok mantıksız olur da, öncelikle içini açacak şekilde perde ve aksesuarlar diyorum ben yine. çok uzun yazdım kusura bakma ama kendi sıkıntım gibi neler yapılabilir diye düşünürken bunlar çıktı. kolaylıklar diliyorum.

cnm duvar rengı ıyı gıbı yıne. ya nankörluk olmasın dıye bıse dıyemıyorum bu dolaplara. aslında hıc begenmıyorum ama ne yapıyım bı sure bole kalcak baska çare yok:( çok guzel fıkırler vermıssın Allah razı olsun. okadar moralımı bozuyorkı bu mutfak. neler alcam hıcbılmıyorum keşke bırı benımle alışverış yaparken gelsede fıkır verse. ben nasıl duzenlıcem bu mutfagı bakalım...fıkırler ıcın cok tesekkurler... biblo demıssın renk katmak ıcın ortamam ama alsam koycak yer yok eskı model dolap. alt rafda bardaklar var zaten.ama durumlar bıraz duzelsın duvarı kırdırıp balkonu ıcerı alcam camekan yaptırcam. ozaman camekana stor yaptırırım dıye dusunuyorum ama bu yıllarımı alabılır :((:(:

arkadaşlar mutfaga halı aldım kahve krem ve simli cok hoş herkes cok begdnı. sımdı perde alıcam. hanı bu pembe çiçekli fon perdeler varya dosemelık kumaş gıbı onlardanfon yaptırsam bıde guzel bır tul perde dıktırsem muffagıma gıdermı açarmı ortamı? aynı sekılde pembe mutfak setlerıyle tamamlasam mutfak masası ortusu onlugu objeler vs

bence aksesuarlarda pembe yerine kirmizi veya turuncu tercih ederseniz daha hos durur. yesilin guzel bir tonu da olabilir. pembe bana cok alakasiz geldi.
pencere ocagin dibinde oldugu icin cerceveye sabitlenen tullerden kullanirsaniz daha temiz kalir. perde sarkitirsaniz ocaga degecek gibi gorunuyor cunku.
duvara (karar verdeginiz renkten) cicek desenli ufak tablolardan asabilirsiniz.

Back
X