Mutfak Dekorasyonu Arkadaşlar fikirlerinizi, önerilerinizi bekliyorum!!

ilimonn

'Kızım herşeyim
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
1.256
28
108
SELAM ARKADAŞLAR.BEN 8 AY ONCE EVLENDIM.EVIMIN HER ODASINI ELHAMDULILLAH GUZEL DOSEDIM AMA MUTFAGIMI DEKOR EDERKEN HİÇ DÜŞÜNEMEDIM.MUTFAK DOLAPLARIM KREM VE KAHVE RENK.KAHVERENGI HESABA KATMADAN DUVARLARI LILAYA BOYATTIM.SONRADAN DANK ETTI. SUAN DOLAPLARIM KAHVE KREM,DUVARLARIM LİLA,PERDEM YESIL CICEKLI ,HALIM LACİVERT GİBİ. BU YAZA DOGRU NASIPSE BISILER YAPMAK ISTIYORUM MUTFAGIM HAKKINDA. SIZCE DUVARLAR HAKKINDA HANGI RENGI SECMELIYIM.HALI VE PERDE KONUSUNDADA FIKIR VERIRMISINIZ. MUTFAYIM DIKTORTGEN VE KULLANIŞSIZ.FAZLA MASRAFA GIRMEDEN MUTFAGIMI NASIL GUZEL GOSTEREBILIRIM.YERLERDE LAMINANT AYRICA.NELER ONERIRSINIZ:nazar:

arkadaşım dolapların rengine göre söylüyorum... Duvarları vanilya ya boyat. perdelerin kırmızı ve truruncu karışık güller çiçekler olan bir perde olsun. Kalın fon kumaşı bu. pencerenin iki yanına geniş şerit halinde indirebilirsin bundan. birde masa örtünü bundan yap. masanın üzeirne şeffaf plastik örtü seresin. tül olarakta krem belki alt kısmında fonuna uygun tonlarda işleme olabilir. ama gerekte yok düz kendinden desenli bir tül şık olur. halın açık renk olmasın. sen mutfağının büyüklüğüne göre birşey tercih et. ama kahverengi mutfak doalbına en iyi bu onlar gider...

arkadaşım dolapların rengine göre söylüyorum... Duvarları vanilya ya boyat. perdelerin kırmızı ve truruncu karışık güller çiçekler olan bir perde olsun. Kalın fon kumaşı bu. pencerenin iki yanına geniş şerit halinde indirebilirsin bundan. birde masa örtünü bundan yap. masanın üzeirne şeffaf plastik örtü seresin. tül olarakta krem belki alt kısmında fonuna uygun tonlarda işleme olabilir. ama gerekte yok düz kendinden desenli bir tül şık olur. halın açık renk olmasın. sen mutfağının büyüklüğüne göre birşey tercih et. ama kahverengi mutfak doalbına en iyi bu onlar gider...

kırmızı ve turuncu guller olan perde gıdermıkı acaba ? hiç sevmıyorum şu mutfagımı ya. çok kullanışsız.masayı yaza dogru balkona kaldırcaktım yer kaplamasın dıe. dedım ya mutfak dıktortgen dıye. uzunlamasına. ocagım pencerenın dıbı.şuan masada şeffaf naylon ortum var.. halıyı o kaymaz halılardanmı alsam? lamınantların hepsını ortecek sekılde. yanı su olup kalkmasınlar dıe. yoksa lamınantların bı kısmı gorunsunmu? ya cok tesekkur ederım fıkırlerınız ıcın? mutfagım konusunda cok mutsuzum:( inşallah guzelleşecek:25::25:

eğer krem ağırlıklıysa dolaplarında duvarlarını kesekağıdı rengi ya da daha açık olsun dersen kum beji çok hoş olur ...perdelerde de renk katmak istersen turunculu kremli bi katlamalı tül düşünebilirsin ya da zebra perde hoş olur tabi temizliğini göze alıyorsan ...keşke bir resim koysan daha çok fikir verilebilir canım..

eğer krem ağırlıklıysa dolaplarında duvarlarını kesekağıdı rengi ya da daha açık olsun dersen kum beji çok hoş olur ...perdelerde de renk katmak istersen turunculu kremli bi katlamalı tül düşünebilirsin ya da zebra perde hoş olur tabi temizliğini göze alıyorsan ...keşke bir resim koysan daha çok fikir verilebilir canım..

tesekkürler bej rengı bende dusunmuştum dıger odalarım kumsal beji

SELAM ARKADAŞLAR.BEN 8 AY ONCE EVLENDIM.EVIMIN HER ODASINI ELHAMDULILLAH GUZEL DOSEDIM AMA MUTFAGIMI DEKOR EDERKEN HİÇ DÜŞÜNEMEDIM.MUTFAK DOLAPLARIM KREM VE KAHVE RENK.KAHVERENGI HESABA KATMADAN DUVARLARI LILAYA BOYATTIM.SONRADAN DANK ETTI. SUAN DOLAPLARIM KAHVE KREM,DUVARLARIM LİLA,PERDEM YESIL CICEKLI ,HALIM LACİVERT GİBİ. BU YAZA DOGRU NASIPSE BISILER YAPMAK ISTIYORUM MUTFAGIM HAKKINDA. SIZCE DUVARLAR HAKKINDA HANGI RENGI SECMELIYIM.HALI VE PERDE KONUSUNDADA FIKIR VERIRMISINIZ. MUTFAYIM DIKTORTGEN VE KULLANIŞSIZ.FAZLA MASRAFA GIRMEDEN MUTFAGIMI NASIL GUZEL GOSTEREBILIRIM.YERLERDE LAMINANT AYRICA.NELER ONERIRSINIZ:nazar:

bizm kirada oturduğumuz yerde üst komşumuz mutfağını lilaya boyatmıştı mutfak dolapları krem olmasına rağmen kusura bakmayın ama çok kötü duruyordu mutfak renkli olur mu hiç ... dolapların kahve ve krem olmasını nasıl gözünüzden kaçırdınız ilginç. bence en silinebilir özelliğe sahip kemik rengi ya da kum beji bir boya olabilir damla sakızlı kahvreengı de güzl...

sizin mutfağınız renkbahçesi gibi olmuş yeşil lila kahverengi lacivert boya halı ve perdedeğişikliği yapmanız gerekecektir büyk bir ihtimalle

bizm kirada oturduğumuz yerde üst komşumuz mutfağını lilaya boyatmıştı mutfak dolapları krem olmasına rağmen kusura bakmayın ama çok kötü duruyordu mutfak renkli olur mu hiç ... dolapların kahve ve krem olmasını nasıl gözünüzden kaçırdınız ilginç. bence en silinebilir özelliğe sahip kemik rengi ya da kum beji bir boya olabilir damla sakızlı kahvreengı de güzl...

sizin mutfağınız renkbahçesi gibi olmuş yeşil lila kahverengi lacivert boya halı ve perdedeğişikliği yapmanız gerekecektir büyk bir ihtimalle

zor şartlar altında evlendık. ınan kı onları dusuncek kafam olmadı o sıralar. hayatım duzene gırınce dank ettı. bu yaz boyatacagım nasipse. bej renge. bıraz öle oldu tabı. :S perde de alıcam :53:

resım koymayı bılmıyorum cnm ama ogrenınce koyucam ınsallah:3:

o nasil mutfak kiz her yer ayri telden caliyor:D
ben sana ogreteyim resim nasil eklenir :27::27:

o nasil mutfak kiz her yer ayri telden caliyor:D
ben sana ogreteyim resim nasil eklenir :27::27:

sorma :( yınede bıse demıyorum nankörlük olmasın dıye hamdolsun ama degıstırmem gerek :)) ınsallah bu yaza dogru boyasını halısını ve perdesını degıstırıcem :))

ya kızlar aklıma bı fıkır geldı, duvar boyası onerısı ıstemıştım bej dusunuyordum şımdı aklıma duvar kagıdı yaptırmak geldı. mutfakta duvar kagıdı daha guzel olmazmı. benım mutfagım dıktortgen. tek duvar boyanacaktı. acaba kagıt mı yapsam kalan yerlerıde bej boyasam :S çok kararsızım ya off:2::2:

olabilir elbette ama duvar kaşıdının silinebilr özellikte olmaı şart bir de çocuk varsa kalmle falan yazarsa duvar kağıdını o zaman kötü boyayı yazınca cifle sil çıkıveriyo ama kağıt asla...bence sen yine boya düşün canın isteyince değiştirirsin kağıt daha pahalı boyadan ve pişman olursa üzerine yine kağıt yapırabilirsin ancak yok boyaya döncem dersen hepsini tek tek kazıman lazım ki bu çok kolay olmaz sanırım..

doğru dıyosun cnm ya ben en ıyısı bej bı renkle boyayım gıtsın dimi :S hayırlısı ınsallah guzel bı mutfak yapmaya calışcam

duvarlarını açık renk yaptır sahra beji,vanilya,kum beji vs gerekirse çok hafif yaldız efekt verdir boyayı sen bile yaparsın şimdiki rulolarla kolay oluyor yerleri kare yada dikdörtgen krem rengi granit yer karosu döşet perdeler önemli değil ucuza çok şık perdeler var mesala mutfak dolaplarının kapaklarının aynı rengi zebra stor yaptırırsan çok farklı ve güzel bir mutfağın olacaktır. birde duvar kağıdıda çok güzel bir fikir

duvarlarını açık renk yaptır sahra beji,vanilya,kum beji vs gerekirse çok hafif yaldız efekt verdir boyayı sen bile yaparsın şimdiki rulolarla kolay oluyor yerleri kare yada dikdörtgen krem rengi granit yer karosu döşet perdeler önemli değil ucuza çok şık perdeler var mesala mutfak dolaplarının kapaklarının aynı rengi zebra stor yaptırırsan çok farklı ve güzel bir mutfağın olacaktır. birde duvar kağıdıda çok güzel bir fikir

cok tesekkur ederım. bu arada yerlerım lamınant. yerlerı degıstırecegımı sanmıyorum cunku yenı daha lamınant. duvarları bej boyuyacagım ınsallah. fıkırlerınız ıcın tesekkur ederım :))

ilimonn merhaba,
eğer dar bir mutfağın varsa,kesinlikle açık renge boyat,böylece mutfağın daha geniş görünür.
bej rengi,mint dedikleri buz mavisi(neredeyse beyaz renge yakın),kireç beyazı..bunlar mutfağını daha geniş gösterir.

bence perde bej,krem,açık mavi renklerinde olabilir,hem mutfağın daha aydınlık görünür,hem de özellikle açık mavi rengi kahverenginin boğucu etkisini bir nebze olsun kırar.

kolay gelsin

ilimonn merhaba,
eğer dar bir mutfağın varsa,kesinlikle açık renge boyat,böylece mutfağın daha geniş görünür.
bej rengi,mint dedikleri buz mavisi(neredeyse beyaz renge yakın),kireç beyazı..bunlar mutfağını daha geniş gösterir.

bence perde bej,krem,açık mavi renklerinde olabilir,hem mutfağın daha aydınlık görünür,hem de özellikle açık mavi rengi kahverenginin boğucu etkisini bir nebze olsun kırar.

kolay gelsin

merhaba. utgaım dar degıl fakat dıktotgen oldugu ıcın cok kullanışsız resmını cekıp paylaşmak ıstıyorum aslında daha ıyı fıkılrer gelebılır boylelıkle. bende bej dusunuyorum açık bı renk. fakat buz mavısını hıc dusunmemıştım buda aklımda olsun. mutfak dolapları krem sayılır sadece şeritleri kahve rengı :)) tesekkur ederım onerılerınız ıcın. resım eklemelıyım bı an once :49::49:

anladığım kadarıyla aslında mutfagın sade ve şık bi mutfak ama siz duvarları lilaya boyatarak perdeyi yeşil alarak ve halıyıda uyumsuz seçince biraz karışmış. dolaplarındaki kahve tonu koyuysa duvarını kum beji rengine eğer dolaplar açık tonlardaysa kese kağıdı rengine boyatabilirsiniz . perdenizide kesinlikle zebra perde yaptırın mutfaklarda çok şık ve modern duruyor. halınızıda sade renklerde az desenli seçebilirsiniz . resim eklerseniz herkes çok daha güzel fikirler verecektir size kolay gelsin

ya kızlar aklıma bı fıkır geldı, duvar boyası onerısı ıstemıştım bej dusunuyordum şımdı aklıma duvar kagıdı yaptırmak geldı. mutfakta duvar kagıdı daha guzel olmazmı. benım mutfagım dıktortgen. tek duvar boyanacaktı. acaba kagıt mı yapsam kalan yerlerıde bej boyasam :S çok kararsızım ya off:2::2:

mutfakta duvar kağıdı çok güzel oluyor canım.ben yeni evimde yaptırdım.tek duvara fon şeklinde desenli kağıt yaptırıp ,duvar kağıdının içindeki açık renlede diğer tarafları boyatabilirsin

arkadaşlar şu mutfagım hakkında bıraz daha fıkır ıstıyorum. dolaplarım krem rengı kahvede şeritlerı var. hangı renk perde olmalı hangı renk halın olmalı hangı renk duvar boyası olmalı. duvar boyasını bej dusunuyorum yada krem rengı.. stor perdemı almalıyım yoksa normal bı perdemı. delircem kızlar ya nabcam ben bu mutfakla.. off of lutfen fıkır verın nabmalıyımılla hersey krem kahvemı olmak zorunda,?

Back
X