Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var

Canım benim. Tabi ben çok sert yazıyo gibi oluyorum. Salt mantıkla yaklaşıyorum haklısın. İşin duygusal boyutu tabii ki çok farklı.
Ama ben biraz şöyle düşünüyorum.
Sen olaya zaten duygusal açıdan bakabiliyosun. Hatta sadece duygusal açıdan bakabiliyosun.
Zannımca sen zaten senin açından bakan cümleler duymak yerine, farklı bakışlar istediğin için açtın.
Senin baktığın açıdan bakılmasını isteseydin, daha farklı bi üslupla yazardın diye düşünüyorum. Haklıyım di mi derdin, dışardan bi bakış filan demezdin.
Ben o nedenle o salt mantık boiluğunu dolduruyorum, başka bi arkadaşımız duygusal mantık karışımından bakıyor vs.
O işe yarıyoruz biz burda, bi nevi sorumluluk gibi benimsiyorum başlıklara yazarken yani. Konu sahibinin hangi açıdan boşluğu varsa onu doldurmaya yönelik yazıyorum.

Yoksa tabii ki, evet tak diye ayrılamazdım ben de. Çok acılı bi süreç olurdu. Ama eğer soruyorsan sürecin sonunda ayrılırdım şoku atlattıktan sonra. Çünkü dedim ya çok ilişki yaşadım, böyle bi anı yaşandıktan sonra hayır gelmeyeceğini bilecek kadar
Bunun ne kadar sevdiğinle alakası yok biraz yapı meselesi. Böyle bi yapıdayım sanırıım.

Yani diyeceğim o ki, zaten sırf mantıkla niye düşünmüyosun diye tutturmuyorum öyle bişey demiyorum. Hani farkındalık sağlamaya çalışıyorum, sen bunların mantık yönünün yeter ki farkında ol, yine kendi açından bak.
Hani annelerimiz der ya, kızım öğren de yapmasan da olur diye.
Benimki de öyle. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ya bak aslında sen ne güzel kesin bi yapın var
zaten ben inanaırım biliyomusun hayatımızdaki her insan dökebileceğimiz gözyaşıda
verebileceğimiz emek te bir yere kadardır
öyle bi nokta gelir ki
yabancı olursun her şeye ve hiç için acımaz
çünkü gönlün rahattır
elinden gelenin fazlasını yapmışsındır belkide

Bence sen sadece ama sadece biraz zaman ver ilişkinize bu durumu yaşayıp görmek en iyisi sen zaten çok sağlam duruşu olan bi kadınsın
belli
o yüzden ki lütfen bu kuruntuları acabaları belkileri çıkar hataından
şimdilik madem herşey yolunda

kaldıki şöyle bir durumda var ben evliyim eşim beni seviyo evet ama bir gün belki bir gün beni aldatıcak
belki bir gün benden vazgeçicek
belkide sevgisi bitecek
bunların hepsi olabilir hemde her an olabilir
eee ben şimdi bu ihtimaller üzerine hep tetikte hep tedirgin mi olayım yada bu adam kesin yapar diyip çekip gideyim mi

ben sadece hayatın bana ne getireceğini bilmeden şimdilik sevdiğim adamla beraberim ama biliyorum hayat bu süprizlerle dolu
biliyorum insan bu şaşar yanılır elbet
eyer olursa böyle bi durum bunu o zaman düşünürüm

Teşekkür ederim canım.Aslında o kadar güzel ifade etmişsin ki anlatmak istediklerini.Yani anlıyorum demek istediklerini ama şu kalbim işte

Sağol canım paylaşımın için.Hakkımızda hayırlısı olsun...

Kadir demişki " kimsenin beni sen gibi sevemiceğini anladım" . Bu şu demek oluyor ki arkadaşım bu adam şansını denemiş 😔 bakmış ki cidden saf bir sevgi yok beklediği alıştığı sevgiyi göremedi sana dönmüş şükretmiş. Zor bir durum Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı

Onu bunu bilmem de; ne sebeple olursa olsun başka bir kadınla sözel, kalpsel ya da tensel her türlü münsabette bulunan bir adam benim için biter.

Amin,sağol arkadaşım."En iyi erkek pişman olmuş erkektir vs..." gibi düşüncede olanlar da var çevremden.Pişmanlığına mı inanayım?Şu an çok ilgili,sevgili vs... çünkü.Hayır deyip,sadece mantığımı kullanıp bir kalemde sileyim mi?Sonra "acaba?" kalır mı içimde?Bir yandan en kötü karar,kararsızlıktan iyidir diye aklıma geliyor.Kafam,içim karışık

Canım bak bu kişi ara verirken sana güzel şeyler söylemiş. Yok İşte aman iliskimiz yipranmasnda demiş. Birincisi belki o sorunları okadar kafasına takmadi ama sen üstüne gelme diye çok bumaldim havasıda yaratmış olablir.
ikincisi ise ara vermek ya bi dur Allah aşkına bi hayatıma doneyim hesap vermedn yasayayimi da barındırır.
Ayrıca bende bişiler yapacak olsam e tabi birininde o zaman zarfnda beni bogmamasi lazım çünkü ben fenalardayim bunalimdayim ya
Derimki karşımdakine bu bnm sorunm seni yipratnamayim cnku sen mukemmelsin olayi abartip ayrılırken ben sana layik diyenim diye bile olur. Amannnn alt tarafı bi cümle ağzıma yapismaz ya der. Hem karşı tarafta bana kızgın olmasin diye iltifatlar bayyyy der. Keyfime bakarım.
Ama sana tavsiyem kendi beynini yiyip hayatını zindan edeceğine yediklerini temizlesin diye al karşına bir ayar ver.
Boyle oldukca uzaklasiyorum kafamda bin tane soru cümlesi var guvenm azaldı boyle devam etmek beni yipratiyr de. Ayrica okizda oraya tatile gidecekmiş. Ben mutlu olmak istiyorum. Güvenmek istiyorum. Acabalarla hayatımı bitirmek istemiyorum. Bunun sebebi sensin bunuda cozebilecek sadece sen varsın. Tabi istersen de...
Canım yorma kendini aklın ve Vicdanın rahat olsun dite bu son şansı ver madem ona ki o da bilsin son şans olduğunu. Bişiler yaparsa kendi kazanır. Yapmazsada canı sağolsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım şunu unutma beynindeki bu düşüncelerle ilişkin sağlıklı ilerlemez ki belkide paranoyak tavirlara burunursun. Mdem bu kadar seviyorsun sonuçta onun da senin içini bilmeliki belki bişiler yapar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence o kızı ona sakın söyleme. Haklıyken haksız olursun. Ama eskisi gibi güvenenediğini ve artık bu ilişki konusunda kararsız olduğunu söyle. Bir bak bakalım ne yapacak, bu ilişki için ne vericek ne hissettircek sana. Ben bumları yaşasam uzun süre adamın burnundan getirir çekilmez bir tip olurdum heralde karışıklığım geçene kadar ama bir düşün taşın bakalım sen için neye elvericek bir kalemde zaten silinmez o zaman kesin pişman olurtsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…