Okuyup yardımcı olmak isteyen olur mu bilemiyorum ama fikirlerinize çok ihtiyacım var.Akıl akıldan üstündür,iyi kötü düşüncelerini paylaşan olursa çok sevinirim.Derdim erkek arkadaşım Kadir ile ilgili.Yaklaşık 3 yıldır tanışıyoruz.Maddi manevi zorluklara karşı birbirimizden hiç kopmadık.Bir süredir Kadir'in işi dolayısıyla ayrı şehirlerde yaşıyoruz ama ilişkimiz hep devam etti tüm zorluklara karşın.O benim ailemi tanıyor,ben onun ailesini tanıyorum,birlikte vakit geçirdik.Araya maddi manevi bir takım sıkıntılar girdi,resmi olarak bir isteme olayı,nişan filan olmadı henüz.Ama bu sıkıntıların ilişkimizle alakası yok,hayata dair meseleler yani.Uzun süre yüzyüze gelememiştik,bu bahsettiğim bizim dışımızda olan ailevi,maddi sıkıntılar da üstüste gelmişti.Ben de uzun süreli özlemin verdiği sıkıntıyla biraz hırçınlaşmıştım ilişkide,bunu kabul ediyorum.Kadir o dönem çok bunaldığını,ara vermek istediğini söylemişti.Ama garip bir durumdu.Yani tam olarak ayrılmadık hiçbirzaman.Ona açıkça sorduğumda da tamamen bitti demiyordu hiç,sadece biraz kafamı dinlemek istiyorum filan diyordu.Beni yine arayıp soruyordu eskisi kadar sık olmasada.Ben de bu dönemde hiç üstüne gitmedim,hatta mümkün olduğunca onu ne kadar sevdiğimi belli ettim her fırsatta.Eskisine göre soğuk olan davranışları beni çok üzüyordu ama yine de dik durmaya çalıştım,sevgime sahip çıktım.Sonra barıştık,bana eskisi kadar sıcak davranmaya başladı yeniden.Eskiden olduğu gibi bana hep,benimle ciddi olduğunu,evlenmeyi çok istediğini filan belli ediyordu.Hatta artık imkanlar iyi kötü olsa da, illaki nişanlanmamız lazım yakın zamanda filan da diyordu.Hala diyor,bu yazdıklarım hala geçerli yani.Yalnız ben bu aramızda soğukluk olduğu dönemde netteki sosyal paylaşım sitelerinden birinde bir kızla görüştüğünü öğrendim.Hiçbirşeyden haberim yoktu,belki inanmayacaksınız şimdi bana ama resmen içime doğdu,Allah gösterdi sanki diyebilirim yani.Kadir'e açıkça sordum bu durumu.İnkar etmedi.Kafamı dağıtmak için,eğlence olsun diye bir iki hafta netten görüştüm dedi.Çok rahat bir kızdı,nasıl bir tip olduğunu zaten anlamıştım,onun için öylesine takıldım filan dedi.Engelledim zaten,kesinlikle iletişimim yok hiçbir şekilde dedi.Şu an çok iyi davranıyor bana,herşey yolunda yani onun açısından bir ilişki adına.Fakat ben o kızın,Kadir'in olduğu şehire hem de ona çok yakın bir yere tatile gideceğini öğrendim.Kafam karmakarışıkKadir sanki biliyor onun geleceğini,nedense öyle hissediyorum Benim de Kadir'in yanına,o şehre gitme imkanım yok malesef Ne yapacağımı,ne düşüneceğimi şaşırdım Böyle bir durumda olsanız ne yapardınız arkadaşlar?
Merhabalar,
Tabii ki okuyup fikir belirtmek isteriz bi yardımı olacaksa. :)
Tamamen kendi tecrübelerimden yola çıkarak yorum yapacağım o nedenle sadece fikirden daha öte olacağını belirteyim.
Biraz düz ve basit bi üslup kullanıcam, normalde konuşurken kırk dereden su getiririm ama konu malum.
Şöyle söyliyim, neredeyse her türlü cinsten ilişki tecrübesi yaşadım. Bi kere zaten uzun ve ciddiye binmiş ilişkide bi taraf şu klişe "ara vermek" olayına girdiyse o ilişkiden sonradan hayır geldiğini görmedim.
Hani kavga esnasında vs sinirle kızgınlıkla insanın ağzından anlık bi bunalımla ara mı versek gibi laflar çıkar. Ama bunun normali blöftür, sinirdir. Eğer o Ara vermeye gerçekten girilebildiyse bu artık ayrı bi boyuta geçildiğini gösterir.
Yani yapamaması lazımdı ne kadar sıkıntı içinde de olsa. Sen sevdiğin için sineye çekip bunu ilişkiye sahip çıkmak olarak adlandırsan da ben dışardan bi göz olarak herşeyden önce bi buraya takılıyorum.
İkinci nokta ise, hadi arkadaş o ara vermelik seviyeye ulaştı diyelim. Bu bişeylerin göze alınıp hafiften koptugunu gösterse de anlayışla karşıladık diyelim.
Türkçesi gayet düzgün bi insansın, ben eminim o dönemde kendisine gayet açık bi dille sorduğuna eminim.
O da ayrılıyoruz dememiş. Kafa dinliyim filan demiş. Gerizekalı değilse kelimelerinin ne anlama geldiğini biliyordur.
E biz dışardan bakan gözlükler olarak halk dilinde çok afedersin resmi olarak ayrı olmayan çiftten biri başka biriyle münasebetsiz bi muhabbete girerse buna "aldatmak" diyoruz.
Farzı mahal, yani varsayalım ki, farzedelim ki o esnada evliydiniz.
E o zaman bütün evli çiftler filan ki o insanlar sizin şu an sahip olduğunuzdan daha büyük dertlere sahipler, her kavgada zırt pırt kafa dinlemek istediklerinde filan gidip takılsınlar gizlice. Flört etsinler güzelce, adı kafa dağıtmak olsun. Sonra da ortaya çıkınca konu kapansın filan. E benim tonlarca sıkıntım var ben direkt e5 e çıkayım madem anca keser. Zaten ordaki herkesin ne mal olduğu belli. Tövbe yarabbim.
Var mı böyle bişey?
Veya başka bi örnek.
Evlisiniz. Büyük bi sıkıntınız var bunalıyosunuz. Bi de tartışma çıkıyo filan eşin kapıyı çekip çıkıyo.
Bikaç gün sonra kerhaneye gittiğini rastgele öğreniyosun. O da gelip sana karıcım hem kavgalıydık hem de kafa dinlemem lazımdı. Zaten biliyosun ordaki kadınları, ciddi bişey düşüncek halim yok iki kafa dağıttım geldim, dedi.
Affetcek misin?
Ha bak yadırgamıyorum, evet affederim diyen de çıkacaktır çokça. Şaşırmam, eleştirmem de. Senin farkında olman için soruyorum ben sadece.
Yani açıklamasına ikna olmaman gerekirdi benim şahsi fikrim tabi.
Bana göre, beyefendi bi yerden sonra zoru görünce kafa dinleme kisvesi altında kaçmış. Hem kendi kaçmış, hem az buçuk kaçak et keseyazmış.
Hem de kendi rezilliğini daha az ayıpmış gibi gösterebilmek için bi de kızın arkasından konuşmuş. Sanki kız fahişe olunca kendisi temize çıkıyor gibi. Ne ala memleket. Çok çirkin bişey.
Öyle bi lafı edebilmesi bile köşeye sıkışınca en iyl arkadaşını satan dönek kanka kadar karaktersizce.
Velhasıl kelam işsiz olunca fazla uzattım ama, yani senin içine sinmemesi gerekirdi bence.
Bi daha yapar mı diye soruyosan hala, artık bişe demiyim. Sen düşün.
Ona bi açıkllama da yapmana gerek yok, ayrılmak için. O ara verirken çok mu insaflıydı, flörtler ederken felan.
Bitti. Arz ederim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Vakit ayırıp yazmışsınız,çok teşekkür ederim.Sizin baktığınız gibi dışardan,şöyle sert ve acımasız bir şekilde bakabilsem işte,onu bir başarabilsem.Belki kendimi kandırıyorum evet ama net bir karar veremiyorum işte3 yıl neredeyse,başka hiçbir yanlışını görmemiştim,ona konduramıyorum belki bu kadar içten pazarlıklı olmayı.
Rica ederim yazmak mesele değil keşke yardımcı olsa.
Yazdıklarımı tekrar okudum da, bakış açısı acımasız değil aslında, gerçekçi diyelim.
Verdiğim örneğin altını çiziyorum.
Evli olsaydınız, bi sıkıntılı döneminizde eşin Kadir, kafa dinlemek için iki hafta her gün kerhaneye gidip takıldı. Ortaya çıktığında affeder misin? Bu soruyu düşünerek hareket etmen gerek.
Şimdi öncelikle insanlar netten birileriyle sohbet ediyorlar, bunu flörte ya da başka şeylere de götürüyorlar. Bunu misal ne zaman yapıyorlar hayatlarında biri olmadığında. "Ara verelim"den ne anlıyorsunuz bilmiyorum ama ara verildi mi erkeklerin geneli hayatlarında o an özgür olduklarını düşünürler. Ki aslında bir yerde doğru da bence. Yoksa insan o an özgür olmak istemiyorsa ne diye ara verelim der ki? Ara vermeyi neye dayanarak kabul ettiniz bilmiyorum ama o önem özgür takılabileceğini de göze almanız gerekiyordu. O dönem sadece netten konuşmayada bilirdi. Bulunduğu şehirden birine gönlü de kayabilirdi. Eğer o netten konuşmayı kendi içinizde affettiyseniz şu anda da o kızla bir şey olacağını sanmıyorum. Özgür olduğu dönemde bile sadece netten takılmışsa şu an cbir ilişkisi varsa bunu zedelemeyecek gibi hissediyorum. Ama gene de siz daha iyi tanırsınız.
ahhhh AŞK...Nasıl da kör ediyor insanı.... adam resmen karakter yoksunu... bi kızı beğenmiş... takılmaya başlamış..bişeyler olacak gibi olunca sana mesafe koymuş.. ama boşta kalırsam elde de dursun diye düşünerek bağını tamamen de koparmamış.... o sürçte sevgimi hep belli ettim, üstüne gitmedim diyorsun ya... o gereksiz insan, bunu öyle algılamamış..nasılsa cepte diye düşünmüş...
yeterince eğlendirince gönlünü, birgün evlenmek de gerek diye düşündüğünde de seni uygun bir aday olarak gördüğünden sana dönmüş...
benim bir arkadaşım vardı... oldukça yakışıklı bi adamdı... olağanüstü güzellikte kızları kağıt gibi harcardı... her hafta biriyle çıkardı... birgün konuşuurken bana artık evlenmeyi düşündüğünü , temiz bi insan aradığını söyledi, inanmadım... ama o kendinden uzun zamandır hoşlanan, ağzı var dili yok, sıradan, ortalama bi kızla 3 ay içinde evlendi... nedenini sorduğumda benim yediğim haltları yemiş birini istemem elbette... beni yormuyor, sıkmıyor dedi... çapkınlık turlarına devam ettiğini söylememe gerek yok herhalde...seninkinin mantığı da bu muhtemelen..
ama sen nasıl algılıyorsun olayları...aşk işte...
Hakikaten aşkın gözü kör işte... Şimdi uzaktan bakan bir göz olarak. diyorum ki; hem bi süre ayrı kalalım diyecek, hem bu süreyi elin kızlarıyla konuşarak flört ederek geçirecek. İşi bitip sıkıldığında da sana hatta eski günlerine geri dönecek.. Var mı böyle birşey? Sen yapsan o bunu kabullenir miydi? Beni çok seviyor, yapmış bir yanlış. Hala eskisi kadar ilgili, sevgi dolu unutayım gitsin dermiydi? Hiç sanmıyorum...
He ama işin bir de yaşayan kişi boyutu var. Kendimi yerine koyuyorum. Bu kadar çok severken, aramızda anlık olarak hiçbir sorun yokken. Bana ilgisi, sevgisi devam ederken öyle kolayca çek git diyebilitmiyim? İşte orda tıkanıyorum... O yüzden bu ikideliliğini anlıyorum inan...
İnsan severken öyle kolayca gözünü karartıp bitti diyemiyor işte...
Madem şüphelerin var ama bırakamıyorsun da al karşına konuş. Bu olay benim sana karşı olan güvenimi çok sarstı. Düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum. Bişeyler koptu de(ki gözü korksun). Seven insanı bu cümle çok korkutur çünkü.. Şimdi de o kızın oraya geleceğini öğrendim. Bu da içimi kemiriyo çünkü yaptıklarından dolayı sana eskisi gibi güvenmiyorum, gözüm kapalı arkamı dönemiyorum de... Dedim ya seven insanın sevdiğinden bunları duyması can acıtır. Sen de onu tanıyorsun anlamaya çalış halinden tavrından. Ama bir yandan da asla serbest bırakma elin üstünde olsun. Ve bu onun son şansı olsun derim.Bu şansı kendi sevgin için tanı madem vazgeçemiyorsun... Son şansını da iyi kullanamazsa zaten hayır gelmeyeceği aşikar.
Elbette ben şimdi duygusal baktığım için ya da çok sevdiğim için gerçekçi bakamıyor olabilirim.Buradan yazarak anlatmak istediklerimi de ne derece tam olarak ifade edebiliyorum bilemiyorum ama.Şöyle bir durum beni düşündürüyor.Kadirle birkaç aylık bir ilişkimiz yok ve uzun süreli beraberliğimizde de her anlamda bir yanlışını görmemiştim.İlişkimiz boyunca ilk kez bu kadar bunalmıştı,maddi ve ailevi birtakım şeyler,bir sağlık sorunu oldu aynı dönemde.Bir süre ara verelim derken yıpranmamızı istemiyorum da demişti mesela. O ara verme döneminde bile tam kopmadık hiç,benden kaynaklı değildi bu,kendisi yine arayıp soruyordu yani.Hatta barıştıktan sonra bana bizzat sana birşey itiraf edicem dedi.Ben istedim biraz uzaklaşalım ama ben kendim yapamadım senle tamamen ayrı olmayı.Hep içimde kaldın,aklımda kaldın,hep merak ettim.Zaten sen de gördün,ayrıyız dedim dedim ama yine hep aradım sordum diye konuştu.Şimdi gerçekçi baktığımda demek ayrılık değildi,o da yapamadı ama eğer öyleyse bu bir aldatmadır bal gibi,neden meyletti o kıza diyorum.Şu an bir görseniz,o kadar yakınki.Kendince bahanesi ya da özrü de hani ayrı sayılırdık,öylesine bir eğlence idi,kafamı rahatlatmak için vs...Konuşma tarzından anlıyor insan tabii,ona göre yani evliyken filan asla böyle şeylere meyledecek bir adam değil.Yani bana şu an soğuk davransa,gelecek lafını ağzına almasa,ilgi göstermese filan tamam diyip anlayacağım.Bu adam beni sevmiyor,başkasına kapıldı.
Şu araki çok iyi davranmasının aslında alttan gelen bi suçluluk duygusundan ötürü olabileceği ihtimali de var. Hani başka bi bakış açısı..
Başka hiçbir yanlışını görmemiş olmandan dolayı pozitifsin, anlayabiliyorum inan.
-Bu arada olayın aldatmak olduğuna hemfikiriz. -
Zaten bi de şöyle bişi de var, mesele sizi sevmemesi ve başkasına hissel olarak meyletmesi olmamalı.
Yani illa sevmemesi gerekmez ki. Severken aldatan da çok adam var.
Sevmek nedir burda bunu da konuşmak lazım.
Ama dediğim gibi, illa sevmemesi şart değil. Sevdiğini iddaa edip de aldatan adam da var. affetmeli mi? Soru bu.
Yani evli olursun çoluğun çocuğun olur adamın aldatmasına belki katlanırsın. Göz yumarsın. Ekonomik özgürlüğün yoktur elin mecburdur vs. O zaman "aldatma" nın şiddetini sorgularsın çok şiddetli değilse göz yumar sineye çekersin vs. Bunu yaşayan kadınlar çok var. Burda bile anlatılıyor forumlarda. Burda "ilişkine sahip çık adamı da rahat bırakma kontrol et" filan diyenler de bu kafadalar.
Ama bilinmeli ki normal bi ilişkide bi taraf bi tarafı kontrol ederek yaşamazlar. O, bir yara alan ilişkide yarayı açana eli muhtaç olanların çaresizliğinden olur.
Ama senin "aldatma"nın şiddetini sorgulamadan, aldatma aldatmadır diyebilmen lazım biraz güçlü olup, şu koşullarda. Yani kendi gururunu düşürecek kadar değiyor mu, bilmiyorum.
Yani illa seni sevmesi mesele değil burda. Saygı mesele. Ayrı değilken yapmış olması vs sevgiyle değil saygıyla alakalı. Seni kaybetme korkusu yok, muhtemelen sevgini çok belli ettiğin için. Ondan ötürü bi cesareti varmış da yapabilmiş belki de.
Yani sadece, seni sevmiyorsa mı başka bi kıza meyletmesine karşı çıkıcaksın? Seni seviyorsa bu sineye çekilmeli midir? Sorumuz bu.
Bence cevabım belli. Ben, asla mecbur değilim bu adama. Köpek gibi sevsem de şu an sözlümü düşünüyorum Biz de çok sıkıntılar çekiyoruz hatta kafayı sıyırmak üzereyiz. Ama ara vermekmiş, o arada kafa dinlemek için flört edecekmiş biriyle vs hayal bile edemiyorum o kadar anormal yani b
Ben sizin sıkıntılarınızı küçümsemiyorum asla yanlış anlama. Ama özelden hayatımdan bahsedeyim sana, anlattığımda kimilerinin dudağı uçukluyor.
Ama ikimizin de kafa dinlemesi ara verip flört ederek değil birbirimize daha çok kenetlenip devam ediyoruz başka şehirlerdeyken bile.
Normali bu yani.
Neyse işte uzun yazdım gene.
İçindeki şüpheyle zor bi durumdasın. Burdan bi arkadaşın olarak en doğru kararı verip de ilerde tekrar bi üzüntü yaşamamanı dileyebiliyorum sadece. Devam etme kararı alırsan da umarım güvenini boşa çıkarmaz ve senin bu gözü kapalı sevgine layık olur.
Canım tekrar merhaba okudum konuyu
Öncelikle senin kafanın karışması çok normal
tatmam öyle böyle bir şekilde sebep ne olursa olsun kadir biraz yalnız kalmak istemiş bu gayet doğal belki o dönemde bu arayı vermese daha çok kıracaktınız birbirinizi belkide hiç dönülmez mi durum olucaktı aranızda
Bi kere öncelikle sen bu süreçten bi kurtul canım tamam böyle olması gerekiyodu sonuç yine berabersiniz yine kaldığınız yerden belki daha da yakın olarak devam ediyosunuz
Artık bırak o dönemi düşünmeyi
Gelelim şu kız durumuna ya bana şimdi çok kızan olucak ama ben bu konuda çok ta dar bakamıyorum
yani evet olmuş işte kızla konuşmuş eee tamam napıcaz şimdi hayat boyu bu kızı mı düşünücez hayat boyu acaba kadir tekrar iletişime geçer diye mi bekliycez mümkün mü böyle bişey
Ben demiyorum ki unut gitsin ben desemde bu kurt kemirir seni biliyorum kafanın içinde bin tane ses döner durur
ama senin bu durumda kadire güvenmekten başka şansın varmı
ben bu durumda olsam ararım sevdiğimi derim bak ben bu kızın oraya tatile geliceğini biliyorum ve eyer sen istersen bu kızla görüşürüz istediğin her şeyi yaşarsın yüksek ihtimalle ruhum bile duymaz
ama sevdiğim ben sana emanet ettim kendimide sevdamıda benim sevdiğim adam bize bunu yapmaz benim sevdiğim adam benim her anımda her nefesimde onu düşündüğümü bile beni üzecek bize yazık edecek birşey yapmaz derim
bu konuyuda son kez konuşuyorum ben sana emanetim sen de allaha emanet ol derim
bi daha da açmam bu konuyu
Ama hayat bu sen bunları söyler çekilirsin kenara bundan sonrası kadirin bileceği iş
Çok sağol canım,bakmışsın yazıma.Şöyle bir durum var,ben bir arkadaşımın vasıtasıyla,yardımıyla daha doğrusu öğrendim bu kızın Kadir'in olduğu yere gideceğini.Şimdi diyemiyorum çünkü bilmiyorum,belki Kadir'in bile haberi yok.Pat diye konuyu açamıyorum o yüzden.Çünkü Kadir bu sefer sen o kızı mı takip ediyorsun ya da beni mi izliyorsun filan diyebilir.Ya da kendimi küçük düşürmüş olmak istemiyorum.Biz bu konuyu konuştuk çünkü,işte o diyeceğini dedi,okumuşsun zaten.Ben dedim aynı senin yazdığına benzer şeyler zaten.Ve şu an da çok iyi aslında aramız.Kimsenin günahını da almak istemiyorum,ne o kızın ne Kadir'in.Çok mu salağım acaba diye de içim içimi yiyiyor bir yandan
Hııımm tama o zaman madem kadir bilmiyor o zaman çirkin olur şimdi anlıycak kıskandığını yada güvensizlik sezicek hoş olmaz
madem konuştunuz konuyu o zaman dur bakalım bi
yani sana ayrıl diyenler olmuş bana çok garip geldi sanki kadirle kızı ele kola mı yakalın yahu sadece bir şüphe bir ihtimal üzerine niye sevdiğinden vazgeçerki insan anlamam
bu kadar kolay mı vazgeçmek tabiki seni rencide edicek bir haksızlıkla karşılaşırsın o başka bir durum ama böyle kuruntuyla alınıcak karalar değil bunlar
Bizim kadınlarımız çok tuhaf bazen izledikleri filmlerdeki dizilerdeki aşklara iç geçiriler özenirler ama iş kendi hayatlarına geldimi hooppp hemen vazgeç
nerde emek nerde sabır güven yok
bence sen zaten yapılabilecek en güzel tavırı sergilemişsin bu olayda
sadece olay daha yeni bide ufak bir kopukluk yaşandı diye sende hem bi kabetme korkusu hemde özlemin verdiği bir gerginlik var
ama kendi kendini telkin et lütfen bu konuda uzaklaştırmaya çalış aklından bu düşünceleri ne zaman bunları düşünsen kendi kendini kurmak yerine aç sevdiğinin sesini duy
Evet,bilmiyorum Kadir'in haberi var mı?Belki var,belki yok.Ben iyi kötü her yoruma açığım şu an,arkadaşların yazdıklarında da var haklılık payı,senin yazdıkların da.Zaten benim derdim de bu şu dönem işte belki de.Belirsizlik en kötüsüdür ya hani.Evet çok seviyorum ama bilsem şu anki durumu tam olarak,emin olabilsem.Kalbim seviyor.Beynim resmen ikiye ayrılmış durumda,bir o yana,bir bu yana gidiyor.Net olarak anlatmaya çalışırsam şöyle.Bazen diyorum ki,öyle ya da böyle aldattı.Öğrendin de bu kız oralara kadar gidecek.Bu işte bir iş var,hala bir şekilde iletişimleri var.Kadir herşeyi biliyor,resmen salak yerine koyuyor seniBazen diyorum ki,erkek işte,yaptı bir şeyler.Ve onca zamanlık ilişkide tek yanlışı.Anladı,pişman oldu.Sevmese zaten ayrılığı devam ettirebilirdi.Ne zamandır tanıyorum,bu kadar şerefsizce davranacak biri değil.
Çok teşekkür ederim arkadaşım.Ya ben işte öyle bir haldeyim ki....Şimdi şu yazdıklarını okurken ağladımÇünkü aslında çok doğru yazmışsın,haklısın.Zaten başta,bu olayı ilk öğrendiğimde çok sevdiğimden ne yapacağımı şaştım belki.Şimdi sindiremiyorum tabii düşündükçe,kendime saygımı yitirecekmişim gibi geliyor bu konuyu böylece kapatıp sindirirsem
Ya kıyamam ağlama öyle.
Özsaygını yitirmenden daha ciddi sorunlar da çıkabilir, o hafif bile kalabilir.
Neler dersen, sayacak çok ihtimal var. Sayıp da seni üzesim yok.
Asıl sorular dediğim gibi, aldatılmanın derecesini sorgulamalı mı affetmek için.. İşin özeti bu.
Benim tavsiyem konuyu kendine iyice güvendiğin bi anda düşünmen. Aynaya geçip süslenip püslenip at kendini dışarı. Mutlu hissettiğin bi yere git. Deniz kenarıysa deniz, ağaçsa ağaç. Dağsa dağ.
Orada seni en mutlu eden yiyecekleri sipariş et. Orada öyle düşün bu konuları.
Aldatılmanın derecesini sorgulamalı mı.
Bi de o araya kadar bol kitap oku. Bişeyler yaz. Seni oyalayacak işler edin. Blog filan aç misal onla uğraş.
Biraz daha güçlü olduğun anlarda düşün.
Senin sevgine koşulsuz layık olan başka adamlar da var illa dışarda bi yerlerde.
Biz de çook çok sıkıntı çekiyoruz ama dediğim gibi hayal bile edemiyorum ara vermek isteyecek de flört etcek vs.. Cesaret edemez bile. Beni kaybedeceğini bilir.
Öyle işte.
Balım ben şimdilik çıkıyorum yarın yine konuşuruz diycem ama
aslında ben senden bir şey istiycem bence bir kaç gün girme buraya 3 gün kendinle kal
kendinide ilişkinide bi bırak bakalım
bir sürü fikir çıkıyo burdan farklı farklı
sen zaten karışıksın şimdi sen kendi iç sesini duyamıycak kadarda karışmısındır
ama tek bir şeyi unutma aşk korkarak yada ihtimaller üzerine yaşanmaz aşkta garanti yok
her aşk içinde sonsuzluğu da barındırır
kendi celladını da barındırır
bunlar ne sözle nede emin olmakla ilgili duygular değildir aşk çok acayip bişey ne mantığı var ne duru darağı var
aşkın içine çok fazla beklenti çok fazla hesap kitap garanti girerse kaybolur gider insan.
Aşk işte bu yaşarsın gönül isterki gül bahçesi vadetsin sana hayat ama bazen herşey tepe taklak olur
sen sadece yaşarsın önüne çıkan yolu senin aşkının yolu nereye çıkacaksa sen ne kadar debelensen de değişmez o yol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?