Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var

longingA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
302
15
28
İstanbul
Okuyup yardımcı olmak isteyen olur mu bilemiyorum ama fikirlerinize çok ihtiyacım var.Akıl akıldan üstündür,iyi kötü düşüncelerini paylaşan olursa çok sevinirim.Derdim erkek arkadaşım Kadir ile ilgili.Yaklaşık 3 yıldır tanışıyoruz.Maddi manevi zorluklara karşı birbirimizden hiç kopmadık.Bir süredir Kadir'in işi dolayısıyla ayrı şehirlerde yaşıyoruz ama ilişkimiz hep devam etti tüm zorluklara karşın.O benim ailemi tanıyor,ben onun ailesini tanıyorum,birlikte vakit geçirdik.Araya maddi manevi bir takım sıkıntılar girdi,resmi olarak bir isteme olayı,nişan filan olmadı henüz.Ama bu sıkıntıların ilişkimizle alakası yok,hayata dair meseleler yani.Uzun süre yüzyüze gelememiştik,bu bahsettiğim bizim dışımızda olan ailevi,maddi sıkıntılar da üstüste gelmişti.Ben de uzun süreli özlemin verdiği sıkıntıyla biraz hırçınlaşmıştım ilişkide,bunu kabul ediyorum.Kadir o dönem çok bunaldığını,ara vermek istediğini söylemişti.Ama garip bir durumdu.Yani tam olarak ayrılmadık hiçbirzaman.Ona açıkça sorduğumda da tamamen bitti demiyordu hiç,sadece biraz kafamı dinlemek istiyorum filan diyordu.Beni yine arayıp soruyordu eskisi kadar sık olmasada.Ben de bu dönemde hiç üstüne gitmedim,hatta mümkün olduğunca onu ne kadar sevdiğimi belli ettim her fırsatta.Eskisine göre soğuk olan davranışları beni çok üzüyordu ama yine de dik durmaya çalıştım,sevgime sahip çıktım.Sonra barıştık,bana eskisi kadar sıcak davranmaya başladı yeniden.Eskiden olduğu gibi bana hep,benimle ciddi olduğunu,evlenmeyi çok istediğini filan belli ediyordu.Hatta artık imkanlar iyi kötü olsa da, illaki nişanlanmamız lazım yakın zamanda filan da diyordu.Hala diyor,bu yazdıklarım hala geçerli yani.Yalnız ben bu aramızda soğukluk olduğu dönemde netteki sosyal paylaşım sitelerinden birinde bir kızla görüştüğünü öğrendim.Hiçbirşeyden haberim yoktu,belki inanmayacaksınız şimdi bana ama resmen içime doğdu,Allah gösterdi sanki diyebilirim yani.Kadir'e açıkça sordum bu durumu.İnkar etmedi.Kafamı dağıtmak için,eğlence olsun diye bir iki hafta netten görüştüm dedi.Çok rahat bir kızdı,nasıl bir tip olduğunu zaten anlamıştım,onun için öylesine takıldım filan dedi.Engelledim zaten,kesinlikle iletişimim yok hiçbir şekilde dedi.Şu an çok iyi davranıyor bana,herşey yolunda yani onun açısından bir ilişki adına.Fakat ben o kızın,Kadir'in olduğu şehire hem de ona çok yakın bir yere tatile gideceğini öğrendim.Kafam karmakarışık Kadir sanki biliyor onun geleceğini,nedense öyle hissediyorum Benim de Kadir'in yanına,o şehre gitme imkanım yok malesef Ne yapacağımı,ne düşüneceğimi şaşırdım Böyle bir durumda olsanız ne yapardınız arkadaşlar?

Pat diye ayrılayım mı yani?Şu an ona göre ortada hiçbir sorun yok,yani dışardan baksanız o kadar normal,hatta güzel bir ilişki var ki.
bak simdi,bu adam kim ki o kiz hafif bu kiz bilmem ne diye ayiripta ,birde o kizlarla gonul eglendiriyor? Nasil bir karakter oldugu belli. İleri gidersen daha cok bahaneler duyarsin.
Yoksa ben yanlismi anladim konuyu?

bak simdi,bu adam kim ki o kiz hafif bu kiz bilmem ne diye ayiripta ,birde o kizlarla gonul eglendiriyor? Nasil bir karakter oldugu belli. İleri gidersen daha cok bahaneler duyarsin.
Yoksa ben yanlismi anladim konuyu?

Yok,sanırım doğru anlamışsınız.Yani bu konuyla ilgili açıklaması yazdığım şekildeydi evet.Bu konu beni çok üzdüğü için üstüne gitmedim ama kendimce nabız yoklamaya devam ettim.Barıştığımızda mesela bana,beni kimsenin senin gibi sevemeyeceğini anladım,kimsenin senin gibi olmadığını anladım filan demişti.Ben şunu merak ediyorum,o kızı tanımıyorum şahsen,kimsenin günahını alamam yani şöyledir,böyledir diye.Ama biliriz ya hani yanlış olsa da elbette erkeklerde şöyle bir şey vardır;evlenilecek kız,eğlenilecek kız diye.Beni ciddi ciddi salak yerine mi koyuyor ondan bir emin olabilsem.Yani benle ciddi düşünüp kopamasa da bir yandan da o kızla birlikte olmayı düşünüyor mu hala?

Yaşadım buna benzer bir şey.
Evlilik için hesap kitap yapıyorduk. Nasıl para biriktiririz , neye ne kadar gerekli bunları konuşur olmuştuk.
Sonra bir baktım, benden gizli bir face açmış, kız dolu hem de. Biriyle konuşmalarını da gördüm, espriler şakalaşmalar falan.
Ayrıldım tabi ben.
O bir sürü bahane söyledi. O kızlarla saçma sapan muhabbetler dışında ne işi olurmuş, bir tek beni seviyormuş. Gizlemesinin tek sebebi bu güzel ilişkiyi bozmamakmış. Bir anlık bana siniriyle açmış da, sonra facede bi oyuna sarmış kapatamamış.

He 2 sene oldu hala ayrılık acısı çekiyor.
Hala çok sevdiğine de eminim.
Amaa, bildiğim arkadaşları dışında bir kızla böyle samimiyet kuran adamı ölse affetmem.

Seviyordur, çok ilgili bir sevgilidir belki ama bu yaptığını değiştirmez ki.
Hatta severken böyle bir şey yapması bence çok daha kötü.
Sevmese, sevmemiş de yapmış dersin. Ya severken yapıyorsa ? işte ben asıl o zaman o adamın karakterinden, adamlığından şüphe ederim.

Nerden biliyorsun yakın bir yere tatile gidecegini
Bence kadir kaderini karartmasın derim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o kizlarla belki baska konular yuzunden(annadin sen onu) konusuyor,ne koparsam kár diyor belki.. Seni severken bunu yapmasi sadece bu yuzden olur. Ama senin icin sindirecek mi?

İşte neresinden tutacağımı ben de şaşmış durumdayım.Bir yandan çünkü şu an hani görseniz,gerçekten çok seviyor gibi beni,evlilik filan diyor hala yani.Ben onun ailesiyle görüşüyorum telefondan,o benim ailemle.Ben bahsettiğiniz şeyi de yüzüne vurdum.Ayrıydık ya o dönem dedi.Kendince bir bahane tabii ki bu.Senle birlikteyken asla böyle bir şey yapacak bir adam değilim demek istedi yani kendince belki.Hayır şunu anlamıyorum,onun yakasına yapışmak gibi bir durumum yok.Yani bu olayı öğrendiğimde bile soğukkanlı kalmaya çalıştım,içimde fırtınalar kopsa da belli etmedim.Hani kendini vazgeçilmez sanmasın ya da alışkanlıktan,vicdan azabından filan benle olmaya devam etmesin diye.Beni sevmediği için böyle bir şey yaptıysa tamamen koparsaydı ipleri,neden hala benle o zaman?

Nerden biliyorsun yakın bir yere tatile gidecegini
Bence kadir kaderini karartmasın derim

Bir arkadaşımın aracılığı ile öğrenebiliyorum bazı şeyleri.Ama bundan haberleri yok elbette.Ama kızın oraya gideceğinden Kadir'in haberi var mı onu da bilmiyorum.Benimki sadece bir his,sanki var gibi geliyor.

o kizlarla belki baska konular yuzunden(annadin sen onu) konusuyor,ne koparsam kár diyor belki.. Seni severken bunu yapmasi sadece bu yuzden olur. Ama senin icin sindirecek mi?

Asla böyle birşeyi kabullenemem İnkar etmedi,bu konuda sorduğum şeylere cevap verdi diye inanmak istiyorum dürüstlüğüne tabii ama işte içimde bir şüphe var O dönemde her anlamda çok sıkıntılıydı,hadi bir haltlar karıştırdı kendince,sonra anladı,pişman oldu filan diye düşündüğüm için direkt ayrılmadım.Ama devam ediyorsa,o kızla ya da bundan sonra başkalarıyla,elbette kaldıramam bunu.

Madem bu kadar kararsizsn o zqman bekle. Ne ileri ne geri sıkı tut ipleri full kontrol ol. Ve o yaptigindan dolayı böyle uzak sehirlerde artık dayanamadigini söyle. Evlenene kadar sende bna katlan de ne de olsa çok seviyor ya seni

Evet,zaten şu an beklemede kalmaktan başka birşey yapamıyorum.Çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

Kadirden uzak dur..ara verdiğiniz dönemde biriyle görüşmesi aldatmadır..aldatma illa fiziksel olmaz hatta biriyle görüşmek (duygusal bir durum olduğu için) daha da büyük aldatmadır..ve gerçekten seven erkek aldatamaz..içinden gelmez başka bir kadınla konuşmak aklı fikri sevdiği kadındadır çünkü..ondan başka hiçkimse ona cazip gelmez gelemez çünkü..

Kendimi sanki yabancı biriymiş gibi farzederek,dışardan baktığımda aynen sizin gibi düşünüyorum.Ama şu kalbime söz geçirebilsem Bir de şu an o kadar iyi ki yani herşey.Bazen bir an aklıma geliyor,birden yüzüne mi vursam,o kızın geleceğini bildiğimi,aslında ayrı olduğumuz dönemde bile olsa bunun beni çok etkilediğini,güvenimi mahvettiğini...Ve hani bu sefer ben istiyorum ara vermek gibi rest çeksem.Seviyorum ya işte Bir yandan meydanı o kıza mı bırakacağım yani,belki gerçekten aralarında birşey geçmedi,gerçekten tamamiyle dürüst bana karşı ya da ne bileyim,yaptı bir hata,pişman.Onunla çok zor günler geçirdik beraber,hem sevgili hem dert ortağı olduk yeri geldi.Kafam çok karışık,içim çok karışık

Duyguna söz geciremsendde bu soru işareti sende hep olacak açıkça konuş hatta o orada tatildeykn oda szin alsın senin yanına gelsin

Duyguna söz geciremsendde bu soru işareti sende hep olacak açıkça konuş hatta o orada tatildeykn oda szin alsın senin yanına gelsin

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için.Ben sevdiğim ve olayın içinde olduğum için,zaten içim kafam da çok karışık,sağlıklı düşünemiyorum elbette sanırım şu an Dışardan bakan bir göz olarak sizce çok mu iyi niyetli ya da saf yaklaşıyorum Onu uzun zamandır tanıdığım için ve ilk kez böyle birşey olduğu için,şu anda da dışardan bakılsa hiçbir sorun yok ya ilişkide.Sizce bir kere böyle bir şey yapan,seviyorum dese de hep yapar mı?Bir erkek hem bir kadını sevip hem de hiç belli etmeden başka kadınlarla az çok ilişki içinde olabilir mi?

Merhabalar,
Tabii ki okuyup fikir belirtmek isteriz bi yardımı olacaksa. :)
Tamamen kendi tecrübelerimden yola çıkarak yorum yapacağım o nedenle sadece fikirden daha öte olacağını belirteyim.

Biraz düz ve basit bi üslup kullanıcam, normalde konuşurken kırk dereden su getiririm ama konu malum.
Şöyle söyliyim, neredeyse her türlü cinsten ilişki tecrübesi yaşadım. Bi kere zaten uzun ve ciddiye binmiş ilişkide bi taraf şu klişe "ara vermek" olayına girdiyse o ilişkiden sonradan hayır geldiğini görmedim.
Hani kavga esnasında vs sinirle kızgınlıkla insanın ağzından anlık bi bunalımla ara mı versek gibi laflar çıkar. Ama bunun normali blöftür, sinirdir. Eğer o Ara vermeye gerçekten girilebildiyse bu artık ayrı bi boyuta geçildiğini gösterir.
Yani yapamaması lazımdı ne kadar sıkıntı içinde de olsa. Sen sevdiğin için sineye çekip bunu ilişkiye sahip çıkmak olarak adlandırsan da ben dışardan bi göz olarak herşeyden önce bi buraya takılıyorum.

İkinci nokta ise, hadi arkadaş o ara vermelik seviyeye ulaştı diyelim. Bu bişeylerin göze alınıp hafiften koptugunu gösterse de anlayışla karşıladık diyelim.
Türkçesi gayet düzgün bi insansın, ben eminim o dönemde kendisine gayet açık bi dille sorduğuna eminim.
O da ayrılıyoruz dememiş. Kafa dinliyim filan demiş. Gerizekalı değilse kelimelerinin ne anlama geldiğini biliyordur.
E biz dışardan bakan gözlükler olarak halk dilinde çok afedersin resmi olarak ayrı olmayan çiftten biri başka biriyle münasebetsiz bi muhabbete girerse buna "aldatmak" diyoruz.
Farzı mahal, yani varsayalım ki, farzedelim ki o esnada evliydiniz.
E o zaman bütün evli çiftler filan ki o insanlar sizin şu an sahip olduğunuzdan daha büyük dertlere sahipler, her kavgada zırt pırt kafa dinlemek istediklerinde filan gidip takılsınlar gizlice. Flört etsinler güzelce, adı kafa dağıtmak olsun. Sonra da ortaya çıkınca konu kapansın filan. E benim tonlarca sıkıntım var ben direkt e5 e çıkayım madem anca keser. Zaten ordaki herkesin ne mal olduğu belli. Tövbe yarabbim.
Var mı böyle bişey?
Veya başka bi örnek.
Evlisiniz. Büyük bi sıkıntınız var bunalıyosunuz. Bi de tartışma çıkıyo filan eşin kapıyı çekip çıkıyo.
Bikaç gün sonra kerhaneye gittiğini rastgele öğreniyosun. O da gelip sana karıcım hem kavgalıydık hem de kafa dinlemem lazımdı. Zaten biliyosun ordaki kadınları, ciddi bişey düşüncek halim yok iki kafa dağıttım geldim, dedi.
Affetcek misin?

Ha bak yadırgamıyorum, evet affederim diyen de çıkacaktır çokça. Şaşırmam, eleştirmem de. Senin farkında olman için soruyorum ben sadece.
Yani açıklamasına ikna olmaman gerekirdi benim şahsi fikrim tabi.

Bana göre, beyefendi bi yerden sonra zoru görünce kafa dinleme kisvesi altında kaçmış. Hem kendi kaçmış, hem az buçuk kaçak et keseyazmış.
Hem de kendi rezilliğini daha az ayıpmış gibi gösterebilmek için bi de kızın arkasından konuşmuş. Sanki kız fahişe olunca kendisi temize çıkıyor gibi. Ne ala memleket. Çok çirkin bişey.
Öyle bi lafı edebilmesi bile köşeye sıkışınca en iyl arkadaşını satan dönek kanka kadar karaktersizce.

Velhasıl kelam işsiz olunca fazla uzattım ama, yani senin içine sinmemesi gerekirdi bence.
Bi daha yapar mı diye soruyosan hala, artık bişe demiyim. Sen düşün.
Ona bi açıkllama da yapmana gerek yok, ayrılmak için. O ara verirken çok mu insaflıydı, flörtler ederken felan.

Bitti. Arz ederim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

vay kadir vayyy
ben olsammm bıtırım ,midesi geniş kadir utanmadan bir de hıc bıse olmamıs gıbı yanına gelıyor heeeee

sebep ne olursa olsun aldatmak yatakda vs olan bır sey degıl
bu adam kafa dagıtmak ,can sıkıntısı ,zaten senı aldatmaya tebussus etmıs ki

bence ooturum sende yag surme ekmegıne///ilerde kuşkularrrla yaşarsın yoksaaaa

kadır den zataen snaaa bır yol olmazzzz //////ayrıl ve uzak dur

duvara degıl //duvardan etrafına bakmayı gör

Son düzenleme:
ahhhh AŞK...Nasıl da kör ediyor insanı.... adam resmen karakter yoksunu... bi kızı beğenmiş... takılmaya başlamış..bişeyler olacak gibi olunca sana mesafe koymuş.. ama boşta kalırsam elde de dursun diye düşünerek bağını tamamen de koparmamış.... o sürçte sevgimi hep belli ettim, üstüne gitmedim diyorsun ya... o gereksiz insan, bunu öyle algılamamış..nasılsa cepte diye düşünmüş...

yeterince eğlendirince gönlünü, birgün evlenmek de gerek diye düşündüğünde de seni uygun bir aday olarak gördüğünden sana dönmüş...

benim bir arkadaşım vardı... oldukça yakışıklı bi adamdı... olağanüstü güzellikte kızları kağıt gibi harcardı... her hafta biriyle çıkardı... birgün konuşuurken bana artık evlenmeyi düşündüğünü , temiz bi insan aradığını söyledi, inanmadım... ama o kendinden uzun zamandır hoşlanan, ağzı var dili yok, sıradan, ortalama bi kızla 3 ay içinde evlendi... nedenini sorduğumda benim yediğim haltları yemiş birini istemem elbette... beni yormuyor, sıkmıyor dedi... çapkınlık turlarına devam ettiğini söylememe gerek yok herhalde...seninkinin mantığı da bu muhtemelen..

ama sen nasıl algılıyorsun olayları...aşk işte...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…