• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar eviniz kaç m2 acaba?

BenMutluKiz

SeNi SeViYoRuM...
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
13.358
47
208
37
Afyon
arkadaşlar merhaba

ev almak üzereyiz ama baktığımız evler genelde 100 yada 105 veya 110 metre kare 3+1 sizce küçük mü?

sizler kaç m2 evde oturuyorsunuz acaba merak ettim yardımcı olursanız sevinirim

110 m2 3+1 benim evim hiç küçük falan değil ama yinede sığamadığımı düşünüyorum, biz kadınlar ne kadar büyük olsada daha büyüğünü isteriz her zaman :1:

165 mt 3+1 2 sene oldu alalı o zaman 110 bine mal oldu tapusuyla.Sizin alacagınız evin fiyatları ne kadar.

165 mt 3+1 2 sene oldu alalı o zaman 110 bine mal oldu tapusuyla.Sizin alacagınız evin fiyatları ne kadar.

benim evim 110 mt suanda yetiyor. öyle çok küçük de değil. önemli olan kullanışlı olması bence. önceki evimde 110 metreydi ama hiç bi işe yaramıyordu eşyalarımı parçalara ayırıp köşelere koymuştum.

bu arada yeliz_nur nerede oturuyorsunuz acaba evinizin fiyatı bana çok çok uygun geldi. bizim 110 mt 165 bin. tapu su elektrik doğalgaz ve ekstra yaptıgımız masraflar hariç.

benim evim 110 mt suanda yetiyor. öyle çok küçük de değil. önemli olan kullanışlı olması bence. önceki evimde 110 metreydi ama hiç bi işe yaramıyordu eşyalarımı parçalara ayırıp köşelere koymuştum.

bu arada yeliz_nur nerede oturuyorsunuz acaba evinizin fiyatı bana çok çok uygun geldi. bizim 110 mt 165 bin. tapu su elektrik doğalgaz ve ekstra yaptıgımız masraflar hariç.

Mersin de yaşıyorum fatal burada ev fiyatları biraz uygundur başka şehirlere bakış.165 bine 190 mt civarı ve hatta 220 mt civarı evler alabilirsiniz.Hatta bir tanıdıgım 3 katlı dublex villa satın aldı içi full yapılı 280 mt büyük bahçeli 150 binliraya almış.110 mt burada daha uygun fiyata alırsınız 70 bin 80 bin civarı hatta daha ucuzları bile var.Almış oldugumuz ev sitedir yüzme havuzu sitemize ait alışveriş merkezi,yine sitemize ait dükkanlar yani esnaflar vardır alışveriş için başka bir yere gitmeye gerek yoktur oyun parkı,spor tesisi ödedigimiz aidat sadece 50 tl ve sitede çalışanlar var biraz büyük bir siteyiz biz.

Son düzenleme:
ben 150 m2 evde oturuyorum daha büyük olsada hayır demem ben büyük ev seviyorum gerçi bunun temizliğinde bile zorlanıyorum ama eğer büyük evden hoşlanıyorsan bir kere olcak istedğin gibi olsun

benim ev 85m2 ve küçük daha ikibuçuk sene var ev borcu ödüyoruz inş büyük evler nasip eder ben bekarken annemlerin evi 175m2 burası baya kutu yani olsun bakalım ilerde daha güzelleri olur çünkü burada pahalı evler Hayırlısı

3+1 145 m2. 4 kişiyiz ve çok güzel sığıyoruz.Mutfak geniş salon 35 m2.Önceki evim de 120 m2 idi oda epey kullanışlıydı.

4+1 250 m2 çok aşırı büyük bence temizliği insanı pert ediyo. 5 kişiyiz biz ama bu sayı sadece yazın böyle kışın evin nüfusu sadece 3. yeni evli bi çifte 130-150 arası yeterli gibi geliyo bana. hayırlı olsun şimdiden.

Benimki 95 mt.şimdilik idare ediyo iki çocuga ideal ama 3.olursa zor....istanbulda oturuyorum evin şimdiki fiyatı 190-200 bin çok fazla bana göre.benim istediğim aynı siteden 135 mt.olan evler 300 bin gözüm onlarda ama bi 10 senede anca alırım herhalde :) çünkü şimdikinin borcunu ödüyoruz hala

Öncelikle hayırlı olsun canım, umarım gönlüne göre içine sinen bütçene uygun bir ev bulursun...

Evim 65 m2 - salon 16 m2 - diğer 2 oda da 9m2 ama kullanışlı çok şükür :31:
yeni evli sayılırım bu yüzden şimdilik yetiyor gibi (!)
evlenirken eşyaları da bu eve göre aldığımdan çok sorun yaşamadım.
fakat gün geçtikçe sığamadığımı fark ediyorum... :( :15:

Merhaba
7 ay öncesinde bende ev arıyordum şükür bulduk bir tane taşındık. Allah gönlüne göre versin içine sinen bir ev olsun.
Evin büyüklüğünden odaların konumu ve eşyalarının çokluğu, büyüklüğü önemli..
kare bir salon büyükte olsa kullanışlı olmuyor
o açıdan sen eşyalarını odalara göre kaba taslak bir kağıda çiz. en rahat kullanım alanını çıkartmış olursun.
mesela bir önceki evimde salonum genişti fakat balkon kapısı, salon giriş kapısının saçma yerlerde olmasından ve extra bir ölü bölgenin olmasından ötürü eşyalarımı biçimsiz yerleştirmek zorundaydım. Ve o geniş salonda misafir her geldiğinde yemek yemek için masayı 1 metre ortaya çekerdim.
şimdiki salonum 24 metre kare ama daha kullanıştı. tabii bu seferde eski salonuma tam gelen eşyalarım burada sıkıntı yarattı. Geçiş alanım daraldı. orta ve yan sehpaları kaldırmak zorunda kaldım:44:

Benim evim 75m2 olacak Allah´in izniyle.
Sizi okurken komplekse girdim valla :(
Diger odalar neyse ne de,
mutfagin her zaman büyük olmasini hayal etmistim, ama maalesef kismet olmadi.
Simdilik 2 kisiyiz zaten, umarim ilerde söyle kocaman ferah bi ev nasip olur.

Mersin de yaşıyorum fatal burada ev fiyatları biraz uygundur başka şehirlere bakış.165 bine 190 mt civarı ve hatta 220 mt civarı evler alabilirsiniz.Hatta bir tanıdıgım 3 katlı dublex villa satın aldı içi full yapılı 280 mt büyük bahçeli 150 binliraya almış.110 mt burada daha uygun fiyata alırsınız 70 bin 80 bin civarı hatta daha ucuzları bile var.Almış oldugumuz ev sitedir yüzme havuzu sitemize ait alışveriş merkezi,yine sitemize ait dükkanlar yani esnaflar vardır alışveriş için başka bir yere gitmeye gerek yoktur oyun parkı,spor tesisi ödedigimiz aidat sadece 50 tl ve sitede çalışanlar var biraz büyük bir siteyiz biz.

benimde oturduğum ev 175 m2 canım.....

evimiz 200 metre kare ama ben adana dayım..burda evler büyük.

Lanet olsun İstanbul da yaşamak böyle bişey iste,
İyi bir semtte,güneş gören bir evde oturmak istersen 300bin liradan başlar,o da 110-115 m2 anca,
Dha iyi yeni bir sitede olsun dersen şehrin dışından 20 km uzaklaşırım dersen 250den başlar-400 bine kadar,
Yok ben hem yeni isterim,hem güzel isterim,hem lüks isterim,hem şehrin ortasında olmak isterim dersen 400 bin ile 1000.yazamadım da..
gözden çıkarmak lazım..
Salakça burda yaşamak gerçekten..
Ankarada,Kayseride,Gaziantepte,Mersinde insan gibi yaşamak isterdim gerçekten..

Back
X