- Konu Sahibi BenMutluKiz
-
arkadaşlar merhaba
ev almak üzereyiz ama baktığımız evler genelde 100 yada 105 veya 110 metre kare 3+1 sizce küçük mü?
sizler kaç m2 evde oturuyorsunuz acaba merak ettim yardımcı olursanız sevinirim
bizimki 110 m2 canım şimdilik yetiyor bakalım...sadece mutfak büyük olsun yeterbana:)
165 mt 3+1 2 sene oldu alalı o zaman 110 bine mal oldu tapusuyla.Sizin alacagınız evin fiyatları ne kadar.
benim evim 110 mt suanda yetiyor. öyle çok küçük de değil. önemli olan kullanışlı olması bence. önceki evimde 110 metreydi ama hiç bi işe yaramıyordu eşyalarımı parçalara ayırıp köşelere koymuştum.
bu arada yeliz_nur nerede oturuyorsunuz acaba evinizin fiyatı bana çok çok uygun geldi. bizim 110 mt 165 bin. tapu su elektrik doğalgaz ve ekstra yaptıgımız masraflar hariç.
Mersin de yaşıyorum fatal burada ev fiyatları biraz uygundur başka şehirlere bakış.165 bine 190 mt civarı ve hatta 220 mt civarı evler alabilirsiniz.Hatta bir tanıdıgım 3 katlı dublex villa satın aldı içi full yapılı 280 mt büyük bahçeli 150 binliraya almış.110 mt burada daha uygun fiyata alırsınız 70 bin 80 bin civarı hatta daha ucuzları bile var.Almış oldugumuz ev sitedir yüzme havuzu sitemize ait alışveriş merkezi,yine sitemize ait dükkanlar yani esnaflar vardır alışveriş için başka bir yere gitmeye gerek yoktur oyun parkı,spor tesisi ödedigimiz aidat sadece 50 tl ve sitede çalışanlar var biraz büyük bir siteyiz biz.
benimde oturduğum ev 175 m2 canım.....
evimiz 200 metre kare ama ben adana dayım..burda evler büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?