ben burda kaan hocanın ne demek istediğini anlamadım canım yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yanı spermler olgunlasmazsa demek ıstedı heralde benım duymak ıstedıgım boyle vakalar var spermler olgunlasabılır falandı ama oyle dedı ıste
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben burda kaan hocanın ne demek istediğini anlamadım canım yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
koskoca 6 senedr sabredıyorum bı yerden sonra sonra ısyan etmek ıstıyo ınsan artık hele ıstemedıklerı halde bebegı olanları gorunce falan sonra kendımı toparlıyorum cok ozel olmazsa sızın sorun neydı
hayılısı canım inşallah teseye gerek kalmazda boyamada biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sürü spermler çıkar nolur allahım senin için zor değil bizlerede hayırlı evlatlar nasib et
öğle korkuyorum ki tesede bulunmassa benim hazırlanmam neyi ifade ederki inşallah spermler çıkarda
inşallah bol bol spermleriniz çıkar.o ameliyat günlerini hiç unutamam.bekle bekle zaman geçmedi hatta eşim ameliyattan 1 saatte geldi.ama onu o halde görmek beni mahfetti zaten baygındı daha kendine gelmemişti.titriyordu.o anda kendimi tutamdım ağladım ve şu anda da ağlamaktan yazamıyorum.uyanırken çok acıyo çok açım diye uyandı.tekrar o günleri yaşamak istemiyorum ya.yoksa 3.olacak.inşallah boyamalı sperm testinde olgun bir şeyşer görülür bol bol.rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok zor çok zorrr...
ahh haytım seninle aynı şeyleri yaşamışız.Benim eşiminde 3. tesesi oolucal.Benimde en tek dileğim spermler çıkş olsun ve dodurulsun teseye gerek kalmadan.bizde ben tüp bebeğe başladığımız gün eşim boyamalı sperm testi yaptıracak inşallah soerm çıkarda tese olmayız.Allah cümlemize yardım etsin.Çünkü çok yorulduk ve yıprandık.İnşallah ilerde spermlerimiz çıktı diye bizde halay çekeriz![]()
ay inşallah gülüm ya millet hamile diye halay çeker bizde sperm bulundu diye çekeriz nolmuş yani.sen hangi ildesin.ben denizlideyim.
inşallah bol bol spermleriniz çıkar.o ameliyat günlerini hiç unutamam.bekle bekle zaman geçmedi hatta eşim ameliyattan 1 saatte geldi.ama onu o halde görmek beni mahfetti zaten baygındı daha kendine gelmemişti.titriyordu.o anda kendimi tutamdım ağladım ve şu anda da ağlamaktan yazamıyorum.uyanırken çok acıyo çok açım diye uyandı.tekrar o günleri yaşamak istemiyorum ya.yoksa 3.olacak.inşallah boyamalı sperm testinde olgun bir şeyşer görülür bol bol.rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok zor çok zorrr...
guzel Allahım goz yaslarımızı gorurde ınsallah acır bızlere ben hala aglıyorum psikolojım bozuk butun hayatım etkılendı hatta doktor sperm bulunamadı dedıgınde kendımı mahvetmıstım esım o durumumu gorunce ayrılalım benım cocugum olmuyo bıle dedı cok kotu gunlerdı o gunden sonra toparladım kendımı baktım esımıde cok uzuyorum ıcımde yasıyorum her seyı kımseyle paylasılmıyoda hep bı etrafımdakılerı kandırmaca oyle devam edıyor hayatım
ahh haytım seninle aynı şeyleri yaşamışız.Benim eşiminde 3. tesesi oolucal.Benimde en tek dileğim spermler çıkş olsun ve dodurulsun teseye gerek kalmadan.bizde ben tüp bebeğe başladığımız gün eşim boyamalı sperm testi yaptıracak inşallah soerm çıkarda tese olmayız.Allah cümlemize yardım etsin.Çünkü çok yorulduk ve yıprandık.İnşallah ilerde spermlerimiz çıktı diye bizde halay çekeriz![]()
İnşaALLAH cnm bu sefer birsürü sperminiz çıkıcakkk inş.senin içinde halaylar çekiceğizz sevineceğiz
bi arkadaşımız azodan kurtuldu diyee..bizimde 3. m.tese di çok şükür
bulundu hep son şans diye bakıyodumm.ama rabbim yüzümüzü güldürdüü sizinde 3. olucakkkkkkkkk ve bu sefer sizde sevinenlerden olucaksınız cnmm.:26:
ve burdakiii tüm arkadaşlarımda nasip ederr bu mutluluğu inş. en zorunu atlattıkk..![]()
inşallah canım inşallah güzel sonuçlar alıp bu sevinciniz bir ömür boyu devam eder.
Arkaşlar bizde de aynı durum söz konusu, eşimde elonge spermatit görüldü inşallah bu yaz olgunlaşmış sperm de görülür rabbim bizi ve hepinizi çocuk sahibi yapar...![]()
bizdede aynı durum var.Ama bizimkiler olgunlaşmadı.Eylül sonu microtese olucaaz.Benide hazırlıcaklar.ama hormonlara takılma.Belli düzene gelene kadar bazen değişiklik gösterebiliyor.sonra tamamen düzene giriyo.
Merhaba benim esim inmemis testise bagli azosperm.. celalettin hocayagidelimmi. Sizde sperm cikisi oldumuArkadaslar halen tedavi olan varmi ? Ozllikle kasap olan kaan aydosa ! Cok uzuluyorum birden fazla tese yaptiran arkadaslara bizde kaan beyin hastasiydik esimin fsh105 lerdeyken tese yapti sonrasinda bize hic umit yok evlat veya sperm bankalarina muracat edebilirsiniz dedi yaziklar olsun boyle prof. Olmus doktorlara.. biz 1 yildir CELALETTIN PERU hocamiza gidiyoruz kok hucremiz bile yokken fsh 105 den 3 )leri gorduk suan elonge 4 sonuc verecez belki sperm cikacak hani umut yokdu allahim bin kez razi olsun celalettin peru hocamizdan suan az kaldi cok sukursizde bizim dustugumuz kaan aydos tuzagina dusmeyin.. ben celalettin peru hocamizi bu kulupde buldum allah razi olsun umutlarimiza umut oldu maddi manevi bizim yanimizda moral vererek dua ederek bir baba sefkatini samimiyeti ile ne kadar dua etsem az..