- 6 Mart 2024
- 9.784
- 8.388
- 113
- 28
e nabızına bakamıyor musunuz?Herhalde bu önce verdi benden habersiz bisey var herhalde banada demiyor bilmiyorum artık çok yoruldum ikna etmeye çalışana kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e nabızına bakamıyor musunuz?Herhalde bu önce verdi benden habersiz bisey var herhalde banada demiyor bilmiyorum artık çok yoruldum ikna etmeye çalışana kadar
Doğru e nabizda çıkarda ama kullanmıyor Sana e nabız açıyım desem onuda istemez eşim aşırı sinirlie nabızına bakamıyor musunuz?
Sizin cocuk tedavisi olduktan sonra çocuğunuz oldumu yoksa kendiligindenmi oldue nabızına bakamıyor musunuz?
kendiliğinden oldu bizde ama esimde sorun çıkmıştı sperm testinde doktor takviye falan verdi esime. bir ay sonra da hamile kaldım. yani bunda sinirlenecek bir sey yok ki. bebek istiyorsunuz ve esinizin yapacağı gidip bir test vermek çok mu zor yaniSizin cocuk tedavisi olduktan sonra çocuğunuz oldumu yoksa kendiligindenmi oldu
Çok sevindim Allah bağışlasınkendiliğinden oldu bizde ama esimde sorun çıkmıştı sperm testinde doktor takviye falan verdi esime. bir ay sonra da hamile kaldım. yani bunda sinirlenecek bir sey yok ki. bebek istiyorsunuz ve esinizin yapacağı gidip bir test vermek çok mu zor yani
Amin çok sağ olun.. Allah isteyen, bekleyen herkese nasip etsin insallahÇok sevindim Allah bağışlasın
Demek ki bir sorunu var valla. Yanlış anlamayın ama çok saçma bu kadar ısrar ediyorsa gitmemekte bi bkluk olabilir diye düşünüyorum.Yok benimki ikna asla olmuyor 2 sene ikna etmeye çalıştım ama maalesef olursa olur olmazsa olmaz diyor çıkıyor
Ve sizi gerçekten üzmek istemem ama eşiniz bu kadar sinirli ve yapmam etmem diyen bir adamsa nasıl çocuk yapıp onunla ortaklaşa bakacaksınız ? Lütfen yanlış anlamayın konu hassas farkındayım ama bu noktada bir ortaklaşamamışsınz alt tarafı bir sperm testi yani. Eşim 3 kere girdi ve doktor yönlendirdi zaten çocuk düşünüyoruz diyince. Kaçıncı yüzyıldayız yaniKonu eski veya yeni farketmiyor önemli olan başlık benim için
Cocuk isteyen adam her ne gerekiyorsa yaptırır bende biliyorum ama maalesef neyse kısmet diyorum artık hicbisey diyemiyorumDemek ki bir sorunu var valla. Yanlış anlamayın ama çok saçma bu kadar ısrar ediyorsa gitmemekte bi bkluk olabilir diye düşünüyorum.
Siz canınızı sıkmayın lütfen bu tek kişiyle olacak bir şey değil. Gerçekten istemiyor olabilir mi ? Ve ne zamandır deniyordunuzCocuk isteyen adam her ne gerekiyorsa yaptırır bende biliyorum ama maalesef neyse kısmet diyorum artık hicbisey diyemiyorum