Arkadaşlar eşi sperm testı yaptıran var mı ??

Sizin cocuk tedavisi olduktan sonra çocuğunuz oldumu yoksa kendiligindenmi oldu
kendiliğinden oldu bizde ama esimde sorun çıkmıştı sperm testinde doktor takviye falan verdi esime. bir ay sonra da hamile kaldım. yani bunda sinirlenecek bir sey yok ki. bebek istiyorsunuz ve esinizin yapacağı gidip bir test vermek çok mu zor yani

Yok benimki ikna asla olmuyor 2 sene ikna etmeye çalıştım ama maalesef olursa olur olmazsa olmaz diyor çıkıyor
Demek ki bir sorunu var valla. Yanlış anlamayın ama çok saçma bu kadar ısrar ediyorsa gitmemekte bi bkluk olabilir diye düşünüyorum.

Konu eski veya yeni farketmiyor önemli olan başlık benim için
Ve sizi gerçekten üzmek istemem ama eşiniz bu kadar sinirli ve yapmam etmem diyen bir adamsa nasıl çocuk yapıp onunla ortaklaşa bakacaksınız ? Lütfen yanlış anlamayın konu hassas farkındayım ama bu noktada bir ortaklaşamamışsınz alt tarafı bir sperm testi yani. Eşim 3 kere girdi ve doktor yönlendirdi zaten çocuk düşünüyoruz diyince. Kaçıncı yüzyıldayız yani

Cocuk isteyen adam her ne gerekiyorsa yaptırır bende biliyorum ama maalesef neyse kısmet diyorum artık hicbisey diyemiyorum
Siz canınızı sıkmayın lütfen bu tek kişiyle olacak bir şey değil. Gerçekten istemiyor olabilir mi ? Ve ne zamandır deniyordunuz

X