- 8 Kasım 2007
- 224
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noldu ikna edebildinizmi eşinizi Bende ikna edemiyorum test için maalesef kbkmyinArkadaşlar cok sagolun inanın cok bılgı sahıbı oldum bende bılmıyordum bu konu hakkında bırsey ...esımı daha ıyı rahatlatabılırım artık...ah bız neyapalım doktorda ne yaşadıgımızı bız dahaıyı bılırız ...
konu cok eski ama neden ikna olmuyor? neyden çekiniyor?Noldu ikna edebildinizmi eşinizi Bende ikna edemiyorum test için maalesef kbkmyin
Konu eski veya yeni farketmiyor önemli olan başlık benim içinkonu cok eski ama neden ikna olmuyor? neyden çekiniyor?
Bilmiyorum neyden cekiniyorsaKonu eski veya yeni farketmiyor önemli olan başlık benim için
Konu çok eski dediğinize göre siz ikna etmişsiniz herhalde saniyorumkonu cok eski ama neden ikna olmuyor? neyden çekiniyor?
ikna etmeme gerek kalmadı benim zaten direlt gitti verdi 5 ay denedikten sonra. çekinecek bir sey yok ki bunda. artık belar erkekler bile gidip yaptırıyor. konu sağlık yani.Konu çok eski dediğinize göre siz ikna etmişsiniz herhalde saniyorum
Merak edenler için ; Önce doktora gitsin test vermek istediğini söylesin daha sonra 3 gün ilişki yok sonra doktorun istediği kağıtla test yapacağı yere gitsin genelde tüp bebek tarafında veriliyor bi odaya girecek orada testi yapıp hemşireye verecekarkadaşlar eşımden doktor sperm testı ıstedı ama nasıl yapılıyor bu test bılgısı olan varmı ?? esımı bıturlu ıkna edemıyorum cocuk gıbı nasıl yapılacıgını soruyor bende bılmıorum bılgı verırmısınız ?? spermler nasıl alınıyor ??
Yok benimki ikna asla olmuyor 2 sene ikna etmeye çalıştım ama maalesef olursa olur olmazsa olmaz diyor çıkıyorikna etmeme gerek kalmadı benim zaten direlt gitti verdi 5 ay denedikten sonra. çekinecek bir sey yok ki bunda. artık belar erkekler bile gidip yaptırıyor. konu sağlık yani.
Allah Allah.. e bir sorun varsa bilelim, varsa tedavisini olalım falan? yani öyle cekinecek bir durum değil. benim esim 1 yıl içerisinde 2 kez verdi sperm testi. kendi sağlığı da önemli yani insan merak eder neden cocugum olmuyor diye. bence geri adım atmayın. üzerine düseni yapmak zorundaYok benimki ikna asla olmuyor 2 sene ikna etmeye çalıştım ama maalesef olursa olur olmazsa olmaz diyor çıkıyor
Herhalde bu önce verdi benden habersiz bisey var herhalde banada demiyor bilmiyorum artık çok yoruldum ikna etmeye çalışana kadarAllah Allah.. e bir sorun varsa bilelim, varsa tedavisini olalım falan? yani öyle cekinecek bir durum değil. benim esim 1 yıl içerisinde 2 kez verdi sperm testi. kendi sağlığı da önemli yani insan merak eder neden cocugum olmuyor diye. bence geri adım atmayın. üzerine düseni yapmak zorunda
Biraktim artik kendisi cabalamayinca Ama benide anne olmaktan mahrum ediyor o çok zoruma gidiyorHerhalde bu önce verdi benden habersiz bisey var herhalde banada demiyor bilmiyorum artık çok yoruldum ikna etmeye çalışana kadar