ınsallah canım ya bu kadar ıstedıgımın ben bıle frkında degıldım.ınsallah bende burdakı butun ısteyenler de guzel haberler alırızBenim kuzenim adetten 4 gün önce yaptı çıkmadı hatta doktora gittik doktor birsey yok dedi, amaaa o hafta hamile oldugunu öğrendi :) doktoru bile şaşırdı oysaki adet söktürücü icecekti adet olmayınca doktor bi kana baktıralim dedi ve degerler muazzam 1169.50 idi yani bu degerlere ragmen adeti gecmeden bilememisti kimse :) umudunuzu bitirmeyin lütfen
yok hiç korkutmasın eğer eşinize aşıksanız inanın herşeyin üstesinden geliosunuz darısı başınıza inş :)
ınsallah canım ya bu kadar ıstedıgımın ben bıle frkında degıldım.ınsallah bende burdakı butun ısteyenler de guzel haberler alırız
hadi bklm inş bizlede paylaş :)Teşekkür ediyorum inşallah vakti zamanı geldiginde elbette bende bu duyguyu tatmaktan yanayım
hadi bklm inş bizlede paylaş :)
yok yok etmem çok gzl vakit geçiriyorum dün adet olunca üzülmüştüm ama burda o kadar çok bnm gibi insan varki dertleşe dertleşe azaldı üzüntüm hatta hiç yok ben bkliyorum senden gzl haberler :)Inşallah olursa elbette paylaşırım :) tabi sen çocuklar dogurup bizi terk etmessen
yok yok etmem çok gzl vakit geçiriyorum dün adet olunca üzülmüştüm ama burda o kadar çok bnm gibi insan varki dertleşe dertleşe azaldı üzüntüm hatta hiç yok ben bkliyorum senden gzl haberler :)
tmm cnm bnde eklerm grşrz ordan :)Inşallah :) o haberi en dogru zamanda veririm sana bu arada arkadaş olarak ekliyorum seni buradan ulasmak zor oluyo ozelden de konuşuruz
arkadaşım meraba çok kesin konuşmuş olmayayım ama gebelik olsaydı 8 gün geçtikten sonra idrarda bile görülürdü sanıyorum ki ama yinede belli olmaz tabi geç döllenmede olmuş olabilirya kızlar bide benim duruma bir yorum yapın hele son adet tarihim 22 ağustos beklenen adet tarihi 21 eylül. 16, 17 ,18 eylülde kahverengi akıntım oldu kan testi yaptırdım 0,7 yani negatif çıktı. bugun adetim geçeli 8 gün oldu idrar testi yaptım negatif hamile olma ihtimalim var mı sizce
arkadaşım meraba çok kesin konuşmuş olmayayım ama gebelik olsaydı 8 gün geçtikten sonra idrarda bile görülürdü sanıyorum ki ama yinede belli olmaz tabi geç döllenmede olmuş olabilir
geç döllenme durumu bende olmadığı için kesin bi yorum yapamam canım ama sanırım daha adette olmadın demi?tekrar bi dha kan baktırsan.gebelik varsa kesin çıkar artık kndamerhaba canım sanırım bu ay geç yumurtladım ovulasyon testi kullandım 18 ve 19 eylülde kıpkırmızı çizgi oluştu o gün uzayan akıntıyı yakaladım ve ilişkide oldu. bu durumun üzerinden 10 gün geçti döllenme olsaydı idrarda çıkar mıydı sence?
Bacim idrarda test en erken yumurta catladiktan 9 gun sonra cikiyor...merhaba canım sanırım bu ay geç yumurtladım ovulasyon testi kullandım 18 ve 19 eylülde kıpkırmızı çizgi oluştu o gün uzayan akıntıyı yakaladım ve ilişkide oldu. bu durumun üzerinden 10 gün geçti döllenme olsaydı idrarda çıkar mıydı sence?
Bacim idrarda test en erken yumurta catladiktan 9 gun sonra cikiyor...
Yani adete 5 gun kala...
Ben 6 gun kala gece hapmistim hafif golge gibiydi...
5 gun kala yaptigimda silik kirmizi cizgiyi gormustum ;-)
geç döllenme durumu bende olmadığı için kesin bi yorum yapamam canım ama sanırım daha adette olmadın demi?tekrar bi dha kan baktırsan.gebelik varsa kesin çıkar artık knda
Bacim bende ates olcme yontemini ilk defa kullandim gebelik dusundugum ay...Kızlar benim normalde yum günüm 7 eylüldü ama o tarihte yum çatlmadı 18 eylülde yani yaklaşık 10 günlük bi gecikmeden sonra çatladı nereden biliyorsun derseniz düzenli ov testi yaptım 18 ve 19da pozitifdi.
şimçik ben 18 eylülde yumurtladığıma göre yumun üzerinden 10 gün geçti artık belli olur herhalde. yarın sabah birde idrar testi mi yapsam bilemedim ki :/
cnm geç döllenme olabilir tekrar kana gitya kızlar bide benim duruma bir yorum yapın hele son adet tarihim 22 ağustos beklenen adet tarihi 21 eylül. 16, 17 ,18 eylülde kahverengi akıntım oldu kan testi yaptırdım 0,7 yani negatif çıktı. bugun adetim geçeli 8 gün oldu idrar testi yaptım negatif hamile olma ihtimalim var mı sizce
Bacim bende ates olcme yontemini ilk defa kullandim gebelik dusundugum ay...
Olcme garanti dogru cikti bende de cunku o gunlerde doktorda genel kontrol randevum vardi...
Bebegimin olusmadan onceki yumurtasini bile gormustum ♥
Cok sukur o gordugum yumurta bana mucizemi verdi...
Ve bende 9 gun sonra testle ogrendim...
Su an 5 aylik olduk bile ♥♥♥
Yerinde olsam yarin ilk idrarimla yapardim testi ...
Ama kendini her duruma hazirla tamam...
cnm geç döllenme olabilir tekrar kana git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?