arkadaşlar en erken gebelik kaç günde belli olur yardımmm!!!

Arkadaslar benım adetıme bır hafta var ama bende mıde bulantısı kasıklarda batma bas agrısı var sızce erkenmı bu belırtıler ıcın kendı kendımı dınlıyorum sanırım Rabbım ısteyen bekleyen herkese versın

amin cnm olabilir tabi neden olmasın bnden bugun kahverengi bir leke geldi normade 4 gn vardı adetime bakalım blkide bu ay olmadı bnm adet oluyorum hayırlısı test al yap

yanı ılıskıden sonra on onbes gun ıcerısın de mıde bulantısı fılan olurmuuu sanırım pısıkolojık ama ben mıde agrısıdır dıe dusundum gecenlerde cıkardım ve kac gundur mıde bulantı var hafıf hafıf ve haksızlık ıstahsızlık ıhtımal varmı sızcee??

inş cnm hamişsindir bn bu ay adet oldum ovulasyon testine başlayacağım bakalım bu ayda kısmet :)

Dayanamayıp bugun test yaptım negatıf bır hafta var daha ama yıne de dayanamadım

Hazalcigim üzülme lütfen dogru zamanı sabırla beklemek zor ama bunu yspmak zorundayız :) gülümsuyor ve yola devam ediyoruz

Dayanamayıp bugun test yaptım negatıf bır hafta var daha ama yıne de dayanamadım

Benim kuzenim adetten 4 gün önce yaptı çıkmadı hatta doktora gittik doktor birsey yok dedi, amaaa o hafta hamile oldugunu öğrendi :) doktoru bile şaşırdı oysaki adet söktürücü icecekti adet olmayınca doktor bi kana baktıralim dedi ve degerler muazzam 1169.50 idi yani bu degerlere ragmen adeti gecmeden bilememisti kimse :) umudunuzu bitirmeyin lütfen

evet aynen bu ay ovulasyon testine başlıyorum vede :)

Hadi Hayırlisi :) merakta bırakma beni bide imkan varsa onların dijital olanlarindan tercih et yine burada uyelerden okudum cok kolay diyorlar tam gününde belli ediyormus digerleri silik çıkınca yoruyor diyorlar

Hadi Hayırlisi :) merakta bırakma beni bide imkan varsa onların dijital olanlarindan tercih et yine burada uyelerden okudum cok kolay diyorlar tam gününde belli ediyormus digerleri silik çıkınca yoruyor diyorlar
valla bnde okudum artık bakıcaz silikte olsa çalışmalara hız verşcez siz evli misinz bebek var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…