• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları arkadaslar eger ıstanbul unıvını tercıh etseydınız sebebınız ne olurdu

horesdan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
4
0
86
34
Edirne
cok zor durumdayım bu sene oss ye gırecegım ancak kısın evımız yandı babam amelıyat oldu butun aksılıkler benı buldu ve aılem ustume ustume gelıyo sankı hıc calısmamısım gıbı bende ıstanbul unıvını ıstıyorum onlar da benı vazgecırmek ıstıyor hadı bana aıleme sayabılecegım ıstanbul unıvı guzellıklerını yazında bende onlara anlatayım bır bır:lepi:

okuduğun ortamın ne kadar önemli olduğunu anlatabilirsin ıstanbulun tarihi bi dokusu var sonuçta ...:ecrin_bebek:

Ben bir ıstanbul Üni. mezunu olarak Türkiyenin en köklü üniversitesinde okumanın ayrıcalığını yaşayanlardanım..uzmanlığımı da i.ü. ctf de yaptım ve bu okulun şu iyiliğini görüyorum..ışverene güven veriyor..adam akıllı bi okul olduğunu,mezun olmanın kolay olmadığını herkes biliyor ve prestij sağlıyor..
Tabii ki okuduğun bölüm de önemli ama günümüzde her mahalleye bir üniversite açan zihniyetler sayesinde sadece üniversite mezunu olmak yetmiyor,iyi bir okuldan mezun olmak isteniyor..
başarılar dilerim sana canım..umarım istediğin gibi olur herşey..

Back
X