arkadaşlar hesaplarıma göre şuan 5+4 günlük hamileyim. idrar testiyle hamile olduğumu öğrendiğim gün doktora gittim ozaman 4+5 günlüktü. doktorum baktı ve yaklaşık 3mm lik bir kesecik görüyorum dedi. genede bhcg istedi ve 15 gün sonra gel dedi. ben doktordan eve gelince kan sonucumu aldım ve bhcg 230du. bu sonucu doktora gösteremedim tabi. buarada doktorumun bana verdiği progesteron ilaçlarını kullanıyorum. hem iğne verdi hemde vajinal jel. sanki çoook fazla progesteron kullanıyorum gibi hissediyorum ama genede kullanıyorum işte bebişim için. tabi bu arada bende en ufak bir hamilelik belirtisi yok ne aşerme ne uykusuzluk ne mide bulantısı hiç birşey. hatta artık şüphelenmeye başladım çünkü içimde hiçbirşey yokmuş gibi hissediyorum. acaba ben bebeğimi düşürdümde progesteron ilaçları yüzündenmi kanamam olmuyo. daha doktora gitmeme 1 hafta var. dayanamıyorum sürekli kendimi dinliyorum, bide yazdıklarınıza bakınca sanki 5 haftalık bebek için bhcg değeri düşük gibi geldi. neyapsam bilmiyorum beklemeden gitsemmi doktora...lütfen yardım!! benim gibi hamile olupta hamileliğini hissetmeyen oldumu??