Arkadaşlar!! düşük olsa anlaşılır mı??? lütfen yardım!!

bukkeett

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
45
2
arkadaşlar hesaplarıma göre şuan 5+4 günlük hamileyim. idrar testiyle hamile olduğumu öğrendiğim gün doktora gittim ozaman 4+5 günlüktü. doktorum baktı ve yaklaşık 3mm lik bir kesecik görüyorum dedi. genede bhcg istedi ve 15 gün sonra gel dedi. ben doktordan eve gelince kan sonucumu aldım ve bhcg 230du. bu sonucu doktora gösteremedim tabi. buarada doktorumun bana verdiği progesteron ilaçlarını kullanıyorum. hem iğne verdi hemde vajinal jel. sanki çoook fazla progesteron kullanıyorum gibi hissediyorum ama genede kullanıyorum işte bebişim için. tabi bu arada bende en ufak bir hamilelik belirtisi yok ne aşerme ne uykusuzluk ne mide bulantısı hiç birşey. hatta artık şüphelenmeye başladım çünkü içimde hiçbirşey yokmuş gibi hissediyorum. acaba ben bebeğimi düşürdümde progesteron ilaçları yüzündenmi kanamam olmuyo. daha doktora gitmeme 1 hafta var. dayanamıyorum sürekli kendimi dinliyorum, bide yazdıklarınıza bakınca sanki 5 haftalık bebek için bhcg değeri düşük gibi geldi. neyapsam bilmiyorum beklemeden gitsemmi doktora...lütfen yardım!! benim gibi hamile olupta hamileliğini hissetmeyen oldumu??

muhtemelen dusuk felan yapmadın ancak bılıyorum kı bu acıklama ıcını rahatlatmaya yetmeyecek o yuzden sana önerim kan testını yaptırdıgın hastaneye gıdıp tekrar kan testı yaptırman buradakı sonun senı kesınlıkle aydınlatacaktır.Aynı hastanede yaptır kan testını cunkı her hastanede verıler farklı rakamlarla acıklanıyor ve buda akıl karıstırıyor,aynı hastanede yaptırısan bu sorunda ortadan kalkmıs olacak.

ayrıca daha cok kucuk gebelıgın hıssetmemen cok normal bır cok ınsan anlamıyor hıssetmıyor zaten kafan rahat olsun

suan bebeğini hissetmemen cok cok normal.. bende düşük yaşadım ama agrı ve kanama cok vardı sende yoksa sakın tedirgin olma suan bence az daha dur 1 kac gun sonra kan testini tekrar yapsan cıkar zaten progestan düşük olmaması ve bebeğin tutunması için verilmişti bana. ve cok dikkat et agır bişey kaldırma iş yapma mümkünse fazla ayaga bile kalkma dikkat et canım ayaklarının altına yastık vs koyup yatmaya çalış dr sözünden de cıkma ki hersey yolunda gitsin inş meleğin hep seninle kalır canım sakın stres yapma ayrıca.

ben 16. haftaya kadar progestan kullandım düşecekse kanamayı durdurmuyor benim kanamam vardı ilaç kullandım ama hep yattım hep damla damla kanamam oldu ama düşmedi şükür düşse kanaman olur ayrıca karın ağrında olur ama yinede doktora gidip ultrasona gir için rahat etsin

Bebeğini hissetmen için daha çok ama çok erken.Mide bulantıları çoğu kişide en erken 7. haftada hatta 8. haftada başlıyor.Benim bulantılarım 7. haftada başlamıştı. Aşermeye gelince o da gebeliğin erken haftalarında başlamaz.Ben 3 aylık hamileyim; ama hala aşermem yok.Herkeste aşerme ve mide bulantısı olacak diye bir kural yok.İçin rahat olsun. Düşükte kanamanın yanı sıra ağrının da olması gerektiğini söylüyorlar; ama bunları yaşayanların bebekleri düşecek diye bir kural da yok.Aylarca kanama ve ağrı yaşayıp sağlıklı bebeklere sahip tanıdıklarım var.Sadece bebeğinle geçireceğin güzel günleri düşün.Onunla konuş.Bu da seni rahatlatacaktır.

Ilac kullanmasaydin idrar testi yenileyebilirdin. En guzeli kan testini yenile. 7 haftaliksa 7000 den yuksek olmali. 5 haftalik 230'olabiliyor, dusuk degil.ilac nasil etkiler onu bilmiyorum.
Dusukte arkadasin dedigi gibi agri olmasada kanama mutlaka olur.
Rahat olmaya calis. Insallah saglikla kucagina alirsin.
Herkeste mide bulantisi olmaz. Insallah hic bulanmaz senin. Ben cok cektim. Ablamin hic bulanti olmadi. Bunun disinda hissedilebi.ecek hic bisey yok. Sadece mutluluk, heyecan ve engel olunamayan bi korku. Hepsinin keyfini cikaracagin gunler gelecek.

Son düzenleme:
İnanın yazılarınızı okuduğum an yüzümde bir gülümseme belirdi ve elim farkında olmadan karnıma gitti.... kac gündür sürekli internetin basında arastırmalar yapıyodum ve kendimi kötü sona hazırlamaya çalışıyodum,zaten düşük yapmak içinde önemli bir sebebim olduğunun farkındaydım (rahmimde küçük bir perde var) bu yüzden hep hamileliğimin sorunlu olacağını düşünmüştüm yani okadar uzaklaşmışımki hamile olduğum fikrimden kendimi soğutmuşum bebeğimden;şimdi bunları duyunca kaç gündür bebeğimi üzdüğüm için çok pişman oldum ama yazdıklarınız okadar mutlu ettiki beni çoook teşekkür ederim hepinize.. insallh haftaya doktora gittiğimde onu sağsalim karnımda görürüm :KK49: ne zor işmiş ya ilk önce olsun diye yıllarca uğraştık şimdide oldu; düşmesin,sağlıklı olsun diye uğraşıyoruz. anladığım kadarıyla artık ömür boyu hep onnlar için uğraşacağız..... :KK19:

hiç kendini üzme canınıda sıkma bende ilk hamileliğimi öğrendiğimde kendimi hiç hamile gibi hişssetmiyordum 8 haftamda mıde bulantıları başladı ve hiç aşermedim bebeginin kalp atışını duyunca inanıyosun onun varlığını

benim 6. hafta bittiğinde sıkıntlarım başlamıştı. düşük olsa tabikide anlaşılır. şiddetli ağrı, kanama filan olduğu söyleniyor

canım hiç endişelenme bak ben gebeliğimin 11. haftasına gireceğim ama bulantılarımla kasık ağrım olmasa hamile değilim diyeceğim. bebeğini hissetmek için daha zaman var. hem moralini yüksek tut bebeğin sanki oradaymış hissediyormuşsun gibi o zaman herşey çok daha olumlu gelişiyor inan :KK49:

canım yazdıklarınızı okudum korkacak birşey yok bence ben 24 hafta içindeyim yaklaşık 10 gündür bebeğin hareketlerini hissetmeye başladım bulantılarımda ikinci aydan sonra başlamıştı hem bana göre sende düşük belirtiside yok korkma bence dua et bol bol allah yardımcın olsun

X