Arkadaşlar dünden beridir ağlıyorum yalvarırırım lütfen cevap verir misiniz böyle birşey yaşadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gizemek01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2021
36
-6
33
Arkadaşlar merhaba öncelikle hayırlı günler, işe gireceğim yerdeki patronum bana bu şekilde şeyler dedi bekar bu arada aklınıza başka şey gelmesin beraber seni tanımam gerek yoksa işi unut dedi bende işe çok ihtiyacım var çalışmak istiyorum mecbur kaldım dün yanıma geldi ve bunlar gelişti benim hayatımda zaten bir kişi oldu bundan 4 yıl once baskasıda olmadı bu kisiyle birlikte olmak istemedim sürtünme ile çıplak bir şekilde sürtündü vajinama benimde çıplaktı benim zaten adet düzensizliğim var geçen ay şubat ayında gelmemişti adetim bu ay bilmiyorum ne zaman gelecek kısaca hamilelik durumu olmaz değil mi boşalmadım diyor ama ben dünden beridir korkuyorum ya boşalmıssa söylememişse içime girmedi ama ben korkuyorum çok fazla yalvarırım yardım edin oram çok hassas yanıyor hala.Birde boşalmoşsa hisseder miyim benim ıslaklığım var sonuçta ya çok korkuyorum napicam bilmiyorum bu au adetim ne zaman gelir bilmiyorum geçen ay gelmedi mesala ne yapmam yerek yardımcı olsanız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X