Ne diyorsun be sen seviyesiz Şehitlerimizi bu konuya neden karıştırıyorsun şuursuz duyarlı seni, ben bu soruyu saat kaçta açmısım bir bak bakalım gerzekNeyı bilmiyorsun acaba bugun 9 sehıt var tam 9 ocak sevdası yarım kalan esler ywtım cocuklar vat neyı bılmıyorsun acaba
konusma uslubuna dıkkat et duydunmu benı sen once saygı duy . para ıcın sacma sapan seyler yapacagına o konusma uslubunu degıstır ve ve o 9 sehıt ve nıcelerı senı gıbıler rahat etsın dıye ordaNe diyorsun be sen seviyesiz Şehitlerimizi bu konuya neden karıştırıyorsun şuursuz duyarlı seni, ben bu soruyu saat kaçta açmısım bir bak bakalım gerzek
konusma uslubu bozuk insan benı sevdam senı gibileri rahat etsın dıye ahırete kaldı. şimdı cık git gozumun önunden asabımı bozma benım yoksa senı burda. cok laflara bagordımda dua et sehıdıme senNe diyorsun be sen seviyesiz Şehitlerimizi bu konuya neden karıştırıyorsun şuursuz duyarlı seni, ben bu soruyu saat kaçta açmısım bir bak bakalım gerzek
Ytamadım ama dokundu bana napim mecbur kaldım
Nasıl yanio kadar mecbur kalmışsın ki adamın boşalıp boşalmadığını anlayamayacak kadar ıslanmışsın
Birde boşalmoşsa hisseder miyim benim ıslaklığım var sonuçta
Nasıl yani
E yani ıslaklık ne demek sende olmuyor mu sanki biriyle oluncaböyle.
Zevk alınca olur anca, zevk aldığına göre isteyerek birlikte olmuşsun.E yani ıslaklık ne demek sende olmuyor mu sanki biriyle olunca
E yani ıslaklık ne demek sende olmuyor mu sanki biriyle olunca
Sanırım şehit yakınısınız acınıza saygım sonsuz. Ancak konuyla yazdığınız şeylerin bir alakası yok lütfen birbirine karıştırmayın. Konu sahibinin konusu saçma ötesi bir konu orası ayrı. Ama siz de saatlerdir yorum yapmışsınız gülmüşsünüz aniden bugün 9 şehit var yazmışsınız. Yani böyle bir konu başlığında ne alaka durup durup böyle bir şey yazıyorsunuz. Şehit haberi geleli 4-5 saat oldu sizde bu süre zarfında gayet yorum yazmışsınız buraya.Neyı bilmiyorsun acaba bugun 9 sehıt var tam 9 ocak sevdası yarım kalan esler ywtım cocuklar vat neyı bılmıyorsun acaba
Ablam yarım sundum nedir döner ekmek misin senHayır ya bedenimi sunmadım tam yarım sundum
Evet yazdım guldum ama yenı ögrendim ben haberi ben ve tepkimi koydum.Sanırım şehit yakınısınız acınıza saygım sonsuz. Ancak konuyla yazdığınız şeylerin bir alakası yok lütfen birbirine karıştırmayın. Konu sahibinin konusu saçma ötesi bir konu orası ayrı. Ama siz de saatlerdir yorum yapmışsınız gülmüşsünüz aniden bugün 9 şehit var yazmışsınız. Yani böyle bir konu başlığında ne alaka durup durup böyle bir şey yazıyorsunuz. Şehit haberi geleli 4-5 saat oldu sizde bu süre zarfında gayet yorum yazmışsınız buraya.
sehıt esıyım ben. haberi yenı gordüm ve izlemiyorum da haber. konuda yazdımve guldum ama gordugum anda tepkimi de koydum. konusma uslubu oyle bozuk bırıkı karsındakıne empati kuracağına cırkef kadınlar gıbı saldırıyor. konu zaten sevıyesıyesız.. resmen bunuda haberı aldıktan sonra dıke getirdim.Sanırım şehit yakınısınız acınıza saygım sonsuz. Ancak konuyla yazdığınız şeylerin bir alakası yok lütfen birbirine karıştırmayın. Konu sahibinin konusu saçma ötesi bir konu orası ayrı. Ama siz de saatlerdir yorum yapmışsınız gülmüşsünüz aniden bugün 9 şehit var yazmışsınız. Yani böyle bir konu başlığında ne alaka durup durup böyle bir şey yazıyorsunuz. Şehit haberi geleli 4-5 saat oldu sizde bu süre zarfında gayet yorum yazmışsınız buraya.
Burda haykırarak güldüm kız allah seniiiiİşe alım sınavına girdim, performansımı ölçtüler de
Şeyi biliyo ama bir kere boşalmaya hamile mi kalınır demiş. Baya tecrübeli kız bize akıl vercek utanmasaZevk alınca olur anca, zevk aldığına göre isteyerek birlikte olmuşsun.
Saatlerdir milleti kandırıyosun burda yok iş için mecbur kaldım falan. Açık açık istedim yaptım şimdi de hamile kalmaktan korkuyorum desene. Niye mağduru oynuyosun ki...