Kusura bakma sinirlendim biraz tabi doğru neAy buram buram namus zarı kız seniyok benm zarım yerinde değil olmamasınında arkasındayım kimse beni kandırmadı arkam önümde beni bağlar kimseye hesap vermem cici kız senin kadar aciz olmadım hiç
Cevapla yazıyor orada körBir de yeni üye nasil guzel alıntı yapabiliyor ,ayrıca takdir ettim
yemı nesil tanımada yolu artık evet hayırlı olsun herkeseYok yaa abartmayalım tanımak amaçlı sürtünmüş
Yanıyomuş orası zaten az daha sürtse alev alacakmış yaniKıvılcımlar çıkmamış iyi ki,bir gün tamamen alev alacaklar
Deme ya öyle boşalma nir kere olunca ikinci kezde hemen oluyor muçıkar tabi ki :))) ten tene değmiş
İkna oldum ,tamamKusura bakma sinirlendim biraz tabi doğru ne
Cevapla yazıyor orada kör
itfaiyeyi arayalımYanıyomuş orası zaten az daha sürtse alev alacakmış yani
Allah korumuşYanıyomuş orası zaten az daha sürtse alev alacakmış yani
n bu işleri bılıyorsun haaa yeme bızı şimdıDeme ya öyle boşalma nir kere olunca ikinci kezde hemen oluyor mu
ben bilmiyorum hangı işHangi işin tanışma kısmında böyle bir mülakat var ayol? Haa bildim bildim tamam.
Hahahahahahahaİşe alım sınavına girdim, performansımı ölçtüler de
Yarim porsiyonYarım sundum ne la
Yrmin ederim bilmiyorum uase
n bu işleri bılıyorsun haaa yeme bızı şimdı
nıye boylesınız gercekten nıye igrenc sınıflarda olma cabanız varYrmin ederim bilmiyorum ua
Hahahahahahaha
Bilmiyorum diyorumnıye boylesınız gercekten nıye igrenc sınıflarda olma cabanız var
Neyı bilmiyorsun acaba bugun 9 sehıt var tam 9 ocak sevdası yarım kalan esler ywtım cocuklar vat neyı bılmıyorsun acabaBilmiyorum diyorum
boşalma anına bağlı. o anı görmeden yorum yapamam ne yazık kiDeme ya öyle boşalma nir kere olunca ikinci kezde hemen oluyor mu