Ufff yeter be midemi bulandiriyorsun zar felan suan dusunmen gereken tek seyde zar zatenNe parası allah askina adam bana birçok sey sumdu ayrıca bekar ben onu çekmemek işin iş istedim sadece
sunduğu şey maddiyatmı canım ha yoksa gonul eylendırmekmı yoksa 1gecelık eglence için ödulmu daha cok sey yazardımda neyseNe parası allah askina adam bana birçok sey sumdu ayrıca bekar ben onu çekmemek işin iş istedim sadece
Tek sorun hamile kalmanmi sence de ?Sabahtan beri ağlıyorum oyle birinden hamile kalmak istemem
hamile miyim diye sorun :)Ne dicem doktora
Onu adamla yatmadan önce düşüncektinSabahtan beri ağlıyorum oyle birinden hamile kalmak istemem
patronla oyun oynadık dıyınNe dicem doktora
bızı yıyor zaten aklı sıraya konu yada konu sahibi fake
ve akıllısınıRabbim fake üyenin de hayırlısını versin.
aaaa olmadıhamile miyim diye sorun :)
2020 bitti yol oldu bı bunlar bıtmedı ler ne yiyip içiyorlar acaba zeka fişkırıyor masallah bunlardaRabbim fake üyenin de hayırlısını versin.
Yok yaa abartmayalım tanımak amaçlı sürtünmüşSen sırf işe girebilmek için elin adamıyla mı yattın yani?
Teşekkür ederim hep birine ait olmak istemişimdir hayatımda tek olsun istemişimdir ama olmuyor işte allah vermeyince vermiyor insallah karsıma çıkar öyle biri .Ben reklamcılık mezunuyum ama sekretertlik tarzı iş arıyorumYaşın çok küçük bu şeyleri belli bir ciddi ilişkiye girmeden yaşaman psikolojini olumsuz etkiler. Şimdiden kendini teslim etmeye mecbur hissediyorsun. Lütfen bu tarz adamları yaklaştırma kendine. Karakterli, çıkarsız erkekler az olsa da hala varlar emin ol. Doğru yoldan ayrılmayıp sabredersen hayırlısıyla bir gün işin de olur eşin de. Bu adamlara bel bağlama.
Mezuniyetin nedir? Hangi işlere başvuru yapıyorsun?
Hemen çıkar mı ortayahamile miyim diye sorun :)
konu sahıbesı anlatır mısınız lutfen fatkı tecrubelı hanımKonuyu ben yanlış mı anladım işe girmek ve sürtünmek arasındaki bağlantıyı tam kuramadım da çok pardon
Yarım sundum ne laHayır ya bedenimi sunmadım tam yarım sundum
Hayırlı olsun nur topu bebıs. oldu dersın patroncugaHemen çıkar mı ortaya
Kıvılcımlar çıkmamış iyi ki,bir gün tamamen alev alacaklarYok yaa abartmayalım tanımak amaçlı sürtünmüş
İşe alım sınavına girdim, performansımı ölçtüler deNe dicem doktora