İşe ihtiyacın var dye bunu yapman bahane mi sence? Adamdan hoşlandım yaptım desene neden maduru oynuyosun istemeyen yapmaz.Arkadaşlar merhaba öncelikle hayırlı günler, işe gireceğim yerdeki patronum bana bu şekilde şeyler dedi bekar bu arada aklınıza başka şey gelmesin beraber seni tanımam gerek yoksa işi unut dedi bende işe çok ihtiyacım var çalışmak istiyorum mecbur kaldım dün yanıma geldi ve bunlar gelişti benim hayatımda zaten bir kişi oldu bundan 4 yıl once baskasıda olmadı bu kisiyle birlikte olmak istemedim sürtünme ile çıplak bir şekilde sürtündü vajinama benimde çıplaktı benim zaten adet düzensizliğim var geçen ay şubat ayında gelmemişti adetim bu ay bilmiyorum ne zaman gelecek kısaca hamilelik durumu olmaz değil mi boşalmadım diyor ama ben dünden beridir korkuyorum ya boşalmıssa söylememişse içime girmedi ama ben korkuyorum çok fazla yalvarırım yardım edin oram çok hassas yanıyor hala.Birde boşalmoşsa hisseder miyim benim ıslaklığım var sonuçta ya çok korkuyorum napicam bilmiyorum bu au adetim ne zaman gelir bilmiyorum geçen ay gelmedi mesala ne yapmam yerek yardımcı olsanız
Girse hisseder miydim girdiğiniİşe ihtiyacın var dye bunu yapman bahane mi sence? Adamdan hoşlandım yaptım desene neden maduru oynuyosun istemeyen yapmaz.
Kızlık zarın girmişte olabilir gitmemişte. Hamilede olabilirsin olmayabilirsinde. Burdaki kadınların hç biri senin kızlık zarının kalınlığını tam olarak nerede olduğunu ve erkek bireyin ne kadar girdiğini bilemez. Hastaneye git göster kendini gitmiş mi 'namusun' ancak doktorlar bilir.
Hissedende var hissetmeyende doktora git sen burdaki kimse bilemezGirse hisseder miydim girdiğini
Yatmadım mı? Çok afedersin de içine girmedi diye yatmamış mı sayılıyosun? Baya baya yatmışsın adamla ve asıl dert etmen gereken şey neden yattığın ve neden mecbur kaldığın? Yok orası yanıyo içine girmedi sürtündü hamile kalır mıyım değil yani dert etmen gereken şey.Ytamadım ama dokundu bana napim mecbur kaldım
Ama girse acırdı sonuçta hayatımda biri oldu ama 5 yıl once ondan beridir kimseyle olmadım oda zaten evlilik vaadiyle kandırdı beniHissedende var hissetmeyende doktora git sen burdaki kimse bilemez
Ailemle falanda tanısmıstıAma girse acırdı sonuçta hayatımda biri oldu ama 5 yıl once ondan beridir kimseyle olmadım oda zaten evlilik vaadiyle kandırdı beni
Bi şey sorcam sen şaka mısın? İsteyerek yapmadın mı bütün bunları tecavüz mü ettiler ? İki kişi bişiler yaşamış ve kadın maduru oyunuyo kandırıldım kullanıldım diyo senin kendine saygın yok mu?Ama girse acırdı sonuçta hayatımda biri oldu ama 5 yıl once ondan beridir kimseyle olmadım oda zaten evlilik vaadiyle kandırdı beni
Asıl sen şaka mısın sen hayatnda hiç asık olmadın veya işe mecbur kalmadın galiba? Boş boş muhabbet yapma ne mağduru adamın mesajlarını internete koysam adam dışarı çıkacak yüz bulamazBi şey sorcam sen şaka mısın? İsteyerek yapmadın mı bütün bunları tecavüz mü ettiler ? İki kişi bişiler yaşamış ve kadın maduru oyunuyo kandırıldım kullanıldım diyo senin kendine saygın yok mu?
Naptın aldın mı işi?Arkadaşlar merhaba öncelikle hayırlı günler, işe gireceğim yerdeki patronum bana bu şekilde şeyler dedi bekar bu arada aklınıza başka şey gelmesin beraber seni tanımam gerek yoksa işi unut dedi bende işe çok ihtiyacım var çalışmak istiyorum mecbur kaldım dün yanıma geldi ve bunlar gelişti benim hayatımda zaten bir kişi oldu bundan 4 yıl once baskasıda olmadı bu kisiyle birlikte olmak istemedim sürtünme ile çıplak bir şekilde sürtündü vajinama benimde çıplaktı benim zaten adet düzensizliğim var geçen ay şubat ayında gelmemişti adetim bu ay bilmiyorum ne zaman gelecek kısaca hamilelik durumu olmaz değil mi boşalmadım diyor ama ben dünden beridir korkuyorum ya boşalmıssa söylememişse içime girmedi ama ben korkuyorum çok fazla yalvarırım yardım edin oram çok hassas yanıyor hala.Birde boşalmoşsa hisseder miyim benim ıslaklığım var sonuçta ya çok korkuyorum napicam bilmiyorum bu au adetim ne zaman gelir bilmiyorum geçen ay gelmedi mesala ne yapmam yerek yardımcı olsanız
Gayette kandırdı yaptıkları ettikleri sözleri senin gibiler hep erkek egemen toplumda alışkın git hadi erkekleri savun senBi şey sorcam sen şaka mısın? İsteyerek yapmadın mı bütün bunları tecavüz mü ettiler ? İki kişi bişiler yaşamış ve kadın maduru oyunuyo kandırıldım kullanıldım diyo senin kendine saygın yok mu?
Naptın aldın mı işi?
Naptın aldın mı işi? Bask
Evet ama gitmicemNaptın aldın mı işi?
Ben kimsenin egemenliğini savunmam cahil şey seni kendine saygısız olmayan ve yaptığı şeylerin arkasında durmayan ezik kadınların karşısındayım ama cinsiyetimizi ezik göstermeye hakkın yokGayette kandırdı yaptıkları ettikleri sözleri senin gibiler hep erkek egemen toplumda alışkın git hadi erkekleri savun sen
İşe mecbur kalınca gittin adamla yattın yani tam dizi çekmelik olay cidden.Asıl sen şaka mısın sen hayatnda hiç asık olmadın veya işe mecbur kalmadın galiba? Boş boş muhabbet yapma ne mağduru adamın mesajlarını internete koysam adam dışarı çıkacak yüz bulamaz
Erkek egemen topluma alışkın olan sen olmayasın erkek istedi şart koştu diye bedenini sunmuşsun iş uğruna farkında mısın(tabi doğruysa zerre inanmıyorum da)Gayette kandırdı yaptıkları ettikleri sözleri senin gibiler hep erkek egemen toplumda alışkın git hadi erkekleri savun sen
Performansa bağlı... ayy tövbe yarabbim yaNaptın aldın mı işi?
Emin ol senin yaşadıklarının fazlasını yaşadım ama asla maduru oynamam yok kandırılmış mışım yok gitmiş namusummuş muş kendini eğit namus o zara bağlı değil o adamla bişiler yaşadın ama kızlık zarın duruyosa namusun yerinde mi oluyo şimdi?Asıl sen şaka mısın sen hayatnda hiç asık olmadın veya işe mecbur kalmadın galiba? Boş boş muhabbet yapma ne mağduru adamın mesajlarını internete koysam adam dışarı çıkacak yüz bulamaz
Ya bir git allah askina allahın malı seviiyBen kimsenin egemenliğini savunmam cahil şey seni kendine saygısız olmayan ve yaptığı şeylerin arkasında durmayan ezik kadınların karşısındayım ama cinsiyetimizi ezik göstermeye hakkın yok
Bir de şeyi merak ettim erkek çalışan var mı ? Yani onlara da patron aynı şartı koymuşsa ortam daha da şenlenir bak
Ya ahaajahajBir de şeyi merak ettim erkek çalışan var mı ? Yani onlara da patron aynı şartı koymuşsa ortam daha da şenlenir bak