Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun hamilesinArkadaşlar dün test yaptim silik bi cizgi cikti ve adetim 2 gun gecikti goguslerimde cok agri var belim falan cok agriyo lutfen teste bakip yardimci olabilirmisiniz
Eminmisin canım testime baktinmiHayirli olsun hamilesin
Tabikidr kan ver bugünEminmisin canım testime baktinmi
Çok teşekkür ederim yardımınız içinHamilesiniz sanırım silik bile olsa çizgi çıkması önemli. Hemen kan verip teyit edin:)
Hastaneye gittim cnm dün daha erken dedi belli bile değilmişTabikidr kan ver bugün
Dün kan gelmeye basladi acaba reglmi oldum acaba bilmiyorum bi arkadasima sordum oda yerlesme kanamasi olabilir deditekrar kan testi için git canım istersen bende de aynı ağrılar olmuştu hamileyim
Daha yeni evlendim canim o yuzden biraz tecrübesizim boyle seylerde kanamam bittikten sonra test yapicam yine inşallahRegl kanını bilirsin az çok yerleşme kanaması daha hafif ve açık renkte oluyor
Bende sabah test yaptım 3 tane ve hepsi kop koyu kırmızı çizgi çıktı hatta 2 testi 1 saat sonra yaptım ne olur ne olmaz diyeArkadaşlar dün test yaptim silik bi cizgi cikti ve adetim 2 gun gecikti goguslerimde cok agri var belim falan cok agriyo lutfen teste bakip yardimci olabilirmisiniz
Hayırlı olsun canım ben hamile değilmişim malesef inşallah en yakın zamanda banada nasip olurBende sabah test yaptım 3 tane ve hepsi kop koyu kırmızı çizgi çıktı hatta 2 testi 1 saat sonra yaptım ne olur ne olmaz diye
Bende sabah test yaptım 3 tane ve hepsi kop koyu kırmızı çizgi çıktı hatta 2 testi 1 saat sonra yaptım ne olur ne olmaz diye
Âmin inşallah rabbim sana da nasip eder yavrunu verirzHayırlı olsun canım ben hamile değilmişim malesef inşallah en yakın zamanda banada nasip olur