Arkadaşlar dün bir güzellik merkezinde ben aldırdım

rabiars

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2019
10
1
26
daha önce aldıran varmı lütfen yardım edin bu izler ne zaman geçiyor keşke doktorda aldırsaydım diye düşündüm sonradan ani bir karardı işte eski hali cok daha iyi gibiydi leke şeklindeydi daha önce bunu yaşayan var mı? ve duş alabilir miyim ne sürmem lazım ve kapatıcı sürsem olur mu bilemiyorum kapanmaz zaten ama off psikolojim bozuldu birazcık :KK43:( inşallah korktuğum gibi olmaz napmam lazım bilemiyorum bu arada yakarak aldı benlerimi

Ben cesaret edemezdim guzellik merkezinde ben aldirmaya sanirim. Sordugunuz sorulara da gormeden yorum yapmamiz mumkun degil, foto ekleyin isterseniz. Gecmis olsun

Ben cesaret edemezdim guzellik merkezinde ben aldirmaya sanirim. Sordugunuz sorulara da gormeden yorum yapmamiz mumkun degil, foto ekleyin isterseniz. Gecmis olsun
Evet haklısın cok hatalı bişeydi benim için ama geri dönüşü yok artık seviyormusum aslında benlerimi bunu farkettim en azından dikkat çekmiyordu bunun gibi

Eklentiler

• IMG_20190407_170358_187~01.jpg
    IMG_20190407_170358_187~01.jpg
    2,6 KB · Görüntüleme: 71
Evet haklısın cok hatalı bişeydi benim için ama geri dönüşü yok artık seviyormusum aslında benlerimi bunu farkettim en azından dikkat çekmiyordu bunun gibi
Foto cok net degil ama bir cukurluk var sanki. Sordunuz mu peki gececek mi bunlar, ne zamana gececek vs diye

Foto cok net degil ama bir cukurluk var sanki. Sordunuz mu peki gececek mi bunlar, ne zamana gececek vs diye
Ya 10 gün içinde geçer dedi kabuk bağlar dedi ama guvenemedim ya doğru mu söylüyor bilmiyorum zaman geriye aksa diyorum sadece

Alınan yerlerde çukurluk var sadece.. sozde bayan diyoki bikac ay icerisinde gecer izi kalmaz ama inanmıyorum keske hic dokunmasaydım en azından ben oldugu belliydi simdi sivilce cukuru sanki
Evet öyle duruyor inşallah gecer bir kaç aya aldırınca benlerimi sevdiğimi farkettim :KK43:

X