• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar doğumum yaklaşıyorr yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi derya3542
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

derya3542

Ziyaretçi
arkadaşlar 35 haftalık hamileyim doktorum epiduralli normal doğum yapmamı öneriyor. ben de epiduralin doğum sonrasında belde çok ağrılar yaptığını duymuştum. normal doğum olsun diye diretiyorum .en azından 1 gün sancı çekerim sonra rahat ederi diyorum ama korkuyorumda çok kararsızım . lütfen bilgi verin.:1no2:

öncelikle sakin ol korkma, psikolojik olarak kendini normal doğum yapacakmışsın gibi hazırla, epidural zaten doğuma anına yakın bir zamanda yapılıyor. baktın hiç gerek kalmaz, istemezsin, hemencecik doğuruverirsin.

baktın dayanamıyosun doktorda o sırada yaparlım derse yaparsın. yani doğumda karar verirsin.

epidural herkeste ağrı yapmıyor. anestezi uzmanına bağlı sanıyorum.

Daha öncede yazdım diye hatırlıyorum ama..Bende omurilik ilihabı olmasına rağmen epidural-spinal oldum ve ağrı yapmadı.Doktorun çok önemli.Niye ağrı çekesin ki ağrısız yapılabiliyorken? Kolay doğumlar...

teşekkürler arkadaşlar normal doğum için çokbağırmalı oluo falan dediler biraz korkmaya başladım galiba ama en mantıklısı orda karar vermek olcak galiba dediğiniz gibi.

epidural oldum henüz bir ağrı yaşamadım

canim ben de epidurali denedim ama sezeryan oldum son anda.ben acayip sanci cekiyordum,ama igne yapilinca rahatladim cok iyi geldi...tabi her bunye bir degil.agri esigi farkli herkesin.bence sen kafani karistirma en iyisi bir anestezi uzmaniyla konus o sana daha detayli anlatir.

Back