Ben lavanta şişesi ve bebek sabunları yaptırdım. Kendim yapacaktım ama maliyeti epey yüksek oluyor. Çünkü toptan alınca baya farklı oluyor fiyatlar.
https://www.facebook.com/ortakoysabun/photos/pcb.261882827332011/261882600665367/?type=1&theater bak burdakiler benim bebeğim için yapıldı. Ayrıca lohusa tacı ve bebek bantı da yaptırdım 15 sabun 15 şişe kolonya, 30 kurabiye lohusa tacı bardak süsü 200 TL tuttu.
merhaba,
bu konuda yardımcı olmak isterim. butik kurabiye yapıyorum, bebek için örneklerim aşağıdadır. :)
Eki Görüntüle 1204701
Eki Görüntüle 1204689
Eki Görüntüle 1204690
Eki Görüntüle 1204691
Eki Görüntüle 1204692
Eki Görüntüle 1204693
Eki Görüntüle 1204694
Eki Görüntüle 1204695
Eki Görüntüle 1204703
bende neler yapılıyor açıkçası netten kızlardan öğrendim ilk bebğimde böle şeylerden hbrim yoktu ben renkli karton alıp minik kapaklı kutular yapmayı düşünüyorum daha sonra onları kurdele ile çevirip üzerine de bebk resimli bişiler bulup yapıştırıcam daha sonra nazar boncuklu iğneyle hoşgeldin bebek yazılı bişileri iğnelemeyi düşünüyorum kafamdaki bu en azından bende böle bi topik arıyordum başka neler yapılabilir diye netten kutu yapımınıda öğrendim normal kağıtla evde denedim çok güzel oldu bi kaç gün daha bakınıp yapmaya başlamayı düşünüyorum valla seninde fikirlerini alalım belki daha güzel şeyler çıkar ortaya memnun olurum vallasevgili anne adayları mevlidde dağıtmak için yada hastaneye gelenlere vermek için ufak hediyelikler aldınızmı yada yapmayı düşünüyormusunuz.
ben hazır almaktan ziyade malzemeleri alıp kendim yapmayı düşünüyorum.hem maliyeti az olur hemde el emeği göz nuru olur...
benim gibi düşünen arkadaşlar varsa neler yapmayı düşünüyorsunuz yada alanlar neler aldınız.
birlikte beyin fırtınası yapalımmı hem ufkumuz açılır hem ortaya güzel şeyler çıkar
canımmm site değişmiş hala alısmadım özelden emsaj atıcaktım sana ama bu malzemleri aldığın site varmı cook hoşuma gitti:)kesinlikle daha değerli.
malzemeler :
sabun bazı (hazır satılıyor.inernettende alabilirsin),
büyük bir cezve (sabun bazını eritmek için),
sabun boyası ( mavi :) ) 2 damla yetiyor ,
sabun kalıbı ( 1 adet melek kanadı , 1 adet bebek kalıbı ) ,
tül ( süslemek için ) veya hazır kutu,
kurdale ,
nazar boncuğu ve
hoş geldin bebek yazısı :)
sabun bazını ertiyorsun cezvede içine sabun boyasından 1 2 damla istediğin rengin koyuluğunu alana kadar ekliyorsun kalıba döküp 10 15 dk bekleyip kalıptan çıkartıyorsun.gerisi süslemek bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?