Merhababa arkadaşlar 14 kasımda beta 47 idi 16 Kasım da 221 18 kasımda 585 Şuan 4+3 olması gerek doktora görünmedim kendim gidip değerlerime baktırdım kese ne zman görünür dış gebelik nasıl anlaşılır . Sağ karnımda ağrı var ayağa kalkınca hareket edince oluyor fakat bıçak sağlanır gibi değil nasıl anlıcam lütfen yardım edin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar dış gebelikten çok korkuyorum bana yardımcı olur musunuz
- Konu Sahibi Siibeelll
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?niye doktora görünmediniz ki? doktor bakmadan dediğiniz belirtilerle anlaşılabilecek bir şey değil bu allah aşkına hafife almayın. boşu boşuna da evhamlanmayın. kanama yooksa da korkmayın. zaten alttan muayene olmanız lazım rahme yerleşmiş mi yerleşmemiş ancak öyle anlaşılır. ve belirtiler çok az oluyor normal gebeliğe göre.
Çalıştım için gidemiyorumalttan muayene olmanız lazım rahme yerleşmiş mi yerleşmemiş ancak öyle anlaşılır. ve belirtiler çok az oluyor normal gebeliğe göre.
- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 33
- 35
Merhaba canim benim, maalesef hic bilgim yok bende hamile kalmaya calisiyorum ama gorunce yazmak istedim dilerim bebisin saglikli ve seninledir, icini ferah tut simdilik ve gidebilirsen tekrar doktora gorunMerhababa arkadaşlar 14 kasımda beta 47 idi 16 Kasım da 221 18 kasımda 585 Şuan 4+3 olması gerek doktora görünmedim kendim gidip değerlerime baktırdım kese ne zman görünür dış gebelik nasıl anlaşılır . Sağ karnımda ağrı var ayağa kalkınca hareket edince oluyor fakat bıçak sağlanır gibi değil nasıl anlıcam lütfen yardım edin
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah sağlıklıdır ve inşallah en kısa sürede hamile kalırsınMerhaba canim benim, maalesef hic bilgim yok bende hamile kalmaya calisiyorum ama gorunce yazmak istedim dilerim bebisin saglikli ve seninledir, icini ferah tut simdilik ve gidebilirsen tekrar doktora gorun
- 22 Temmuz 2023
- 738
- 459
- 23
Beta Artışınız normal gözüküyor. Yani gebeliğin ilk haftaları ağrı kramp olabiliyor. Kanama olmadığı sürece kendinizi çok strese sokmayın.Merhababa arkadaşlar 14 kasımda beta 47 idi 16 Kasım da 221 18 kasımda 585 Şuan 4+3 olması gerek doktora görünmedim kendim gidip değerlerime baktırdım kese ne zman görünür dış gebelik nasıl anlaşılır . Sağ karnımda ağrı var ayağa kalkınca hareket edince oluyor fakat bıçak sağlanır gibi değil nasıl anlıcam lütfen yardım edin
Ayyy çok rahatlattınız beniBeta Artışınız normal gözüküyor. Yani gebeliğin ilk haftaları ağrı kramp olabiliyor. Kanama olmadığı sürece kendinizi çok strese sokmayın.
- 22 Temmuz 2023
- 738
- 459
- 23
Beta değeriniz 2500 3000 olduğu zaman keseniz görünecektir. 4, 5 güne bu rakamlara ulaşırsınız sanıyorum. Sağlıklı ve mutlu bir hamilelik süreci geçirmeniz dileğiyleAyyy çok rahatlattınız beni
- 11 Aralık 2019
- 116
- 36
- 98
- 30
Merhaba bende dış gebelik geçirdim gerçekten hiç hafife alınacak bişe değil seni korkutmak istemem ama benimde kasığımda o şekilde ağrı vardı ve hiç kanamam olmadı doktor kontrolünde olduğum halde tüpüm patladı ve son anda hastaneye yetiştirildim ölümden döndüm sol tüpüm alındı hiç hafife alınacak bişe değil yani doktor kontrolünde ol lütfen ben evde test yapıp öğrenmiştim ve ertesi gün doktora gittim ama yine hemen anlaşılmadı dış gebelik olduğu umarım normal gebeliktir psikolojik olarak çok zor bir süreç
- 30 Haziran 2013
- 21.671
- 1
- 17.542
- 498
Çok geçmiş olsun umurum benim değildirMerhaba bende dış gebelik geçirdim gerçekten hiç hafife alınacak bişe değil seni korkutmak istemem ama benimde kasığımda o şekilde ağrı vardı ve hiç kanamam olmadı doktor kontrolünde olduğum halde tüpüm patladı ve son anda hastaneye yetiştirildim ölümden döndüm sol tüpüm alındı hiç hafife alınacak bişe değil yani doktor kontrolünde ol lütfen ben evde test yapıp öğrenmiştim ve ertesi gün doktora gittim ama yine hemen anlaşılmadı dış gebelik olduğu umarım normal gebeliktir psikolojik olarak çok zor bir süreç
Ayyy inşallah çok teşekkür ederimBeta güzel ilerlemiş. Merak etmeyin kan değeri sağlıklı gözüküyor. Bir hafta sonra keseyi görürsünüz. Kramplar da olur normal.
- 11 Aralık 2019
- 116
- 36
- 98
- 30
İnşallah değildirÇok geçmiş olsun umurum benim değildir
BENİMDE SOL TÜPÜM ALINDI GEÇEN HAFTA. SONRA HAMİLE KALABİLDİNMİ ? NASIL ATLATTIN BU DURUMU. ÇOK KARMAŞIK DUYGULAR İÇİNDEYİM. BENİMDE KANAMAM YOKTU BETAM 2 KAT ARTTI HEP KALP ATIŞINA GİTTİK SOL TÜPTE KALBİ ATIYORDU BEBEĞEMİ ÜZÜLEYİM KENDİMEMİ EŞİMEMİ ÇOK ZOR BİR DURUM. KAÇ YILDIR TÜP BEBEK DÜŞÜKLER ÖLÜ DOĞUM ŞİMDİDE DIŞ GEBELİK AMELİYATI HEPSİNDE ÜZÜLDÜM.Merhaba bende dış gebelik geçirdim gerçekten hiç hafife alınacak bişe değil seni korkutmak istemem ama benimde kasığımda o şekilde ağrı vardı ve hiç kanamam olmadı doktor kontrolünde olduğum halde tüpüm patladı ve son anda hastaneye yetiştirildim ölümden döndüm sol tüpüm alındı hiç hafife alınacak bişe değil yani doktor kontrolünde ol lütfen ben evde test yapıp öğrenmiştim ve ertesi gün doktora gittim ama yine hemen anlaşılmadı dış gebelik olduğu umarım normal gebeliktir psikolojik olarak çok zor bir süreç
- 14 Eylül 2023
- 74
- 24
- 8
- 34
Merhaba, betaniz kaçtı?Merhaba bende dış gebelik geçirdim gerçekten hiç hafife alınacak bişe değil seni korkutmak istemem ama benimde kasığımda o şekilde ağrı vardı ve hiç kanamam olmadı doktor kontrolünde olduğum halde tüpüm patladı ve son anda hastaneye yetiştirildim ölümden döndüm sol tüpüm alındı hiç hafife alınacak bişe değil yani doktor kontrolünde ol lütfen ben evde test yapıp öğrenmiştim ve ertesi gün doktora gittim ama yine hemen anlaşılmadı dış gebelik olduğu umarım normal gebeliktir psikolojik olarak çok zor bir süreç
Benimde sırayla
19.11: 72
21.11: 190
23.11: 303
Ve bugünde 307 çıktı ( dış gebelik olabilir mi? Yarın tekrar vereceğim kan
merhaba gittiniz mi doktora ne yaptınızMerhababa arkadaşlar 14 kasımda beta 47 idi 16 Kasım da 221 18 kasımda 585 Şuan 4+3 olması gerek doktora görünmedim kendim gidip değerlerime baktırdım kese ne zman görünür dış gebelik nasıl anlaşılır . Sağ karnımda ağrı var ayağa kalkınca hareket edince oluyor fakat bıçak sağlanır gibi değil nasıl anlıcam lütfen yardım edin
Gittim şükür keseyi gördüm 5 haftalığız 2 hafta sonra kalp atışına gelirsin dedimerhaba gittiniz mi doktora ne yaptınız
- 8 Ekim 2023
- 1.694
- 876
- 43
- 34
Ayni yerde mi yaptiriyorsunuz testledinizi farkli lablardab farkli sonuclar cikabilirMerhaba, betaniz kaçtı?
Benimde sırayla
19.11: 72
21.11: 190
23.11: 303
Ve bugünde 307 çıktı ( dış gebelik olabilir mi? Yarın tekrar vereceğim kan
- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 33
- 35
Ayyy cok sevindim hamilesin rabbim saglikla kalp atisini da dogumuna da yasatsin sanaGittim şükür keseyi gördüm 5 haftalığız 2 hafta sonra kalp atışına gelirsin dedi