• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar dış gebelikten çok korkuyorum bana yardımcı olur musunuz

Siibeelll

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2021
59
19
18
33
Merhababa arkadaşlar 14 kasımda beta 47 idi 16 Kasım da 221 18 kasımda 585 Şuan 4+3 olması gerek doktora görünmedim kendim gidip değerlerime baktırdım kese ne zman görünür dış gebelik nasıl anlaşılır . Sağ karnımda ağrı var ayağa kalkınca hareket edince oluyor fakat bıçak sağlanır gibi değil nasıl anlıcam lütfen yardım edin

niye doktora görünmediniz ki? doktor bakmadan dediğiniz belirtilerle anlaşılabilecek bir şey değil bu allah aşkına hafife almayın. boşu boşuna da evhamlanmayın. kanama yooksa da korkmayın. zaten alttan muayene olmanız lazım rahme yerleşmiş mi yerleşmemiş ancak öyle anlaşılır. ve belirtiler çok az oluyor normal gebeliğe göre.

Merhababa arkadaşlar 14 kasımda beta 47 idi 16 Kasım da 221 18 kasımda 585 Şuan 4+3 olması gerek doktora görünmedim kendim gidip değerlerime baktırdım kese ne zman görünür dış gebelik nasıl anlaşılır . Sağ karnımda ağrı var ayağa kalkınca hareket edince oluyor fakat bıçak sağlanır gibi değil nasıl anlıcam lütfen yardım edin
Merhaba canim benim, maalesef hic bilgim yok bende hamile kalmaya calisiyorum ama gorunce yazmak istedim dilerim bebisin saglikli ve seninledir, icini ferah tut simdilik ve gidebilirsen tekrar doktora gorun 🍀

Merhaba canim benim, maalesef hic bilgim yok bende hamile kalmaya calisiyorum ama gorunce yazmak istedim dilerim bebisin saglikli ve seninledir, icini ferah tut simdilik ve gidebilirsen tekrar doktora gorun 🍀
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah sağlıklıdır ve inşallah en kısa sürede hamile kalırsın

Beta Artışınız normal gözüküyor. Yani gebeliğin ilk haftaları ağrı kramp olabiliyor. Kanama olmadığı sürece kendinizi çok strese sokmayın.

Merhaba bende dış gebelik geçirdim gerçekten hiç hafife alınacak bişe değil seni korkutmak istemem ama benimde kasığımda o şekilde ağrı vardı ve hiç kanamam olmadı doktor kontrolünde olduğum halde tüpüm patladı ve son anda hastaneye yetiştirildim ölümden döndüm sol tüpüm alındı hiç hafife alınacak bişe değil yani doktor kontrolünde ol lütfen ben evde test yapıp öğrenmiştim ve ertesi gün doktora gittim ama yine hemen anlaşılmadı dış gebelik olduğu umarım normal gebeliktir psikolojik olarak çok zor bir süreç

Beta güzel ilerlemiş. Merak etmeyin kan değeri sağlıklı gözüküyor. Bir hafta sonra keseyi görürsünüz. Kramplar da olur normal.

Merhaba bende dış gebelik geçirdim gerçekten hiç hafife alınacak bişe değil seni korkutmak istemem ama benimde kasığımda o şekilde ağrı vardı ve hiç kanamam olmadı doktor kontrolünde olduğum halde tüpüm patladı ve son anda hastaneye yetiştirildim ölümden döndüm sol tüpüm alındı hiç hafife alınacak bişe değil yani doktor kontrolünde ol lütfen ben evde test yapıp öğrenmiştim ve ertesi gün doktora gittim ama yine hemen anlaşılmadı dış gebelik olduğu umarım normal gebeliktir psikolojik olarak çok zor bir süreç
Çok geçmiş olsun umurum benim değildir

BENİMDE SOL TÜPÜM ALINDI GEÇEN HAFTA. SONRA HAMİLE KALABİLDİNMİ ? NASIL ATLATTIN BU DURUMU. ÇOK KARMAŞIK DUYGULAR İÇİNDEYİM. BENİMDE KANAMAM YOKTU BETAM 2 KAT ARTTI HEP KALP ATIŞINA GİTTİK SOL TÜPTE KALBİ ATIYORDU BEBEĞEMİ ÜZÜLEYİM KENDİMEMİ EŞİMEMİ ÇOK ZOR BİR DURUM. KAÇ YILDIR TÜP BEBEK DÜŞÜKLER ÖLÜ DOĞUM ŞİMDİDE DIŞ GEBELİK AMELİYATI HEPSİNDE ÜZÜLDÜM.

Merhaba, betaniz kaçtı?
Benimde sırayla
19.11: 72
21.11: 190
23.11: 303
Ve bugünde 307 çıktı :(( dış gebelik olabilir mi? Yarın tekrar vereceğim kan

merhaba gittiniz mi doktora ne yaptınız

Back